DELTA + 90XFA/ DELTA 90SFA friss levegős hegesztőpajzsok

A LEGMAGASABB SZINTŰ SZEMÉLYI VÉDELEM PROFESSZIONÁLIS HEGESZTŐKNEK

A Delta 90 FreshAir hegesztősisak egy robusztus, az extrém hegesztési környezetben is maximális védelmet nyújtó eszköz, amely pl. a hajógyártás, a bányászat és az acélszerkezet gyártásban alkalmazható előnyösen. Delta 90 FreshAir kiegészíthető egy újratölthető Li-Ion akkuval ellátott, FreshAir szűrőrendszert tartalmazó csomaggal vagy a helyi friss levegős hálózathoz való csatlakozást lehetővé tevő csomaggal. A friss, szűrt levegő, amely a hegesztőpajzson belül, a hegesztő arca előtt halad el túlnyomással, már csekély hegesztési füst és por tartalmú, amely megfelel a TH2 európai szabványoknak, biztosítva ezzel, hogy a szennyezett levegő 98% -a maradjon a légzési zónán kívül. A Delta 90 FreshAir egy integrált fej, arc és légzésvédelmet tartalmazó, a hegesztő részére masszív mechanikai és maximális védelmet valamint viselési komfortot nyújtó eszköz. Kiegészíthető magas minőségi követelményeket is kielégítő hallásvédelemmel, amely opcionálisan választható tartozék. A tiszta és friss levegő a szűrőrendszeren áthaladva átáramlik a hegesztő arca előtt, így a hegesztősisak állítható részeivel együtt egy biztonságos és kényelmes komfortzónát biztosít a hegesztő számára az egész nap folyamán. Ötvözve az előzőeket a pozitív nyomású légáram zóna kialakítással, jön létre a csökkentett füst és por tartalmú, friss levegőt biztosító kialakítás, amelynél az áramló levegőrendszer elvégzi egyúttal a hegesztő üvegek párátlanítását is.

ELŐNYÖK

MAXIMÁLIS VÉDELEM

Integrált fej-, arc- és légzésvédelem extra körülmények között is.

KIVÉTELESEN NAGY LÁTÓMEZŐ

A felhajtható hegesztő lencse kivételes látási élményt nyújt.

Műszaki paraméterek és termék típusok

A legmagasabb szintű személyi védelem

A DELTA modellek fej-, és légzésvédelmet biztosítanak szélsőséges körülmények között - hajóépítésben, nehéz gyártásban, bányászatban és építkezéseken - a hegesztő személyzet számára.

video megtekintése

Kiegészítők

xa-47-w.png

XA 47 színes kijelzős automata szűrő

Automatikusan sötétítő hegesztőszűrő LiFE + színes ADF technológiával, amely jobb látást biztosít. Árnyékolás beállítások: 5, 8, 9-13 és 14, 15.

Rendelési kód: SP9873063
sa-47-w.png

SA 47 automata szűrő

Automatikusan sötétedő hegesztőszűrő,  9-13 szűrő tartománnyal, plusz köszörülési móddal rendelkezik.

Rendelési kód: SP9873062
Gamma-FA-Flow-Control-w.png

FA áramlás vezérlés

Az FA áramlás vezérlő egy akkumulátorral működő szűrőegység, állítható motorventilátor-fordulatszámmal, 140 lpm és 210 lpm között. A Li-ion akkumulátorral ellátott és a hegesztéssel és a gyártással kapcsolatos részecskékkel szembeni védelmet nyújtó szűrő kiváló mozgás- és légzésvédelmet kínál.

Rendelési kód: W013560 (Li-ion akkuval)
FA-Pressure-Flow-Control.png

FA nyomás szabályozó

Az FA nyomás szabályozó rendszer egyszerű és megbízható légáram-szabályozást és -ellenőrzést biztosít a Delta és a Delta + kemény kobakos hegesztőpajzshoz szállított tiszta levegő számára. Az övre szerelt légáramlás-szabályozó szelep lehetővé teszi a légáramlás egyszerű beállítását a légzőzónához. Ideális és költséghatékony megoldás a statikusabb munkahelyekre és alkalmazásokra. A Kemppi szűrőkkel és rendelésükkel kapcsolatos további információkért keresse kollégáinkat vagy keresse a termék katalógusában.

Rendelési kód: W013560 (Li-ion akkuval)
ear-defenders.jpg

Hallásvédő 

A Delta és a Delta+ modellekhez kapható külön fülvédős hallásvédő.

Rendelési kód: W007517

Videó galéria