www.kemppi.hu

GAMMA GTH3 friss levegős hegesztőpajzsok

Ismertető megtekintése

A LEGMAGASABB SZINTŰ SZEMÉLYI VÉDELEM PROFESSZIONÁLIS HEGESZTŐKNEK

A Gamma termékcsalád a személyi védelem prémium szintjét képviseli a professzionális hegesztők és gyártók számára. A Gamma GTH3 légzőkészülék modellek megfelelnek a legmagasabb EU-besorolásnak a légzési teljesítmény (TH3) tekintetében, védve a levegőben lévő gőzök és részecskék 99,8% -át. Válasszon a gyors töltésű, akkumulátorral működő szűrőegységek közül, amelyek teljes mértékben függetlenül biztosítják a mozgást, vagy csatlakozhatnak a központi levegőellátó rendszerhez is.

A felhasználó szemszögéből tervezett Gamma GTH3 modellek optimális látóhatást és egyedi használhatósági jellemzőket tartalmaznak, beleértve a speciális tengely szabályzást és a GapView funkciót. Alacsony, nem megfelelő fényviszonyok esetén az XFA modellek beépített, 70 lumen fényerejű LED-es megvilágítást tartalmaznak, támogatva ezzel magasabb minőségi szintek elérését a hegesztési munkában.

A gamma hegesztő légzőkészülékei akár 80% -kal is csökkenthetik a költségeket az eldobható hegesztő szűrőmaszkokkal szemben.

ELŐNYÖK

BIZTONSÁG MINDEN ELJÁRÁSNÁL

Használható az összes ívhegesztési eljáráshoz, plazmavágáshoz, csiszoláshoz, gyökfaragáshoz és az eseti ellenőrzésekhez is.

A TÜDŐ BIZTONSÁGÁÉRT

A friss levegős, légzésvédő modellek megfelelnek a legmagasabb EU besorolásoknak, melyek megvédik használójukat a levegőben szálló füstök, gázok és egyéb részecskék 99,8%-ától.

KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG

Minden modell magában foglalja az optimális teljesítményt és az egyedi használhatósági jellemzőket, beleértve a szemvonalhoz igazítható tengelybeállítási lehetőséget és a GAP view funkciót.

Műszaki paraméterek és termék típusok

Kemppi-gamma-GTH3-XFA-worklights-WEB.png

SISAKBA ÉPÍTETT LED VILÁGÍTÁS

A Gamma GTH3 XFA 70 lumen fényerejű LED-es lámpával rendelkezik, amelyek új szinteket érnek el a gyenge fényviszonyok mellett, és amelyek közvetlenül az újratölthető PAPR akkumulátorból működnek. A műszerfény be- és kikapcsolható a sisakra szerelt távirányítóról.

Gamma-remote-control-WEB-1.jpg

SISAKBA ÉPÍTETT ADF TÁVSZABÁLYZÓ

A beépített ADF távirányító a megbízhatóságért és a kényelemért.. Az SA60 vagy XA 74 automata hegesztő lencsék távirányítójának beállítása három szilikon gumi választó kapcsolóval rendelkezik. A nagy kapcsolók a paraméterértékeket felfelé vagy lefelé választják, míg a kis kapcsoló kiválasztja a paramétertípust, vagy a hosszú nyomógomb aktiválja a munkadarabra irányuló, beépített LED világítást az XFA modellen

Gamma-helmet-headband-WEB-1.png

COMFLEX FEJKOSÁR

A Comflex fejpánt a kényelmet és rugalmasságot kínálja használójának, hogy a sisak tökéletesen illeszkedjen az egyéni fejformájához és a megkívánt preferenciáihoz. A felfüggesztett súly egyenletes eloszlása csökkenti a nyomást az érzékeny területekre, minimálisra csökkentve a fejvédő által képzett fejfájást

Gamma-GapView-cropped2-1.png

GAPVIEW FUNKCIÓ

A Gapview kapcsoló tiszta látást biztosít a hegesztőpajzs alatt, ami egy keskeny 15 mm-es rést és a munkaterület tiszta látását biztosítja. Ideális a munkadarabok beállításához és a hegesztés előtti nyomon követéshez. Kiváló tulajdonság a passzív hegesztő lencsemodellekkel és az ADF-fel felszerelt modellekkel. ahol a szomszédos hegesztési ívek zavaró ADF aktiválást okozhatnak.

A legmagasabb szintű személyi védelem

A GAMMA termékcsalád a személyi védelem prémium szintjét képviselik. Használhatók az összes ívhegesztési eljáráshoz, plazmavágáshoz, csiszoláshoz, gyökfaragáshoz és az eseti ellenőrzésekhez is. A GAMMA családban megtalálhatóak a standard és a friss levegős ellátású hegesztőpajzsok is.

videó megtekintése

Kiegészítők

PFU 210e

A legmagasabb szintű szűrési teljesítményt biztosító motoros szűrőegység. A PFU 210e Gamma GTH3 és Beta 90 SFA / XFA légzőkészülékekkel egyaránt kapható. 160 lpm és 210 lpm ventilátorsebességgel (160 lpm gázszűrő intelligens technológia), akkumulátor és szűrő állapotjelzőivel, valamint választható szokásos vagy nagyteljesítményű akkumulátorokkal.

Rendelési kód: SP011996

RSA 230

Az övre szerelt  légszabályozó csatlakozó a központi légellátáshoz,  amely lehetővé teszi az ellenőrzött levegőáramlást a Gamma és a Beta friss levegős modelljeihez. Cserélhető hangtompítóval rendelkezik, csökkentve a légáram zaját.

Rendelési kód: SP011617

XA 74

Automata szűrőlencse tiszta látással és nagyszerű kilátással. A LiFE + színes ADF technológia jobb látást biztosít, a távszabályzó gombjai pedig egyszerűvé teszik kezelését, a sisak levétele nélkül. Széles szűrő tartomány: 4, 5, 8, 9-13,14-15. Látófelület 102 x 74 mm.

Rendelési kód: SP012421

SA 60

Automata szűrőlencse tiszta látással és nagyszerű kilátással. A LiFE + színes ADF technológia jobb látást biztosít, a távszabályzó gombjai pedig egyszerűvé teszik kezelését, a sisak levétele nélkül. Szűrő tartomány:  5, 8, 9-13.

Rendelési kód: SP012422

PFU 210e szűrők

A PFU 210e légzőkészülékhez a következő szűrők állnak rendelkezésre: Szikravédő, előszűrő, részecskeszűrő, szagszűrő és gázszűrő. A Kemppi szűrőkkel és rendelésükkel kapcsolatos további információkért keresse kollégáinkat vagy keresse a termék katalógusában.

Rendelési kód: SP012422

 

 

Videó galéria