www.kemppi.hu

Flexlite GX hegesztőpisztolyok

VIDEO MEGTEKINTÉSEISMERTETŐ LETÖLTÉSE

TERMÉSZETES A KÉZNEK

A MIG/MAG hegesztéshez használt Flexlite GX hegesztőpisztolyokat a felhasználói kényelem és a hegesztés hatékonyságának növelésére tervezték. Az innovatív gyártási módszerek, a kiváló minőségű anyagok és szigorú minőség ellenőrzés garantálják, a Flexlite GX hegesztőpisztolyok 100% -os megbízhatóságát.

A pisztoly markolat, az anatómiailag kialakított forma és a kiváló egyensúly csökkenti a csuklóterhelést, hogy hegesztő csak a tökéletes hegesztésre koncentráljon. Ez jó hatással van mind a hegesztés minőségére, mind a termelékenységre.

Ha kiszámítja a MIG / MAG hegesztéshez szükséges Flexlite GX pisztoly beszerzésének teljes költségét, látni fogja, hogy a hosszú élettartamú kopó alkatrészeivel, azok hatékonyságával és kiváló ergonómiájával egyértelműen javítja az általános hegesztési hatékonyságot.

A Flexlite GX hegesztőpisztolyok alternatív teljesítményosztályokban (K3/K5/K8) és hosszúságban kaphatók , különféle nyakváltozatokkal. 

ELŐNYÖK

KIVÁLÓ ERGONÓMIA

Az alacsonyabb fáradtság pozitív hatással van a hegesztő munkájára, és jobb minőséget és hatékonyságot eredményez.

HATÉKONY HEGESZTÉS

A nagy teljesítményű hegesztőpisztoly hatékonyan használja fel az áramforrás kapacitását, és elősegíti a sima és fröccsenésmentes hegesztések létrehozását.

HOSSZÚ ALKATRÉSZ IDŐTARTAM

Megbízható és tartós Kemppi fogyóeszközök támogatják a hegesztés minőségét és termelékenységét.

K3 szintű hegesztőpisztolyok

K5 szintű hegesztőpisztolyok

K8 szintű hegesztőpisztolyok

Kemppi_MG_1297.jpg

ERGONÓMIKUS FOGANTYÚ KIALAKÍTÁS

Flexlite-GX-gömcsukló.jpg

INTELLIGENS KÁBEL KIALAKÍTÁS

Kemppi-Flexlite-GX-MG_1434.jpg

TISZTA ÉS FRÖCSKÖLÉSMENTES MIG HEGESZTÉS

Kemppi_MG_1440-1.jpg

INNOVATÍV NYAKHŰTŐ RENDSZER

Kemppi_MG_2848-1.jpg

KEVESEBB ALKATRÉSZ, ALACSONYABB KÖLTSÉG

Kemppi_MG_1340-1.jpg

VÉGEZZEN BEÁLLÍTÁSOKAT KÖZVETLENÜL

GX-LED.jpg

Better VISIBILITY WITH WORK LIGHTS

Kemppi_MG_2802.jpg

KÖNNYŰ HOZZÁFÉRÉS AZ INFORMÁCIÓKHOZ

Kemppi_MG_1210.jpg

HUZALVEZETŐ CSATLAKOZTATHATÓSÁG

Kiegészítők, fogyó/ kopó alkatrészek

GXR10 – távszabályzó

A K5 szintű Flexlite GX hegesztőpisztolyok távszabályzójával a hegesztési áram pontos és azonnali beállítását illetve a memóriacsatorna kiválasztását lehet irányítani.

Rendelési kód: GXR10

GXR80 – távszabályzó

Kifinomult pisztoly távirányító, ledes kijelzővel a K8 szintű Flexlite GX hegesztőpisztolyokhoz. A pisztoly távirányítójának világos és tiszta LED kijelzője van a hegesztési paraméterek, a memória csatornák és a WPS kezelésére.

Rendelési kód: GXR80

Kiegészítő fegyver markolat a Flexlite GX hegesztőpisztolyokhoz

Széria tartozék minden pisztoly csomag tartalmazza. A felcsatolható markolat biztosítja a csukló természetes helyzetét.

Rendelési kód: SP0118020

Pisztoly nyakak

A pisztoly nyakában a védőgáz és a hűtőfolyadék együttesen továbbítják az elektromos áramot az áramátadó hegyére. A hegesztőpisztoly élettartamát meghosszabbíthatja a nyak folyamatos hűtésével.

MIG/MAG gázterelők

Menettel vagy menet nélkül, sokféle formában és méretben kaphatók különböző alkalmazásokhoz, akár rézből is. A Kemppi gázterelők könnyen tisztíthatók és cserélhetők, és jobb hozzáférhetőséget biztosítanak speciális alkalmazásokhoz.

Kemppi LIFE+ áramátadók

Az eredeti Kemppi áramátadók biztosítják a hegesztőáram optimális továbbítását a huzalra. Az innovatív ötvözési és edzési technikáknak köszönhetően a Kemppi LiFE + áramátadók ötször hosszabb ideig tartanak, mint a szokásos réz áramátadók. A LiFE + magja megőrzi keménységét és kifinomult mikroszerkezetét, még 1000 ° C-os hegesztési hőmérsékleten is.

Áramátadók

Az eredeti Kemppi áramátadók biztosítják a hegesztőáram optimális továbbítását a huzalra. A Kemppi áramátadók rendelkezésre állnak minden típusú huzalanyaghoz, a leggyakoribb  0,6 mm és 1,6 mm huzalméretközött. Nagyobb átmérő, akár 3,2 mm is rendelkezésre áll.

Áramátadó tartók

Réz vagy sárgaréz áramátadó tartó adapterek (közdarabok) minden eredeti Kemppi áramátadóhoz rendelkezésre állnak.

Huzalvezető spirálok

 

A Kemppi huzalvezetők erősek, tartósak, hatékonyak, speciális huzalanyagokhoz és alkalmazásokhoz készültek. A Kemppi huzalvezető spirálok többsége ugyanolyan színkóddal rendelkezik, mint a Kemppi huzalvezetőkben lévő görgők, mely segítségével könnyű kiválasztani az anyagfelhasználásnak megfelelő típust.

Kemppi-gun-liner-chili.png

DL Chili  teflon huzalvezető spirálok

A Kemppi szabadalmaztatott teflon spirálja, a DL Chili egy kétkomponensű műanyag anyag, amely az alumínium, rozsdamentes acél, saválló és szilárd acél huzalok megbízható továbbításának legújabb megoldása. A DL Chili technológia csökkenti a huzal és a spirál fala közötti felületi súrlódást, a hagyományos műanyaghoz képest akár hatszorosan jobb mértékben.

Huzalbevezető csövek

A huzalbevezető fókuszálja a huzalt a pisztolyba szerelt spirálba, amikor a huzal a huzalelőtolóból a pisztolyba mozog.

Pisztoly huzalebevezető cső

Rövid darab spirál a pisztoly nyakán belül, gázhűtéses cserélhető nyakú MIG/MAG hegesztőpisztolyokban használható.

képgaléria