www.kemppi.hu

BETA hegesztő pajzsok

Ismertető letöltése

jobb kilátás, nagyobb védelem

Professzionális hegesztők számára hegesztési, csiszolási és vágási folyamatokra tervezték az EN175 B tanúsítvánnyal rendelkező hegesztőpajzsokat. Az új, továbbfejlesztett Beta e90  sorozat három modellt tartalmaz, amelyek passzív vagy automata lencsékkel vannak felszerelve. Az összes Beta e90 modell könnyű, és kiváló szem- és arcvédelmet nyújt. A sisak  konstrukciója könnyű és erős, kényelmes fejpánttal, GapView felhajtható hegesztő lencse funkcióval és nagyító lencse kerettel.

A Beta e90X a sorozat csúcsmodellje. XA 47 ADF hegesztőszűrővel, LiFE + színes optikával kerül forgalomba melyek javítják a munkavégzés pontosságát, csökkentik a szem fáradtságát és növelik a látás védelmét. A felhajtható hegesztőlencse-kazetta  három rögzített helyzetet biztosít: teljesen zárt, teljesen nyitott vagy kényelmes GapView helyzetben, korlátozottan átvilágítva a munkaterületet, amely ideális a hegesztési feladatok elvégzéséhez és rögzítéséhez.

A Beta e90 sorozat olyan modelleket tartalmaz, amelyek automata vagy passzív hegesztő szűrővel vannak felszerelve. Könnyű súlyt, nagy értéket és megnövelt védelmet nyújtanak felhasználóik részére. 

Kemppi-Beta-e90X-9873024.jpg

ELŐNYÖK

KIEGÉSZÍTŐ VÉDELEM ÉS KÉNYELEM

A Beta e sorozat hegesztő sisakjai magas szintű személyi védelmet kínálnak, mélyen vágott héjjal, amely az arc és a nyak további védelmét biztosítja.

JOBB SZEMVÉDELEM

A Beta e sorozat hegesztő sisakjai kiváló optikai tulajdonságokat biztosítanak, védik a szemét, és kiváló kilátást nyújtanak a munkahelyről, javítják a munka pontosságát és csökkentik a szem fáradtságát.

Műszaki paraméterek és termék típusok

Kiegészítők

XA 47 automata szűrő

Automatikusan sötétítő hegesztőszűrő LiFE + Color ADF technológiával, amely jobb látást biztosít. Árnyékolás beállítások: 5, 8, 9-13 és 14, 15.

Rendelési kód: SP9873063

SA 60B automata színes szűrő

Automatikusan sötétítő hegesztőszűrő, nagy látóterülettel, 100 x 60 mm-rel és LiFE + színes ADF technológiával, a látás nagyobb tisztasága érdekében. Árnyékolás beállítások: 5, 9-13.

Rendelési kód: SP9873064

Vállpántos bőr nyakvédő

Opcionálisan integrált nyakvédelem az Alfa és a Beta e-sorozat modellekhez. A kapcsok lehetővé teszik a könnyű eltávolítást és a rögzítést.

Rendelési kód: SP015177

Univerzális bőr nyakvédő

A nyakat és a vállat védi a fröccsenés és a köszörülés közben keletkező szikrák ellen. Az univerzális bőr nyakvédő nem csak Kemppi hegesztőpajzsokhoz használható.

Rendelési kód: SP015579

Videó galéria