www.kemppi.hu

HEGESZTŐPISZTOLYOK

A hegesztőpisztolyoknak minden körülmények között ellen kell állniuk a szélsőséges hőmérsékletnek és körülményeknek, ugyanakkor lehetővé kell tenniük a kiváló minőségű varratok létrehozását. A Kemppi Flexlite hegesztőpisztolyai megbízható teljesítményt nyújtanak, a mindennapi hegesztési kényelem mellett.

MIG / MAG hegesztőpisztolyok

Kemppi Flexlite GXe

A Flexlite GXe egy megbízható, kiváló minőségű MIG/MAG pisztolysorozat optimalizált ergonómiával és kiváló hegesztési teljesítménnyel. A továbbfejlesztett szerkezet hosszabb, költséghatékony élettartamot tesz lehetővé mind a pisztoly, mind a fogyóalkatrészek számára, amit 6 hónapos garancia bizonyít.

Kemppi Flexlite GX

A Flexlite GX termékcsalád a Kemppi új fejlesztésű hegesztőpisztolyainak első generációja, melyek MIG/ MAG hegesztésre használhatók. Az összes Flexlite GX hegesztőpisztoly a felhasználói kényelem, a hegesztési hatékonyság mellett a fogyó-kopó alkatrészek hosszabb élettartamával tűnik ki vetélytársai közül. A GX család stöbbféle gáz-, és vízhűtéses hegesztőpisztoly modellt tartalmaz, amelyeket speciális hegesztési igények kielégítésére terveztek.

Kemppi Flexlite GF

A Flexlite GF termékcsalád füstelszívó funkcióval rendelkezik. A hatékony vákuumrendszer közvetlenül a pisztoly gázterelőjéből vonja ki a hegesztési füstöt, anélkül, hogy megzavarná a védőgáz áramlását.

Kemppi Flexlite GC

A Flexlite GC termékcsalád öt könnyű és robusztus belépő szintű hegesztőpisztoly modellt tartalmaz. A hegesztőpisztoly modellek vagy Euro, vagy MMG (MicorMig) csatlakozóval vannak felszerelve. Az összes Flexlite GC modell meghosszabbítja a fogyó alkatrészek élettartamát.

AWI hegesztőpisztolyok

Kemppi Flexlite TX

A Flexlite TX hegesztőpisztolyokat a Kemppi AWI hegesztőgépeihez tervezték.  A pisztoly család számos típusú pisztolynyakat tartalmaz, melyek kiváló hűtési teljesítményt és jó hozzáférést biztosítanak a kihívást jelentő hegesztési poziciókhoz.