www.kemppi.hu

KEMPPI GAMMA GTH3 CSISZOLÓ FEJPAZS

PREMIUM LÉGZÉS és SZEMVÉDELEM A KÖSZÖRÜLÉSI FOLYAMATOKHOZ

A Gamma GTH3 RFA csiszolásház fejlesztett friss levegős pajzs két modellt tartalmaz, amelyek a legjobb védelmet nyújtják a tüdejének és a hosszú távú egészségének az akkumulátoros szűrőegységből vagy a telepített oxigén rendszer levegőjéből származó tiszta, friss levegőt juttatva a Gamma GTH3 RFA pozitív nyomású légzőkészülékekbe. Hűvös, kényelmes és biztonságos légzési környezetet teremtenek az egész munkanap alatt. A Gamma GTH3 RFA csomagban kapható motoros légtisztító légzőkészülékkel (PFU 210e) vagy sűrített levegő szabályozóval (RSA 230).

A tiszta, friss levegő lélegzése segít összpontosítani az egész munkanap alatt, akár csiszol, akár fest. A biztonság további fokozása érdekében a nagyméretű védőlencse kiváló láthatóságot és jobb munkapontosságot biztosít. Ezen túlmenően az RFA védőszemüveg megvédi az arcot a közepes méretű becsapódó szilánkoktól,  hat joule ütközési energiáig.

ELŐNYÖK

TÖBB FELHASZNÁLÁSRA ALKALMAZHATÓ

Csiszolásra, festésre és ellenőrzési folyamatokra tervezték.

PRÉMIUM LÉGZÉSVÉDELEM

A légzésvédő modellek megfelelnek az EU legmagasabb osztályozásának, és megvédik Önt a levegőben lévő füstök és részecskék 99,8% -ától.

Műszaki paraméterek és termék típusok

Kiegészítők

PFU 210e – SZŰRŐK

A PFU 210e légzőkészülékhez a következő szűrők állnak rendelkezésre: szikrafogó, előszűrő, részecskeszűrő, szagszűrő és gázszűrő. További információk a Kemppi szűrőkről és azok megrendeléséről a Biztonsági katalógusban találhatók.

UNIVERZÁLIS BŐR NYAKVÉDŐ

Védi a nyakat és a vállakat a hegesztés fröccsenésétől és az csiszolástól, az univerzális bőr nyakvédő minden Kemppi egyéni védőeszközzel és a szélesebb hegesztési piacon használható.

Termék kód: SP015579