www.kemppi.hu

Flexlite GC hegesztőpisztolyok

ISMERTETŐ LETÖLTÉSE

MEGBÍZHATÓ, BELÉPŐ SZINTŰ MIG PISZTOLY MINDENKINEK

A Flexlite GC jó választást kínál a MIG / MAG hegesztők számára, akik értékelik az egyszerűen használható hegesztőpisztolyokat, melyek tartós és rugalmas koaxiális kábellel készültek.

A Flexlite GC termékcsalád öt könnyű és robusztus belépő szintű hegesztőpisztoly modellt tartalmaz a MIG / MAG hegesztéshez. A hegesztőpisztoly modellek vagy Euro, vagy MMG (MinarcMig) csatlakozóval vannak felszerelve.

Kiegészítő tartozékként a Flexlite GC MIG pisztoly levehető, ergonomikus fegyver markolattal van ellátva. Használatakor a fogantyú szilárd fogást biztosít és javítja a hegesztési ergonómiát, különösen hosszú hegesztéseknél.

A Flexlite GC hegesztőpisztoly forgatható nyakkal kapható, amely könnyű hozzáférést biztosít a hegesztett munkadarabokhoz, fokozva a hegesztő ergonómiáját.

A Flexlite GC ugyanazokat a fogyó-kopó alkatrészeket használja, mint a szokásos Flexlite GX modellek . A műhelyben tárolható kevesebb alkatrész egyszerűsíti a készletgazdálkodást és csökkenti a készletköltségeket. Az összes Flexlite GC MIG pisztolymodell élettartama meghosszabbodik a kevesebb fogyó-kopó alkatrész használatától.

ELŐNYÖK

HOSSZÚ ALKATRÉSZ IDŐTARTAM

Megbízható és tartós Kemppi fogyóeszközök támogatják a hegesztés minőségét és termelékenységét.

KEVESEBB ALKATRÉSZ, ALACSONYABB KÖLTSÉG

A kevesebb fogyó-kopó alkatrésszel racionalizálhatja műhelykészletének költségeit

KIVÁLÓ ERGONÓMIA

A kiváló ergonómia élvezetessé teszi a  hegesztést a Flexlite GC pisztollyal, egyben növelve a munka minőségét és hatékonyságát.

K3 szintű hegesztőpisztolyok

Kiegészítők, fogyó/ kopó alkatrészek

Kiegészítő fegyver markolat a Flexlite GC hegesztőpisztolyokhoz

Az összes Flexlite GC hegesztőpisztoly-csomag alapfelszereltsége. A MIG hegesztőpisztolyokhoz tartozó pisztolyfogantyú lehetővé teszi a csukló természetes helyzetét.

Termék kód: SP020542

Pisztoly nyakak

A pisztoly nyakában a védőgáz és a hűtőfolyadék együttesen továbbítják az elektromos áramot az áramátadó hegyére. A hegesztőpisztoly élettartamát meghosszabbíthatja a nyak folyamatos hűtésével.

MIG/ MAG GÁZTERELŐK

Menettel vagy menet nélkül, sokféle formában és méretben kaphatók különböző alkalmazásokhoz, akár rézből is. A Kemppi gázterelők könnyen tisztíthatók és cserélhetők, és jobb hozzáférhetőséget biztosítanak speciális alkalmazásokhoz.

Kemppi LIFE+ áramátadók

Az eredeti Kemppi áramátadók biztosítják a hegesztőáram optimális továbbítását a huzalra. Az innovatív ötvözési és edzési technikáknak köszönhetően a Kemppi LiFE + áramátadók ötször hosszabb ideig tartanak, mint a szokásos réz áramátadók. A LiFE + magja megőrzi keménységét és kifinomult mikroszerkezetét, még 1000 ° C-os hegesztési hőmérsékleten is.

Áramátadók

Az eredeti Kemppi áramátadók biztosítják a hegesztőáram optimális továbbítását a huzalra. A Kemppi áramátadók rendelkezésre állnak minden típusú huzalanyaghoz, a leggyakoribb  0,6 mm és 1,6 mm huzalméretközött. Nagyobb átmérő, akár 3,2 mm is rendelkezésre áll.

Áramátadó tartók

Réz vagy sárgaréz áramátadó tartó adapterek (közdarabok) minden eredeti Kemppi áramátadóhoz rendelkezésre állnak.

Huzalvezető spirálok

Réz vagy sárgaréz áramátadó tartó adapterek (közdarabok) minden eredeti Kemppi áramátadóhoz rendelkezésre állnak.

Huzalbevezető csövek

A huzalbevezető fókuszálja a huzalt a pisztolyba szerelt spirálba, amikor a huzal a huzalelőtolóból a pisztolyba mozog.

Nagy teherbírású gázterelő

A nagy teherbírású gázterelők nikkel bevonatot és vastagabb falszerkezetet tartalmaznak. A nikkel bevonat megkönnyíti a fröccsenések eltávolítását. A nagyobb falvastagság nagyobb tartósságot eredményez, különösen nagy áramerősség és hegesztési alkalmazások esetén, amelyek hosszú munkaciklust igényelnek.