www.kemppi.hu

Master S

Bevont elektródás hegesztő inverter

ISMERTETŐ LETÖLTÉSE

ERŐ ÉS HATÉKONYSÁG

A Master S 400/500 egy nagy teljesítményű (400A 60% BI; 500A 60% BI), de könnyen hordozható megoldás az MMA hegesztési feladatokhoz, akár műhelymunkáról legyen szó, akár azon kívüli hegesztési feladatról. Mindenféle elektróda típushoz kiválasztható és beállítható hegesztési karakterisztikák lehetősége, alkalmassá teszik a berendezést bármilyen, minőségi MMA hegesztést igénylő feladat elvégzésére. A kezelőpanel nagy méretű, könnyen áttekinthető és egyértelműen kezelhető. A paraméterek beállítására szolgáló gombok nagy méretűek, egyszerűvé téve a hegesztési paraméterek beállítását és szabályzását még kesztyűs kézzel is. Csak a fontos információk láthatók a hegesztő számára a kezelőpanelen, ezzel is elősegítve a hegesztési feladatra történő koncentrációt.

Kitűnő műszaki tulajdonságai közé tartozik a határozott gyújtó impulzus, az íverő beállítási lehetősége, az optimalizált ívgyújtás a különböző típusú elektródák használatához, amely garantálja a stabil hegfürdőt és a hibátlan, könnyű varratkezdést. A berendezés lehetőséget ad a KEMPPI kontakt DC TIG hegesztési üzemmódjának használatára (gázszelepes AWI hegesztőpisztoly alkalmazásával).

A Master S 400/500 használható szénelektródás gyökfaragásra, illetve alkalmas külső energiaforrásként, a Kemppi konstans feszültséggel (CV) működő huzalelőtolóihoz és egyes KEMPPI gyártmányú TIG alkalmazásokhoz.

ELŐNYÖK

MULTIFUNKCIÓS HASZNÁLAT

Használja bevonat elektródás ívhegesztéshez (MMA), plusz az alap DC TIG-hez vagy akár a MIG / MAG-hoz (ArcFeed csatlakozással)

Less-is-more-isolated.png

A KEVESEBB TÖBB

 

Kompakt és könnyű, mégis minőségi hegesztést és hatékonyságot kínál

TÁVSZABÁLYZÓ LEHETŐSÉG

Megfelelő Kemppi távszabályzóval történő csatlakoztatáskor a hegesztőáram távolról állítható

ÁRAMFORRÁSOK