www.kemppi.hu

ROBOTIZÁLT HEGESZTÉS

A7 MIG Robothegesztő

VIDEO MEGTEKINTÉSEISMERTETŐ LETÖLTÉSE

ÚJ SZABVÁNY A ROBOTIZÁLT MIG HEGESZTÉSBEN

Az A7 MIG Robothegesztő a legmodernebb megoldás a robotíves hegesztéshez, amely minden gyártó hegesztőrobotjához tökéletesen csatlakozik. A teljes robot csomag tartalmazza a pisztolyt, a robotos huzalelőtolót, az áramforrást és a hűtőegységet. A berendezés megfelel a Kemppi legmagasabb követelményeinek. Ez megbízható és kompromisszumok nélküli hegesztési teljesítményt biztosít.

A Kemppi Wise szoftvere hozzáadott értéket kínál ügyfeleinek a hegesztési sebesség jelentős növelésével. Ez javítja a gyártás hatékonyságát, és lehetővé teszi ugyanazt a gépet különböző hegesztési feladatokhoz.

A rendszer modern, böngésző alapú felhasználói felülettel van felszerelve, amely lehetővé teszi az áramforrás könnyű elérését bármely számítógépről a legnépszerűbb webböngészőket használva. Ez lehetővé teszi a konfigurációs idő jelentős felgyorsítását és a kiterjedt minőségellenőrzés biztosítását a rendszer teljes életciklusa alatt.

ELŐNYÖK

kemppi-universal-isolated.png

UNIVERZÁLIS

Minden gyártó hegesztőrobotjához csatlakoztatható

20.png

NAGYOBB HEGESZTÉSI SEBESSÉG

A Kemppi WiseFusion eljárásával.

kemppi-power-source-web-browser-isolated.png

KÖNNYŰ ELÉRHETŐSÉG

Számítógépről bármely webböngészővel.

ÁRAMFORRÁSOK

HUZAL ELŐTOLÓK

SPECIÁLIS ELJÁRÁSOK, SOFTWAREK

A7 MIG ROBOTHEGESZTŐ ÉS A WISEFUSION ELJÁRÁS
Ez egy tökéletes automatizálás. LÁtható az A7 MIG Robothegesztő varratkereső funkciója a Kemppi WiseFusion eljárással együtt, amley 20-30%-kal gyorsabb hegesztési sebességet tesz lehetővé, jelentősen csökkenti a hőbevitelt, növelve a hegesztési termelékenységet. A legvégén a hegesztőpisztoly a pisztolytisztítóba kerül, amely huzalveágóval, gázterelő tistítóval és fröccsenésgátló funkciókkal rendelkezik.
VIDEO MEGTEKINTÉSE
A7 MIG ROBOTHEGESZTŐ - TOUCH SENSE ÍVGYÚJTÁS
Az A7 MIG Robothegesztő Touch Sense Ívgyújtás funkciója minimálisra csökkenti a fröcskölés kockázatát és stabilizálja az ívet gyújtás közben. Ez megnöveli az áramátadó élettartamát.
VIDEO MEGTEKINTÉSE
A7 MIG ROBOTHEGESZTŐ - WEBBÖNGÉSZŐ
Lenyűgöző eredményeket hozhat létre a felhasználóbarát kezelőfelület a robot és az áramforrás együttműködésével. Az A7 MIG Robothegesztő és egy KUKA robothegesztés WiseFusion eljárással.
VIDEO MEGTEKINTÉSE
KEMPPI CSÖKKENTETT LEÉLEZÉSI SZÖG (RGT) TECHNOLÓGIA
A leélezési szög csökkentése nagy mértékben javíthatja a hatékonyságot és a termelékenységet nehézfém szerkezetek hegesztésekor.
VIDEO MEGTEKINTÉSE
Previous slide
Next slide

ROBOT HEGESZTÉSI VARRATMINŐSÉGI FELÜGYELET A WELDEYE SEGÍTSÉGÉVEL

A WeldEye hegesztéskezelő szoftver segítségével könnyedén ellenőrizheti a hegesztési minőséget a robothegesztés során. A hegesztőrobottól gyűjtött adatok szinkronizálva vannak a WeldEye hegesztési listával, és könnyen olvasható formátumban jelennek meg, így ellenőrizhető a hegesztési minőség nemzetközi hegesztési szabványok szerinti megfelelősége. A teljes nyomon követhetőség garantálja, hogy mindig tudja, mit hegesztettek, mikor és hol, és milyen hegesztési paramétereket alkalmaztak.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ