www.kemppi.hu

Invent Welding Kft.

1989. óta képviseljük a Kemppit Magyarországon!

Az INVENT WELDING Kft. 1989-ben, a rendszerváltást követő első nagy cégalapítási hullámban alakult meg, a német ITH Frankfurt befektetői csoport és magyar magánszemélyek tulajdonosi részvételével. Mára a cég 100%-os magyar magántulajdonba került, de tevékenységi köre változatlan maradt.

Az INVENT WELDING – hivatalos magyarországi forgalmazóként és akkreditált márkaszervizként – kizárólagosan a KEMPPI finn hegesztő-berendezések, illetve az amerikai Hypertherm kézi plazmavágóinak értékesítésével és javításával foglalkozik.

Közel száz millió forintos állandó alkatrészraktárunknak köszönhetően a fogyó-kopó alkatrészek majd teljes választékát azonnal tudjuk pótolni, de a javításra váró gépek szervizidejét is a lehető legrövidebbre csökkentjük.

Elsődleges feladatunknak és célunknak tekintjük azt, hogy Vevőink mindig elégedettek legyenek az általunk forgalmazott gépekkel és cégünk egyéb szolgáltatásaival is. Ezért különösen nagy hangsúlyt fektetünk a partneri kapcsolatok folyamatos ápolására, a Vevőkkel való mindennapos érintkezésre.

Társaságunk alapító-ügyvezetője Radványi Zoltánné annak idején nem véletlenül választotta éppen a Finnországban tervezett és gyártott KEMPPI hegesztőgépeinek forgalmazását! Akkori döntésünk mögött gondos megfontolás és átgondoltság húzódik meg, amelynek alapvető értékei és indokai máig helytállóak. Így például figyelembe vettük azt, hogy a több mint hetven éves múltra visszatekintő KEMPPI nevéhez fűződik a világ első hegesztő-inverterének kifejlesztése, és termékeinek minőségét fémjelzi az a tény is, hogy a hegesztőgépgyártók közül a világon elsőnek a finn gyártómű kapta meg az ISO minősítést.

Az INVENT WELDING arra törekszik, hogy Vevői mindig az adott hegesztési feladathoz leginkább megfelelő géphez juthassanak hozzá, a lehető legoptimálisabb kiépítettségben és a számukra legkedvezőbb finanszírozási konstrukció mellett.

2015. őszén társaságunk megkapta a piacvezető Hypertherm kézi plazmavágóinak és alkatrészeinek, valamint a Centricut Hypertherm minőségű plazma és lézervágáshoz szükséges kopó alkatrészeinek magyarországi forgalmazási jogát is.

2019. második felében költöztünk Solymárra, ahol a kereskedelmi- és szerviztevékenységen túl teljes műszaki-technológiai tanácsadással, érintésvédelmi méréssel, időszakos biztonságtechnikai felülvizsgálattal, validálással, hegesztő képzéssel, minősítéssel, hegesztési és vágástechnikai automatizációval is készséggel állunk Partnereink rendelkezésére.

Keressenek minket bizalommal!

 

TELJES TERMÉKVÁLASZTÉK

KEMPPI hegesztőgépek

KEMPPI hegesztésfelügyeleti softwarek

KEMPPI Flexlite pisztolyok

KEMPPI munkavédelem

HYPERTHERM kézi plazmavágó gépek

CNC plazmavágó asztalok

HYPERTHERM fogyó/ kopó alkatrészek

HYPERTHERM eredeti kiegészítők

SZOLGÁLTATÁSOK

Márkaszervíz

Szaktanácsadás

Minősített hegesztő oktató bázis

Automatizálás

Biztonságtechnikai felülvizsgálat

Gépkölcsönzés

Finanszírozás

Hegesztői és hegesztő üzem minősítések

VÁSÁRLÓINK

Megoldásaink különféle iparágakban és hegesztési eljárásokban alkalmazhatók, a könnyű acélszerkezetektől a nehéz gyártásig. Akár szénacélt, rozsdamentes acélt vagy alumíniumot hegeszt, nálunk megtalálja a megfelelőt.

FÉMSZERKEZET GYÁRTÓ MŰHELYEK

SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

ÉPÍTŐIPAR

VEGYIPAR

HAJÓGYÁRTÁS

OLAJ ÉS GÁZVEZETÉKEK