Kemppi Flexlite MIG/MAG és AWI hegesztőpisztolyok

A Flexlite a Kemppi által kifejlesztett hegesztőpisztoly-sorozat , amelyet a megbízható hegesztési teljesítmény érdekében terveztek. Az ergonómiát szem előtt tartva, a tervezésnél arra összpontosítottak, hogy javítsák a mindennapi hegesztési kényelmet és a hegesztési hatékonyságot. A sorozat mind a MIG / MAG hegesztéshez, mind az AWI hegesztéshez nyújt megfelelő gáz- és vízhűtéses,  alternatív teljesítmény osztályokú, különböző hosszúságú hegesztőpisztolyokat, munkakábeleket.

A Flexlite termékek speciális felhasználói értékeket tartalmaznak , ideértve a könnyű súlyt, az egyensúlyt és a csukló csökkent terhelését. A szilícium gumi anyag és az innovatív formatervezés szilárd tapadást biztosít, így segítve a hegesztőt, hogy bármilyen helyzetben csak a tökéletes hegesztésre koncentrálhasson. 

A Flexlite sorozat minőségi fogyóeszközöket kínál , megnövelt tartóssággal és extra hosszú élettartammal. A legjobb minőségű és legköltséghatékonyabb hegesztés eléréséhez a Flexlite pisztolyokhoz eredeti Kemppi alkatrészeket használjon.

A Flexlite sorozat árnövekedés nélkül váltja fel, a Kemppi eddig használt AWI (TTC/ TTM/ TTK) , illetve MIG/MAG (PMT/MMT/FE/MMG) pisztolyait. 

A Kemppi eddig használt AWI (TTC/ TTM/ TTK) , illetve MIG/MAG (PMT/MMT/FE/MMG) pisztolyainak alkatrész ellátása még két évig biztosítottak. (A korábbi pisztolyokról, a Kemppi katalógusok oldalunkon tájékozódhat.)

KIVÁLÓ ERGONÓMIA

 

HATÉKONY HEGESZTÉS

 

HOSSZÚ KOPÓ ALKATRÉSZ ÉLETTARTAM

Flexlite kopó alkatrészek
Flexlite minden a minőségről

FEDEZZE FEL A FLEXLITE MIG/MAG ÉS AWI HEGESZTŐPISZTOLYAIT

TOVÁBBI TERMÉKEINK