www.kemppi.hu

BŐVÍTSE HEGESZTÉSI TAPASZTALATÁT A

Master M

kompakt MIG hegesztőgéppel

emelje maximumra a termelékenységét

A legjobb fejlesztőink, professzionális hegesztőkkel együttműködve tervezték meg a  Kemppi Master M fogyóelektródás ívhegesztőgépet, mely újradefiniálja a kompakt MIG/MAG hegesztőgép kategóriát . A MasterMig szinergikus (Auto) és impulzusos (Auto Pulse) MIG kivitelben kerül a piacra. Mindkét változat ipari kategóriájú hegesztési teljesítményt nyújt és kiemelkedő hegesztési minőséget biztosít.

A Master M MIG inverteres hegesztőgép digitális ívvezérlése, gyors beállítása és kiváló teljesítmény/tömeg aránya új mércét állít fel a hegesztési minőség, a hegesztési termelékenység és a munka hatékonysága terén . Hegeszthet gázhűtéses pisztolyokkal, vagy választhatja az opcionális Master M hűtőrendszert az integrált folyadékhűtéses csomaghoz, amely segítségével maximalizálja a 350A-es, hosszabb hegesztési periódusokat és a  hegesztési teljesítményt.

Élvezze a problémamentes működést az ipari hegesztési folyamatok sokoldalú kiválasztásával: Kézi, 1-MIG (automatikus), impulzusos MIG (automatikus impulzus), egyenáramú TIG (Lift TIG)  és bevont elektródás ívhegesztés (MMA). Ezen felül a Master M hegesztőszoftvere lehetővé teszi járatos 0,8 mm, 0,9 mm, 1,0 mm, 1,2 mm átmérőjű Fe, Fe rutil, Ss rutil, Ss, AlMg5, AlSi5, CuSi3 és CuAl8 ötvözetű huzalok alkalmazását, melyekkel rendkívül sokoldalú ipari hegesztőgéppé válik a MasterMIG.

Biztonsága és kényelme érdekében kapcsolja be a beépített LED-es munkalámpákat , és élvezze ezt a hasznos és kiegészítő fényforrást, akár hálózati tápellátással, akár anélkül, ezzel is javítva a biztonságot és a termelékenységet gyenge fényviszonyok mellett.

 

Növelje a hegesztési termelékenység és vezérlés új szintjét a  MAX modulált ívdinamikájú hegesztési folyamatok bekapcsolásával , amelyek extra hegesztési teljesítménynövekedést kínálnak a kihívást jelentő acél-, rozsdamentes acél- és alumíniumhegesztési alkalmazásokhoz.

Termelékenység növekedés

GYORSABB BEÁLLÍTÁS

Több munkavégzés

bővítse a minőségi hegesztési lehetőségeit

A professzionális hegesztőkkel közösen tervezett Master M kiváló használhatóságot és jellemzőket kínál a kiváló hegesztésen túl – így az ipari hegesztés könnyed.

WISE ÉS MAX ELJÁRÁSOK

UGRÁS A TERMÉK OLDALRA

Szeretne többet megtudni?

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA