www.kemppi.hu

ALFA hegesztő pajzsok

Ismertető letöltése

könnyű, kényelmes és hatékony

A szem, a fül, az arc, a tüdő és a fej védelme a legfontosabb elvárás a munkaadók és a munkavállalók oldaláról egyaránt.

Tökéletes egyensúly és kiváló illeszkedés. Ha a súly, a kényelem és a védelem a legfontosabb paraméterek, akkor ne keressen tovább. Az Alfa modellek mindössze 467 g tömegűek. Ezek képviselik a Kemppi hegesztőpajzs sorozatának legkisebb és legkönnyebb tagjait. Tartós, olcsó megoldás könnyű és közepes teljesítményű hegesztési feladatokhoz. Az Alfa modellek minden ruházathoz könnyen viselhető szem- és arcvédőt kínálnak hegesztéshez és csiszoláshoz. 

A héj kialakítása megfelelő méretekkel rendelkezik, kitűnő védelmet biztosítva  az ív sugárzás ellen, miközben jó hozzáférést biztosít a szűk munkaterületekhez. A könnyen felhajtható hegesztőlencse  tökéletes a hegesztés előtti és utáni ellenőrzéséhez.

Kemppi-Alfa-e60A-9873021-w.jpg

ELŐNYÖK

Lightweight-and-portable-icon-RGB-transparent.png

KÖNNYŰ ÉS KÉNYELMES

Az ALFA hegesztőpajzs csak 467 g tömegű, így nagyon kényelmesen viselhető, lehetővé téve a jó hozzáférést a szűk munkaterületekhez.

Műszaki paraméterek és termék típusok

Kiegészítők

Vállpántos bőr nyakvédő

Opcionálisan integrált nyakvédelem az Alfa és a Beta e-sorozat modellekhez. A kapcsok lehetővé teszik a könnyű eltávolítást és a rögzítést.

Rendelési kód: SP015177

Univerzális bőr nyakvédő

A nyakat és a vállat védi a fröccsenés és a köszörülés közben keletkező szikrák ellen. Az univerzális bőr nyakvédő nem csak Kemppi hegesztőpajzsokhoz használható.

Rendelési kód: SP015579

SA 35

Automatikusan sötétedő szűrő DIN 9-13, plusz köszörülési móddal rendelkezik.

Rendelési kód: SP9873061

Videó galéria