www.kemppi.hu

Kompakt MIG HEGESZTŐGÉP

Master M

KITERJESZTETT MIG HEGESZTÉSI TUDÁS

A Finnországban tervezett és gyártott Master M egy prémium és kompakt MIG/MAG hegesztőgép szinergikus és impulzusos MIG kivitelben. Növeli az ipari hegesztési teljesítményt, kiemelkedő hegesztési minőséget biztosítva. A professzionális hegesztőkkel tervezett Master M könnyedén és gyorsan végzi a mindennapi hegesztési feladatokat.

A digitális ívvezérlés, a gyors beállítási technikák és a kiváló teljesítmény/tömeg arány új mércét állít fel a hegesztési minőség és a munkaalapú hatékonyság tekintetében, fokozva a hegesztési termelékenységet. Válasszon három kategóriavezető modell közül, a kompakt MIG hegesztőgép kategóriában (353, 355 vagy 358), amelyek alternatív kézi, szinergikus (Auto) és impulzusos (Auto Pulse) hegesztési lehetőségeket kínálnak. Hegesszen gázhűtéses pisztolyokkal, vagy válassza az opcionális Master M hűtőrendszert, az integrált folyadékhűtéses csomaghoz, amely maximalizálja a 350A-es (40% b.i.) hegesztési teljesítményt, és hosszabb hegesztési időt tesz lehetővé.

Tapasztalja meg a hegesztési termelékenység és ívszabályozás új szintjeit, ha bekapcsolja a MAX ívteljesítményt szabályzó hegesztési szoftvereket. Javítják a hegesztési teljesítményt, a kihívást jelentő szénacél-, rozsdamentes vagy saválló acél- és alumíniumhegesztési alkalmazásokban, lehetővé téve a lehetetlennek tűnőt.

Az integrált és öntöltő LED-es munkalámpák, javítják a munkahely megvilágítási biztonságát, a hegesztési munka hatékonyságát és kényelmét. A LED-es fényforrás hálózati tápellátással vagy anélkül is működik, javítva a termelékenységet, gyenge fényviszonyok mellett. A LED-es munkalámpa-rendszer, alapfelszereltség minden Master M kompakt MIG hegesztőgép modellhez.

Az integrált digitális csatlakozás a hegesztési adatok világát nyitja meg a Master M segítségével, beleértve a WeldEye hegesztésfelügyeleti szoftver, ArcVision moduljának három hónapos ingyenes próbaverzióját, valamint a digitális WPS (dWPS) funkciót. Ezek a hegesztési minőségirányítási eszközök, együttesen biztosítják a digitális átalakulás előnyeit a hegesztési munkahelyen.

Kemppi MasterM cobotready

ELŐNYÖK

TERMELÉKENYSÉG NÖVELÉSE

A MAX és a Wise ívteljesítmény szabályzó hegesztési eljárások, növelik a termelékenységet, növelik a hegesztési sebességet, javítják a hegfürdő kézbentartását és csökkentik a hőbevitelt.

GYORSABB BEÁLLÍTÁS

Akár 60%-kal gyorsabban beállítható hegesztési paraméterek, a kézi beállításhoz viszonyítva, amihez a Weld Assist szoftver, a gyorsan beállítható MIG/MAG hegesztési vezérlőeszköz. Egyszerűen válassza ki a kötés típusát, a hegesztési pozíciót, az anyagvastagságot és máris készen áll a hegesztésre.

HOSSZABB HEGESZTÉSI IDŐ

A kompakt és több hegesztési móddal rendelkező Master M, 350A MIG/MAG hegesztési teljesítményt biztosít, 40%-os bekapcsolási idő mellett, beleértve a pálcás és egyenáramú AWI hegesztést is.

Műszaki paraméterek és termék típusok

Áramforrások

Piszolyok

Speciális eljárások

Biztonságos munkavégzés gyenge fényviszonyok mellett is
Növelje a munkavégzés hatékonyságát hálózati tápellátással vagy akár anélkül is. A hegesztőgép elején található öntöltő LED fényforrásokkal.
MUNKAHELYI BIZTONSÁG
A Master M könnyen mozgatható a kétkerekű, palacktartó nélküli segítségével. A kocsi markolata alkalmas a daruzhatóságra is. Ezen kívül még további 2 és 4 kerekű kocsikat talál a kínálatunkban.
WELD ASSIST AZ OPTIMÁLIS HEGESZTÉSI PARAMÉTEREK BEÁLLÍTÁSÁRA
A WeldAssist egy praktikus és hasznos segédlet a hegesztőgép gyors beállításához. Egyszerűen csak ki kell választani a varrat típusát, a hegesztési pozíciót és az anyagvastagságot és máris lehet hegeszteni. A WeldAssist paraméterei az egyéni igényeknek megfelelően manuálisan is állíthatóak.
HOSSZABB HEGESZTÉSI IDŐ MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNNYEL
A Master M sorozathoz fejlesztett folyadékhűtők egyenletes és stabil ívfeszültség mellett tartják megfelelő hőmérsékleten a hegesztőpisztolyt. A hűtő tartálya könnyen tisztítható kialakítású, integrált LED fény segíti a hűtőfolyadék szintjének figyelését, mely jelentősen egyszerűsíti a karbantartást is. A választható folyadékhűtő 40%-os bekapcsolási idő mellett maximalizálja a 350A-es áramforrás használatát .
KÖVESSE NYOMON A HEGESZTÉSI TELJESÍTMÉNYT
A WeldEye ArcVision egy a MasterMig 35-ba integrált Ipar 4.0 megoldás mely valós időben követi nyomon és rögzíti a hegesztési paramétereket, hogy jobb rálátása legyen a hegesztési minőségre és a költségekre. Aktiválja minden kötelezettség nélkül a Weldeye ArcVision három hónapos próba licenszét, mely tartalmazza a piacvezető hegesztésfelügyeletei szoftverének a WeldEye-nak a Hegesztési eljárások modulját, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a digitális WPS (dWPS) funkció tesztelését. Az integrált csatlakoztathatóság és a WeldEye ArcVision a MasterMig358-as modelljében csak 2022 után érhető majd el.
ELŐRE TELEPÍTETT WORKPACK SZOFTVER CSOMAG
Az előr teelepített WorkPack szofvercsomag minden modellben megtalálható és a leggyakoribb, gyári beállítású hegesztési görbéket tartalmazza a Fe, Ss, Al, CuSi, CuAl alapanyagok hegesztéséhez. Ezen kívül a Master M 355 és 358 modellek tovább is bővíthatők még opcionális, előre gyártott hegesztési beállításokkal.
TELJES HOZZÁFÉRÉS A TÁVOLI HEGESZTÉSI HELYEKHEZ
Bővítse hegesztőpisztolyának hatótávolságát a digitális vezérlésű, kompakt SuperSnake GTX köztes huzaltolóval.
További információk
30%-KAL ALACSONYABB HŐ BEVITEL
A MaxCool egy speciálisan kifejlesztett eljárás, mely akár 32%-kal is csökkenti a hőbevitelt, olyan alkalmazásoknál ahol a túlzott hőmérséklet befolyásolhatja a hegfürdő stabilitását és növelheti az alapanyag torzulását. A Maxícool ideális a vékonylemezek hegesztéséhez, a gyökhegesztéshez és a fűző varratokhoz Fe, Ss, CuA18, és CuSi3 anyagoknál.
VIDEO MEGTEKINTÉSE
AKÁR 70%-KAL GYORSABB HEGESZTÉSI SEBESSÉG
A MAX Speed eljárás akár 70%-kal is növelheti a hegesztési sebességet a hagyományos impulzusos vagy szórtíves eljárásokhoz képest. A MAX Speed tiszta, kiváló minőségű hegesztési varratokat készít, hatékonyan csökkentve a munkaidőt és a hegesztési költségeket. A MAX Speed szénacél és rozsdamentes acél hegesztési alkalmazásokhoz készült PA és PB pozíciókhoz.
VIDEO MEGTEKINTÉSE
25%-KAL GYORSABB HEGESZTÉS
A WiseFusion eljárás nagyon keskeny és nagy energiasűrűségű ívet hoz létre, amely lehetővé teszi a lényegesen nagyobb sebességű hegesztést. Az adaptív ívhossz szabályozás szükségtelenné teszi az állandó paraméterállítást.
VIDEO MEGTEKINTÉSE
GÁZŐR FUNKCIÓ
Csatlakoztassa a hegesztőgépét a központi védőgáz ellátáshoz. A gázőr funkció megakadályozza a hegesztést, ha a védőgáz ellátás megszakad vagy, ha nincsen csatlkaztotva. A gázőr funkció alapfelszereltség a 355 és 358-as modellekben.
AUTOMATIKUS KÁBELKALIBRÁCIÓ
Az automatikus kábelkalibráció még a hegesztés megkezdése előtt biztosítja a minőségbiztosítást. Méri a hegesztőáramkör ellenállását és kalibrálja a digitális mérőket, biztosítva, hogy a kijelzett ívfeszültség pontosan megegyezzen a hegesztőpisztoly ívfeszültségével. Ez kritikusan fontos a pontos WPS megfelelőség szempontjából. A kalibrrálást minden alkalommal el kell végezni, amikor megváltoztatja bármelyik kábel hosszát.
QR KÓDOS HOZZÁFÉRÉS AZ INFORMÁCIÓKHOZ
Minden Master M modell egyedi és beolvasható QR kóddal van ellátva, mely segítségével könnyű hozzáférni a géppel kapcsolatos minden releváns információra. (termékszámokhoz, sorozatszámokhoz, műszaki adatokhoz, rendelési kódokhoz, kopó alkatrészek kódjaihoz, felhasználói kézikönyvekhez. Minden információ elérhető egyetlen mobilos szkenneléssel.
REGISZTRÁLJON ÉS SZEREZZE MEG A HARMADIK ÉVI GARANCIÁT IS A MASTER M HEGESZTŐGÉPÉRE
A Kemppi garantálja a Finnországban tervezett és gyártott gépei minőségét. Ennek bizonyítékaként globális, akár három év garanciát is vállal a hegesztőgépeire. Amikor megvásárolja a heegsztőgépét az Invent Welding bejegyzi berendezését a Kemppi garancia nyilvántartási adatbázisába. Ha a vásárlás dátumától számított két hónapon belül véglegesíti a jótállási regisztárcióját a Kemppi MyFleet szolgáltatásában, akkor Ön megkapja a teljes három éves garanciát.
Previous slide
Next slide

KIEGÉSZÍTŐK

Flexlite GX - Master M

A Master M-et a Kemppi szabványos EURO csatlakozós Flexlite GX 5-ös és 3-as sorozatú MIG hegesztőpisztolyaihoz tervezték. Felhasználói kényelem, hegesztési hatékonyság és meghosszabbított kopó alkatrész élettartammal.

Flexlite TX - Master M

A Master M-et a Kemppi szabványos EURO csatlakozós Flexlite TX sorozatú AWI hegesztőpisztolyaihoz tervezték. Felhasználói kényelem, hegesztési hatékonyság és meghosszabbított kopó alkatrész élettartammal.

Master M Cooler

Hűtőegység a hűtőfolyadék egyszerű, gyors és kényelmes feltöltéséhez integrált LED világítással a folyadékszintek hűtésére.

Master M Cooler MV

A hűtőegység támogatja a többfeszültségű használatot. Könnyű, gyors és kényelmes hűtőfolyadék feltöltés integrált LED világítással a folyadékszintek hűtéséhez.

SuperSnake GTX köztes előtoló

A SuperSnake GTX köztes huzalelőtoló egyszerű és hatékony távolsági huzaladagoló megoldást kínál akár 30 m-re a huzalelőtoló egységtől. Kompatibilis az X5 FastMig huzalelőtolókkal és a szabványos Euro-csatlakozású MIG hegesztőpisztollyal.

Kemppi Supersnake GTX

SuperSnake GTX04HD köztes előtoló

A SuperSnake GTX04HD köztes huzaltoló olyan távolság- és térfogathegesztési megoldást kínál, amely egyesíti a szabványos euro-csatlakozós hegesztőpisztolyt egy erős 4×4-es köztes tolóval és kábelcsomaggal, amely közvetlenül csatlakozik az X5 FastMig vagy a Master M 350 hegesztőgépéhez.

SuperSnake Kit

A SuperSnake Kit tartalmaz egy rövid kábelköteget, dugót és amfenol szerelvényt, amely lehetővé teszi a SuperSnake GTX és a Master M áramköri lap csatlakoztatását.

HR40

2 gombos vezetékes távirányító MIG hegesztéshez

GXR10 - pisztolyra szerelhető távszabályzó

A Flexlite GX 5-ös sorozatú hegesztőpisztolyok pisztolyos távirányítója pontos és azonnali hegesztőáram-beállítást és memóriacsatorna-választást tesz lehetővé.

Kemppi DCM Cobot interface

Digitális csatlakozási modul (DCM) Modbus TCP

A Digital Connectivity Module (DCM) segítségével a Kemppi cobot-ready hegesztőgépe könnyen csatlakoztatható számos különböző cobot márkához. A firmware-t külön kell feltölteni.

T35A kétkerekű hordozó kocsi

A T35A egy kétkerekű könnyű utazási megoldás a Master M hegesztőgép egyszerű szállításához.

T25MT

2 kerekű kocsi padlószintű hengerterheléssel.

Cabinet fűtőkészlet

Fűtőellenállást tartalmazó vezetékkészlet.

Termékkód: SP021614

P43MT négykerekű kocsi a huzalelőtoló alá

4 kerekű futómű.

P45MT

4 kerekű kocsi innovatív forgatható hengerlappal.

Rotaméter gázáramlás-szabályozó készlet

A készlet tartalmazza az áramlásmérőt és a gáztömlő szerelvényt.

Termékkód: SP801136

Master M áramforrás szűrőkészlet

Az áramforrás szűrőkészlet műanyag keretet és Ss mesh szűrőt tartalmaz, amelyek további védelmet nyújtanak az áramforrásnak a hatékony légáramlás biztosítása érdekében poros környezetben. A szerelvény az áramforrás hátuljához rögzíthető.

Termékkód: SP023312

Szabványos Euro csatlakozó 500A

Az MMA Euro csatlakozó egyetlen egységből álló szerelvény, amely az Euro hegesztéshez van rögzítve.

Termékkód: SP801140