www.kemppi.hu

Kemppi Hegesztőpajzsok

BIZTONSÁG ÉS KÉNYELEM HEGESZTÉS KÖZBEN

Pajzsok és frisslevegős hegesztőpajzsok

Hegesztőpajzsok

ZETA

A Zeta hegesztő- és csiszolósisak termékcsaládja új korszakot hoz a teljes arc védelmében, könnyű kialakításával és csúcsminőségű láthatósági jellemzőivel.

ALFA E60

Ha a súly, az egyensúly és a kényelem a hangsúly, akkor az Alfa az Ön pajzsa. Az Alfa modellek súlya 467 g-nál kezdődik. Az Alfa képviseli a Kemppi hegesztőpajzs sorozatának legkisebb és legkönnyebb elemét.

BETA E90

A Beta hegesztőpajzsok könnyűek, kiváló szem- és arcvédelmet nyújtanak, passzív vagy automata lencsével felszerelve. A Beta modellek súlya 473 g-nál kezdődik.

GAMMA 100

A gamma hegesztő sisakok maximális látást és biztonságot kínálnak a hegesztési, csiszolási és ellenőrzési folyamatokhoz, valamint a piacvezető tulajdonságokkal rendelkeznek a kényelem és a használhatóság területén. Válasszon a passzív vagy automata szűrők közül.

BETA E90 SH

A Beta e for SH (Safety Helmet) termékcsalád egyszerű megoldást kínál a védősisak (kobak) használatra kész hegesztősisakká történő átalakításához. Könnyen és gyorsan lehet felszerelni a védősisak (kobak) fülvédő tartójára, mely egyszerű váltást tesz lehetővé a munkamódok között.

Frisslevegős Hegesztőpajzsok

Kemppi ZETA Fresh Air W

A Zeta Fresh Air egy komplett légzésvédő rendszer, amely egy könnyű hegesztő- és vágósisakot, valamint egy minősített Kemppi légzőkészüléket tartalmaz.

BETA E90 PFA / SFA / XFA

A Beta PFA / SFA / XFA frisslevegős rendszerei hűvös és tiszta levegőt biztosítanak.  Az ADF automata szűrők LiFE + színes optikával szereltek, ezzel is javítva a munka pontosságát, elősegítve a szem fáradtságának megelőzését és a látás védelmét.

GAMMA GTH3

A Gamma GTH3 friss levegős pajzsok megengedhető belső szivárgása 0,2%, azaz 99,8% -os hatékonyságú. A Gamma XFA légzésvédő modellek nehéz kihívásokkal járó körülmények közötti munkavégzéshez erős LED-es világítással rendelkeznek, amelyeket egy Li-ion  akkumulátorral működtetett szűrőegysége működtet.

DELTA + 90 XFA / DELTA 90 SFA

A Delta és a Delta + hegesztőpajzsok a kobak szerepét betöltve körülmények – például hajóépítés, nehéz gyártás, bányászat és építkezés – között is biztosítják a hegesztési személyzet számára a megfelelő fej, szem és tüdő védelmet. A Delta + modell egy teljes arcú csiszolóablakkal rendelkezik.

Frisslevegős Csiszolópajzsok

Kemppi ZETA Fresh Air G

A Zeta Fresh Air G egy komplett légzésvédő rendszer, amely egy jól kiegyensúlyozott csiszolósisakot tartalmaz nagy védőszemüveggel és egy minősített Kemppi légzőkészüléket.

GAMMA GTH3 RFA

A Gamma GTH3 RFA csiszoló légzőkészülék két modellt tartalmaz, amelyek a legjobb védelmet nyújtják a tüdejének és a hosszú távú egészségnek. Akkumulátoros szűrőegységből vagy kialakított rendszer levegőjéből származó tiszta, friss levegőt juttatva a Gamma GTH3 RFA pozitív nyomású légzőkészülékekbe. Hűvös, kényelmes és biztonságos légzési környezetet teremtenek az egész munkanap alatt. A Gamma GTH3 RFA csomagban kapható motoros légtisztító légzőkészülékkel (PFU 210e) vagy sűrített levegő szabályozóval (RSA 230).