www.kemppi.hu

Hegesztőpisztolyok a hatékony hegesztéshez

Flexlite

AWI és MIG/MAG pisztolyok a mindennapi hegesztés kényelméért és hatékonyságáért

VIDEO MEGTEKINTÉSE

A Flexlite a Kemppi által kifejlesztett hegesztőpisztoly-sorozat , amelyet a megbízható hegesztési teljesítmény érdekében terveztek. Az ergonómiát szem előtt tartva, a tervezésnél arra összpontosítottak, hogy javítsák a mindennapi hegesztési kényelmet és a hegesztési hatékonyságot. A sorozat mind a MIG / MAG hegesztéshez, mind az AWI hegesztéshez nyújt megfelelő gáz- és vízhűtéses,  alternatív teljesítmény osztályokú, különböző hosszúságú hegesztőpisztolyokat, munkakábeleket.

A Flexlite termékek speciális felhasználói értékeket tartalmaznak , ideértve a könnyű súlyt, az egyensúlyt és a csukló csökkent terhelését. A szilícium gumi anyag és az innovatív formatervezés szilárd tapadást biztosít, így segítve a hegesztőt, hogy bármilyen helyzetben csak a tökéletes hegesztésre koncentrálhasson. 

A Flexlite sorozat minőségi fogyóeszközöket kínál , megnövelt tartóssággal és extra hosszú élettartammal. A legjobb minőségű és legköltséghatékonyabb hegesztés eléréséhez a Flexlite pisztolyokhoz eredeti Kemppi alkatrészeket használjon.

A Flexlite sorozat árnövekedés nélkül váltja fel, a Kemppi eddig használt AWI (TTC/ TTM/ TTK) , illetve MIG/MAG (PMT/MMT/FE/MMG) pisztolyait. 

A Kemppi eddig használt AWI (TTC/ TTM/ TTK) , illetve MIG/MAG (PMT/MMT/FE/MMG) pisztolyainak alkatrész ellátása még két évig biztosítottak. (A korábbi pisztolyokról, a Kemppi katalógusok oldalunkon tájékozódhat.)

KIVÁLÓ ERGONÓMIA

HATÉKONY HEGESZTÉS

HOSSZÚ ALKATRÉSZ ÉLETTARTAM

Flexlite GX a MIG/MAG hegesztéshez

UGRÁS A TERMÉK OLDALRA

Flexlite GF A MIG/MAG hegesztéshez

UGRÁS A TERMÉK OLDALRA

Flexlite GC a MIG/MAG hegesztéshez

UGRÁS A TERMÉK OLDALRA

Flexlite TX az AWI hegesztéshez

UGRÁS A TERMÉK OLDALRA

A kopó alkatrészek meghatározzák a hegesztés minőségét

Fontos, hogy a hegesztőpisztolyokhoz a a megfelelő alkatrészeket használják. A Kemppi a pisztolyok mellett minden típusához kínálja a kiváló minőségű fogyó/ kopó alkatrészeit. Csak a Kemppi eredeti alkatrészeivel érhető el a legjobb termelékenység.

A kézre formázva

A Flexlite hegesztőpisztolyok természetes kiegészítői az emberi kéznek. Függetlenül a hegesztési pozíciótól vagy a tartási helyzettől, a Flexlite pisztoly mindenhova elér. Az anatómiailag kialakított markolat szilárd fogást biztosít, és az innovatív kialakítás gondoskodik az ergonomikus hegesztési pozícióról.

Minden a minőségről szól

A nagy teljesítményű Flexlite pisztolyok hatékonyan használják ki az áramforrás adta lehetőségeket, melyek eredménye a jó minőségű síma és frocskölésmentes varrat.

Fedezze fel a Flexlite AWI és MIG/MAG pisztolyokat!

Flexlite

Pisztolyok a hatékony hegesztéshez

Kemppi hegesztőpisztoly katalógus

katalógus letöltése