www.kemppi.hu

GAMMA hegesztő pajzsok

ismertető letöltése

megbízható védelem, komfort jellemzőkkel

A Gamma termékcsalád két arcvédő modellt tartalmaz, amelyek prémium védelmet nyújtanak szemnek és arcnak olyan munkahelyi környezetben, ahol nincs szükség légzésvédelemre, friss levegős pajzsra.

Maximális látást és biztonságot kínálnak a hegesztés, csiszolás és ellenőrzési folyamatok során. Válasszon passzív vagy automatikus lencsemodellek közül, beleértve a piacvezető funkciókat a kényelem és a használhatóság érdekében.

Gamma-helmet-product-card-w.jpg

ELŐNYÖK

Műszaki paraméterek és termék típusok

Gamma-remote-control-800x911-2.jpg
PAJZSBA ÉPÍTETT ADF TÁVSZABÁLYOZÓ A beépített ADF távirányító a megbízhatóságért és a kényelemért.. Az SA60 vagy XA 74 automata hegesztő lencsék távirányítójának beállítása három szilikon gumi választó kapcsolóval rendelkezik. A nagy kapcsolók a paraméterértékeket felfelé vagy lefelé választják, míg a kis kapcsoló kiválasztja a paramétertípust, vagy a hosszú nyomógomb aktiválja a munkadarabra irányuló, beépített LED világítást az XFA modellen
Gamma-helmet-headband-900x.jpg
COMFLEX FEJKOSÁR A Comflex fejpánt a kényelmet és rugalmasságot kínálja használójának, hogy a sisak tökéletesen illeszkedjen az egyéni fejformájához és a megkívánt preferenciáihoz. A felfüggesztett súly egyenletes eloszlása csökkenti a nyomást az érzékeny területekre, minimálisra csökkentve a fejvédő által képzett fejfájást
Gamma-GapView-800x1066-2.jpg
GAPVIEW FUNKCIÓ A Gapview kapcsoló tiszta látást biztosít a hegesztőpajzs alatt, ami egy keskeny 15 mm-es rést és a munkaterület tiszta látását biztosítja. Ideális a munkadarabok beállításához és a hegesztés előtti nyomon követéshez. Kiváló tulajdonság a passzív hegesztő lencsemodellekkel és az ADF-fel felszerelt modellekkel. ahol a szomszédos hegesztési ívek zavaró ADF aktiválást okozhatnak.

Kiegészítők

SA 60 SZÍNES, AUTOMATA SZŰRŐ

Automatikusan sötétedő hegesztőszűrő, tiszta látás és széles nézet. A LiFE + Color ADF technológia nagyobb láthatóságot biztosít, és a távirányító gombjai egyszerűvé teszik a beállítást a sisak levétele nélkül. Érzékenységi tartomány: 5, 8, 9-13.

Rendelési kód: SP012422