www.kemppi.hu

BETA friss levegős hegesztő pajzsok

Ismertető letöltése

A KEMPPI BETA FRISS LEVEGŐS PAJZSOK KÖNNYŰEK, KÉNYELMESEK ÉS MEGBÍZHATÓ VÉDELMET NYÚJTANAK

Az ÚJ, továbbfejlesztett Beta e90 sorozatú szűrt levegős hegesztőpajzsok hűvös és tiszta légzést biztosítanak akár a PFU 210e akkumulátorral működtetett szűrőegységből, amely optimális mozgásszabadságot biztosít a munkaterületen, akár egy a központi levegő ellátásra csatlakoztatott szűrőből, ahol a légáramot az RSA 230 szabályozza.

Bár az RSA230-hoz való csatlakozás kevésbé szabad mozgást tesz lehetővé, a szállított levegőmegoldások olyan alkalmazásokra alkalmasak, ahol a hegesztési füstgázok és a védőgázok keveredhetnek a belélegzendő levegővel.

A Beta PFA / SFA / XFA friss levegős pajzsok maximális bemeneti szivárgási szintje 2%. A PFU 210e szűrőegységhez kombinált részecske- és gázszűrést tud végezni.

ELŐNYÖK

KÖNNYŰ LÉGZÉS

A pozitív nyomás kialakítása megkönnyíti a légzést, és kizárja a bejutó veszélyes hegesztési füstöket.

TISZTA ÉS BIZTONSÁGOS LEVEGŐ

A nagyon hatékony szűrők a levegőben lévő részecskék legalább 99,98% -át blokkolják.

Műszaki paraméterek és termék típusok

GAPVIEW FUNKCIÓ

A Gapview kapcsoló tiszta látást biztosít a hegesztőpajzs alatt, ami egy keskeny 15 mm-es rést és a munkaterület tiszta látását biztosítja. Ideális a munkadarabok beállításához és a hegesztés előtti nyomon követéshez. Kiváló tulajdonság a passzív hegesztő lencsemodellekkel és az ADF-fel felszerelt modellekkel. ahol a szomszédos hegesztési ívek zavaró ADF aktiválást okozhatnak.

COMFLEX FEJKOSÁR

A Comflex fejpánt a kényelmet és rugalmasságot kínálja használójának, hogy a sisak tökéletesen illeszkedjen az egyéni fejformájához és a megkívánt preferenciáihoz. A felfüggesztett súly egyenletes eloszlása csökkenti a nyomást az érzékeny területekre, minimálisra csökkentve a fejvédő által képzett fejfájást

LIFE + SZÍNES AUTOMATA SZŰRŐ

A Life + színes automata szűrőt a munka hatékonyságának javítására, a szem fáradtságának csökkentésére és a látás védelmére fejlesztették ki. A finom és alacsony áramerősségen történő hegesztésnél alkalmazható a könnyen felszerelhető nagyító lencse, amely részletesebb képet nyújt a munkadarabról.

Kiegészítők

PFU 210e

A legmagasabb szintű szűrési teljesítményt biztosító motoros szűrőegység. A PFU 210e Gamma GTH3 és Beta 90 SFA / XFA légzőkészülékekkel egyaránt kapható. 160 lpm és 210 lpm ventilátorsebességgel (160 lpm gázszűrő intelligens technológia), akkumulátor és szűrő állapotjelzőivel, valamint választható szokásos vagy nagyteljesítményű akkumulátorokkal.

Rendelési kód: SP011996

PFU 210e szűrők

A PFU 210e légzőkészülékhez a következő szűrők állnak rendelkezésre: Szikravédő, előszűrő, részecskeszűrő, szagszűrő és gázszűrő. A Kemppi szűrőkkel és rendelésükkel kapcsolatos további információkért keresse kollégáinkat vagy keresse a termék katalógusában.

RSA 230

Az övre szerelt  légszabályozó csatlakozó a központi légellátáshoz,  amely lehetővé teszi az ellenőrzött levegőáramlást a Gamma és a Beta friss levegős modelljeihez. Cserélhető hangtompítóval rendelkezik, csökkentve a légáram zaját.

Rendelési kód: SP011617

SA 60B automata színes szűrő

Automatikusan sötétítő hegesztőszűrő, nagy látóterülettel, 100 x 60 mm-rel és LiFE + színes ADF technológiával, a látás nagyobb tisztasága érdekében. Árnyékolás beállítások: 5, 9-13.

Rendelési kód: SP9873064

XA 47 automata szűrő

Automatikusan sötétítő hegesztőszűrő LiFE + Color ADF technológiával, amely jobb látást biztosít. Árnyékolás beállítások: 5, 8, 9-13 és 14, 15.

Rendelési kód: SP9873063

Vállpántos bőr nyakvédő

Opcionálisan integrált nyakvédelem az Alfa és a Beta e-sorozat modellekhez. A kapcsok lehetővé teszik a könnyű eltávolítást és a rögzítést.

Rendelési kód: SP015177

 

 

 

Univerzális bőr nyakvédő

A nyak és a váll védelme a fröccsenés és a köszörülés ellen, az univerzális bőr nyakvédő nem csak minden Kemppi hegesztőpajzshoz használható.

Rendelési kód: SP015579

Videó galéria