www.kemppi.hu

ÚJ SZABVÁNYOK A KOMPAKT MIG / MAG SZEGMENSBEN

A modern hegesztőműhely számára tervezett Kempact RA stílusos és céltudatos kialakítást fejez ki a magas építési minőség és a funkcionális felhasználói előnyök révén, ezáltal a hegesztési feladatokat eredményessé, pontosá és hatékonyabbá téve.

A Kempact RA a Kemppi legújabb áramforrás-platformjára épül, biztosítva az optimális hegesztési teljesítményt és a kiváló energia-költséghatékonyságot. Tizenegyféle modell közül választhatunk 180, 250 és 320 amperes áramforrásokat, köztük a Normál (R) vagy az Adaptív (A) kezelőpanel interfészét, amelyek a fémgyártó műhelyek széles körű igényeit szolgálják ki. A szállítási specifikáció tartalmazza a hegesztőpisztolyt és a föld-visszavezető ólomcsomagot.

ELŐNYÖK

AZ ENERGIAKÖLTSÉGEK MEGTAKARÍTÁSA

A hagyományos lépcsős vezérlésű áramforrásokhoz képest

GYORSABB GÉPBEÁLLÍTÁS

A memóriacsatornák használata

 

KEMPPI GARANCIA

Fedezi a gép alkatrészeit és munkáját

TERMÉK OPCIÓK

JELLEMZŐK

KAPCSOLJA BE A HŐT A HOTSPOT SEGÍTSÉGÉVEL
Négy különböző hőbeállítással rendelkező HotSpot™ funkció tökéletesen javítható járművekhez és vékony lemezgyártási környezetekhez. Egyszerűen ilessze a szénelektródát az FE hegesztőpisztolyhoz, és aktiválja a HotSpot™ funkciót a kezelőpanelen. Elektromos áramkör jön létre, amint a szénelektróda megérinti a munkadarabot, amely finoman felmelegíti a fém felületét. A HotSpot™ felhasználható korrodált anyák, csavarok és egyéb fém alkatrészek felmelegítésére és felszabadítására is.
KAPCSOLJA BE AZ ÚJ SZABVÁNYT
A modern hegesztési műhely számára tervezett Kempact RA termékcsalád stílusos és céltudatos kialakítást fejez ki a magas gyártási minőség és a funkcionális felhasználói előnyök révén, ezáltal a hegesztési feladatokat eredményessé, pontossá és hatékonyabbá téve.
Videó megtekintése
PADLÓSZINTŰ KIALAKÍTÁS
A GasMate futómű kialakítása megkönnyíti a gázpalackok gyűjtését, tárolását és mozgását. A gázpalackok padlószintűek és erős szövetpántos rendszerrel vannak rögzítve.
A KEMPACT RA ELVÉGZI A MUNKÁT
A Kempact RA ideális a különféle MIG/MAG hegesztési alkalmazásokhoz. A járműjavítástól a könnyű és közepes gyártású műhelyekig a Kempact RA olyan berendezés, amely egyszerűen és megbízhatóan elvégzi a munkát.
KÜLÖNLEGES JELLEMZŐK A KEMPACT ADAPTIVE (A) MODELLEKBEN
A kézi beállítással rendelkező Normál panelek összes szabványos szolgáltatása mellett az adaptív panelek tartalmazzák a lemezvastagság-szabályozást, a töltőanyagok kiválasztását és négy memóriacsatornát, valamint az daptív mód beállítását az Ön kényelme érdekében.
KÜLÖNLEGES JELLEMZŐK A KEMPACT REGULAR (R) MODELLEKBEN
A szokásos (R) modellek kézi beállítási funkciót biztosítanak a feszültség és a vezeték nélküli sebesség érdekében, és széles körű szabványos funkciókat tartalmaznak, beleértve a GAS típusválasztást, a 2T/4T pisztoly reteszelési módját, a SPOT/CYCLE ívidőzítőt és a HOT SPOT funkciót, egy speciális lokalizált hőkezelést funkció professzionális vékonylemezgyártók és autójavító mérnökök számára.
Previous slide
Next slide

KIEGÉSZÍTŐK

GX 403G

400 A, gázhűtéses, 3,5 vagy 5 m, EURO csatlakozó

Termék kód: GX403G35 (3,5 m), GX403G5 (5 m)

GX 303G

300 A, gázhűtéses, 3,5 vagy 5 m, EURO csatlakozó

Termék kód: GX303G35 (3,5 m), GX303G5 (5 m)

GX 253G

250 A, gázhűtéses, 3,5 vagy 5 m, EURO csatlakozó

Termék kód: GX253G35 (3,5 m), GX253G5 (5 m)

Szénelektród tartó

Termék kód: 9592106

Szénelektróda 10-100

Termék kód: 4192160