www.kemppi.hu

Flexlite TX hegesztőpisztolyok

VIDEO MEGTEKINTÉSEISMERTETŐ LETÖLTÉSE

TERMÉSZETES A KÉZNEK

A Flexlite TX hegesztőpisztolyok kiváló műszaki teljesítményt nyújtanak, az AWI hegesztéshez. Meghosszabbítják a kopó alkatrészek élettartamát és növelik a mindennapi hegesztési kényelmet. A tartós szilikongumi anyag határozott tapadást biztosít, míg a pisztoly markolatának innovatív kialakítása csökkenti a csuklóterhelést, ezzel elérhetővé téve a tökéletes hegesztési varratokat. 

Alternatív teljesítményosztályokban és hosszúságokban, különféle nyakváltozatokban, víz-, és gázhűtéses kivitelben is kapható a Kemppi Flexlite TX AWI pisztoly sorozata. A pisztoly távszabályzója lehetővé teszi a hegesztési áram távolról történő pontos és azonnali beállítását.  A legjobb minőségű és a legköltséghatékonyabb hegesztés érdekében eredeti Kemppi Flexlite TX kopó alkatrészekkel szerelje fel pisztolyát.

ELŐNYÖK

ERGONÓMIKUS KIKÉPZÉS

A Flexlite TX hegesztőpisztolyok egyedi és innovatív kezelési rugalmassággal rendelkeznek.

A súlyelosztás és a rugalmas, megnövelt felületű, csúszásmentes szilikon gumi markolat megkönnyíti a hegesztő csuklójának igénybe vételét.

FELHASZNÁLÓI HATÉKONYSÁG

A kompakt kialakítású nyakrész fix, flexibilis és S alakú forgatható pisztolynyakkal rendelkezik, amelyek kiváló hűtési teljesítményt és jó hozzáférést biztosítanak a kifinomult hegesztésekhez

JOBB MINŐSÉG, MINT AMIT A SZEM LÁTHAT

A Kemppi kopó alkatrészei és tartozékai támogatják a hegesztés minőségét és a termelékenységet.

KIVÁLÓ ERGONÓMIA

A Flexlite TX pisztolyok növelik a kezelő kényelmét és csökkentik a hegesztési fáradtságot. A szilikon gumi bevonat határozott tapadást biztosít a markolaton, az innovatív kialakítás csökkenti a csukló terhelést.

SZÉLES MODELLKÍNÁLAT

A Flexlite TX pisztolyok alternatív teljesítmény osztályokban, különböző hosszúságban és több típusú – fix, rugalmas és S alakú -nyakváltozatban kaphatók. Legyen az közúti jármű vagy repülőgép, biztos lehet benne, hogy megtalálja a legmegfelelőbb pisztolyt a feladatra.

MEGNÖVELT HASZNÁLHATÓSÁG

A Flexlite TX pisztolyokat a kéz ergonómiájára, akár bal, akár jobb kezes hegesztőkre és alternatív hegesztési pozíciókra tervezték. Rugalmas kábeltömlő, bőr burkolatvédelem maximalizálja a tartósságot.

 

VALÓDI MINŐSÉG

A védőgáz áramlása jelentős hatással bír a hegesztés minőségére. A bal oldali kép egy erősen turbulens áramlást mutat, alacsony védelemmel és megnövekedett fogyasztással. A jobb oldali kép egy eredeti Kemppi gázlencse készlettel szerelt pisztoly sima, egyenes gázáramot, kiváló védelmet és gazdaságos gázfelhasználást mutat. A Kemppi gázlencsék többrétegű, kiváló minőségű diffúzor réteget tartalmaznak, melyek javítják az egyenes áramlást a hagyományos kivitelekhez képest.

KÖNNYŰ HOZZÁFÉRÉS AZ INFORMÁCIÓKHOZ

Minden Flexlite TX pisztoly tartalmaz egy QR kódot.  A kód beolvasásával segítséget kapunk a pisztolyra vonatkozó releváns adatok vonatkozásban a kopó alkatrészek beazonosításához, a termék dokumentumainak megismeréséhez.

KIEGÉSZÍTŐ KAPCSOLÓ OPCIÓK

A Flexlite TX pisztolyok kapcsolóval vagy kapcsoló nélkül szereltek. A kapcsolóval szerelt változatnál az eredeti kapcsoló helyett alkalmazható egy kiegészítő kapcsoló, mely a fejhez közeli tartás esetén is biztosítja a pontos vezérlést. 

TÁVSZABÁLYZÓ OPCIÓK

A Flexlite TX pisztolyokra szerelt kapcsolós vagy görgős távszabályzókkal pontosan lehet állítani a hegesztési áramot és kezelni a különböző memória csatornákat.

 

Fogyó-, kopó alkatrész készletek

A Kemppi PRO  induló kopó alkatrész készletei teljes csomagot biztosítanak az azonnali  AWI hegesztéshez. 

Series 3 hegesztőpisztolyok

Series 5 hegesztőpisztolyok

Flexlite TX kiegészítők

PRO KIT 5/16-24

Komplett indulókészlet a kis szerelékes AWI pisztolyhoz.

Rendelési kód: W016085

PRO KIT 3/8-32

Komplett indulókészlet a nagy szerelékes AWI pisztolyhoz.

Rendelés kód: W016086

TXR10 – távszabályzó

Opcionális, görgős típusú pisztolyra szerelhető távszabályzó.

Rendelési kód: TXR10W / TXR10G

TXR20 – távszabályzó

Opcionális, kapcsolós, pisztolyra szerelhető távszabályzó.

Rendelési kód: TXR20W / TXR20G

Flexlite TX – kiegészítő kapcsoló

Opcionális, kapcsoló hosszabbítás a szokásos kapcsoló helyett, mely a fejhez közeli tartás esetén is biztosítja a pontos vezérlést.  

Rendelési kód: SP801091

KÉPGALÉRIA