www.kemppi.hu

Flexlite GF füstelszívós hegesztőpisztolyok

VIDEO MEGTEKINTÉSEISMERTETŐ LETÖLTÉSE

FÓKUSZBAN A BIZTONSÁG - HATÉKONY FÜSTELVEZETŐS MIG PISZTOLY CSALÁD

A Kemppi legújabb Flexlite GF termékcsaládja több füstelszívó funkcióval rendelkező MIG / MAG hegesztőpisztolyból áll. A hatékony vákuumrendszer a hegesztő füstöt közvetlenül a pisztoly áramátadójából vonja ki, a védőgáz áramlásának megzavarása nélkül, így biztonságosabb és tisztább munkakörnyezetet biztosít a hegesztőnek, illetve a munkakörnyezetükkel közvetlenül érintkezőknek.

A Flexlite GF füstelszívó pisztoly víz- és gázhűtéses változatban kapható. Az összes Flexlite GF füstelszívó pisztoly modell Flexlite funkciókat kínál a felhasználói kényelem, a hegesztés hatékonysága és a megnövelt kopó alkatrész élettartam érdekében.

A Flexlite GF biztonságosabb munkakörnyezetet biztosít. A terméksorozat megfelel az új ISO 21904-3 szabványnak. A szabványosított hegesztőpisztoly biztonságos és megbízható eszköz a hegesztő mindennapi munkájában.

A kiváló ergonómia és használhatóság megkülönbözteti a Flexlite összes termékét. A levehető fegyver markolat és a kiegyensúlyozott pisztolyforma gördülékenyebbé teszi a hegesztést. A levehető fegyver markolat a hegesztési pozíciót is természetesebbé és ergonómikusabbá teszi.

A füstelszívás itt alkalmazott technikája az egyetlen megoldás, amely közvetlenül a forrásnál távolítja el a hegesztő füstöt. A maximális védelem mellett a Flexlite GF prémium hegesztési munkát is eredményez. A nagy teljesítményű pisztoly segítségével az áramforrás kapacitását hatékonyan maximalizálják, míg a hegesztés közben keletkező fröcskölést minimalizálják.

ELŐNYÖK

A LEGJOBB VÉDELEM

A hegesztési füstöket közvetlenül a szennyező forrásból távolítják el, ami nemcsak a hegesztő, hanem a körülötte lévők számára is magas szintű védelmet jelent.

HATÉKONYABB HEGESZTÉS

A biztonság kiváló hegesztési tulajdonságokat és csökkentett mértékű fröcskölést eredményez.

ÖRÖM TARTANI

A kiváló ergonómia élvezetessé teszi a  hegesztés a Flexlite GF pisztollyal, egyben növelve a munka minőségét és hatékonyságát.

K3 szintű hegesztőpisztolyok

Flexlite-GF-handle-design-w.jpg

ERGONÓMIKUS FOGANTYÚ KIALAKÍTÁS

Anatómiailag kialkított markolat, szilárd fogással. Moduláris fegyver markolat, kevésebb kopó alkatrész.

Flexlite-GF-handle-design-w.jpg

KEVESEBB ALKATRÉSZ, ALACSONYABB KÖLTSÉG

A megfelelő pisztolymodellek közötti átjárhatósággal és a egyes funkciókat egyesítve csökkentették a fogyó-kopó alkatrészek számát. Ezzel is csökkenthető a készletek költsége.

Adjustable-vacuum-nozzle-w.jpg

ÁLLÍTHATÓ VÁKUUMOS GÁZTERELŐ 

A vákuumfúvóka három előre beállított helyzetbe hozható a füstelvezető légáram szabályozására, ezzel is optimalizálva a hegesztési füstök elvezetését.

Contact-tip-adapters-w.jpg

ÁRAMÁTADÓ TARTÓK

A kombinált áramátadó tartó és a gázdiffúzor továbbfejlesztett gázvédelmet nyújt, sima lamináris áramlással. A konbinált típussal kevesebb fogyó alkatrészre van szükség

Contact-tip-M10-w.jpg

M10 ÁRAMÁTADÓ

A továbbfejlesztett hőátadás jobban segíti a hűtést. Az áramatadó furatát fúrással készítik, mivel a fúrt lyuk koncentrikusabb, pontosabb és jobb továbbítást tesz lehetővé. Az áramátadókat a huzal átmérője, a furat hézagosztálya és az áramátadóanyaga szerint jelöljük.

Flexlite-GF-Pistol-grip-handle-w.jpg

ERGONÓMIKUS FOGANTYÚ KIALAKÍTÁSFEGYVER NYAK KIALAKÍTÁS

Az összes modellhez elérhető a lecsatolható fegyver markolat. Ez lehetővé teszi a csuklótermészetes helyzetét, ami jelentős mértékben megkönnyíti a munkavégzést, különös tekintettel a hosszú varratoknál. Szerszám nélkül, gyorsan telepíthető.

Adjustable-vacuum-flow-w.jpg

ÁLLÍTHATÓ VÁKUUM ÁRAM

A légáram megkerülő szelep lehetővé teszi az elszívás gyors és egyszerű beállítását hegesztés közben is. A szelep ergonomikusan helyezkedik el a pisztoly fogantyújánál.

Flexlite-GF-connector-cable-w.jpg

KIVÁLÓ FÜSTELSZÍVÓ CSATLAKOZÁS

A csatlakozás rugalmas elszívó kimenettel rendelkezik, amely 360 -ban szabadon forog. Ez lehetővé teszi a füstelszívó egység könnyű csatlakoztatását, annak elhelyezésétől függetlenül. A tömlő bőr burkolatát a gyári csomagolás tartalmazza. A bőr burkolat is rendelhető külön alkatrészként Velcrotype rögzítővel az egyszerű alkalmazhatóság és felszerlhetőség érdekében. A rugalmas tömlők növelik az ergonómiát.

Flexlite-GF-smart-cable-design-w.jpg

INTELLIGENS KÁBEL KIALAKÍTÁS

A rugalmas kábelkészletek és a gömbcsuklós kábelvédelem csökkentik a csuklóra ható nyomatékot, ami megkönnnyíti a hegesztési munkát. A kábelkészlet cserélhető belső kábeleket és tömlőket tartalmaz.

MINDENKINEK JOGA VAN A BIZTONSÁGOS MUNKAKÖRNYEZTHEZ

KERÜLJE A HEGESZTÉSI VESZÉLYEKET ÉS JAVÍTSA HEGESZTÉSI BIZTONSÁGÁT A KEMPPI SEGÍTSÉGÉVEL

Tekintse meg a hegesztés biztonságát bemutató oldalunkat

Tovább az oldalra

Kiegészítők, fogyó/ kopó alkatrészek

Kiegészítő fegyver markolat a Flexlite GF hegesztőpisztolyokhoz

Az összes Flexlite GF hegesztőpisztoly-csomag alapfelszereltsége. A MIG hegesztőpisztolyokhoz tartozó pisztolyfogantyú lehetővé teszi a csukló természetes helyzetét.

Termék kód: SP0118020

Pisztoly nyakak

A pisztoly nyakában a védőgáz és a hűtőfolyadék együttesen továbbítják az elektromos áramot az áramátadó hegyére. A hegesztőpisztoly élettartamát meghosszabbíthatja a nyak folyamatos hűtésével.

MIG/ MAG GÁZTERELŐK

Menettel vagy menet nélkül, sokféle formában és méretben kaphatók különböző alkalmazásokhoz, akár rézből is. A Kemppi gázterelők könnyen tisztíthatók és cserélhetők, és jobb hozzáférhetőséget biztosítanak speciális alkalmazásokhoz.

Kemppi LIFE+ áramátadók

Az eredeti Kemppi áramátadók biztosítják a hegesztőáram optimális továbbítását a huzalra. Az innovatív ötvözési és edzési technikáknak köszönhetően a Kemppi LiFE + áramátadók ötször hosszabb ideig tartanak, mint a szokásos réz áramátadók. A LiFE + magja megőrzi keménységét és kifinomult mikroszerkezetét, még 1000 ° C-os hegesztési hőmérsékleten is.

Áramátadók

Az eredeti Kemppi áramátadók biztosítják a hegesztőáram optimális továbbítását a huzalra. A Kemppi áramátadók rendelkezésre állnak minden típusú huzalanyaghoz, a leggyakoribb  0,6 mm és 1,6 mm huzalméretközött. Nagyobb átmérő, akár 3,2 mm is rendelkezésre áll.

Áramátadó tartók

Réz vagy sárgaréz áramátadó tartó adapterek (közdarabok) minden eredeti Kemppi áramátadóhoz rendelkezésre állnak.

Huzalvezető spirálok

Réz vagy sárgaréz áramátadó tartó adapterek (közdarabok) minden eredeti Kemppi áramátadóhoz rendelkezésre állnak.

Huzalbevezető csövek

A huzalbevezető fókuszálja a huzalt a pisztolyba szerelt spirálba, amikor a huzal a huzalelőtolóból a pisztolyba mozog.

Vákumos gázterelő

A vákuumfúvóka összegyűjti a hegesztés során keletkező füstöket és továbbítja azokat a fogantyúba. Tartós nikkelezés.

Nagy teherbírású gázterelő

A nagy teherbírású gázterelők nikkel bevonatot és vastagabb falszerkezetet tartalmaznak. A nikkel bevonat megkönnyíti a fröccsenések eltávolítását. A nagyobb falvastagság nagyobb tartósságot eredményez, különösen nagy áramerősség és hegesztési alkalmazások esetén, amelyek hosszú munkaciklust igényelnek.

Bőrtömlő

A tartós bőr borítás védi a Flexlite GF vákuumtömlőjét a fröccsenéstől és a forró tárgyaktól. Tépőzáras csatolóval van felszerelve, amely lehetővé teszi az egyszerű cserét.