www.kemppi.hu

Kompakt MIG HEGESZTŐGÉP

MasterMig

KITERJESZTETT MIG HEGESZTÉSI TUDÁS

A Finnországban tervezett és gyártott MasterMig egy prémium és kompakt MIG/MAG hegesztőgép szinergikus és impulzusos MIG kivitelben. Növeli az ipari hegesztési teljesítményt, kiemelkedő hegesztési minőséget biztosítva. A professzionális hegesztőkkel tervezett MasterMig könnyedén és gyorsan végzi a mindennapi hegesztési feladatokat.

A digitális ívvezérlés, a gyors beállítási technikák és a kiváló teljesítmény/tömeg arány új mércét állít fel a hegesztési minőség és a munkaalapú hatékonyság tekintetében, fokozva a hegesztési termelékenységet. Válasszon három kategóriavezető modell közül, a kompakt MIG hegesztőgép kategóriában (353, 355 vagy 358), amelyek alternatív kézi, szinergikus (Auto) és impulzusos (Auto Pulse) hegesztési lehetőségeket kínálnak. Hegesszen gázhűtéses pisztolyokkal, vagy válassza az opcionális MasterMig hűtőrendszert, az integrált folyadékhűtéses csomaghoz, amely maximalizálja a 350A-es (40% b.i.) hegesztési teljesítményt, és hosszabb hegesztési időt tesz lehetővé.

Tapasztalja meg a hegesztési termelékenység és ívszabályozás új szintjeit, ha bekapcsolja a MAX ívteljesítményt szabályzó hegesztési szoftvereket. Javítják a hegesztési teljesítményt, a kihívást jelentő szénacél-, rozsdamentes vagy saválló acél- és alumíniumhegesztési alkalmazásokban, lehetővé téve a lehetetlennek tűnőt.

Az integrált és öntöltő LED-es munkalámpák, javítják a munkahely megvilágítási biztonságát, a hegesztési munka hatékonyságát és kényelmét. A LED-es fényforrás hálózati tápellátással vagy anélkül is működik, javítva a termelékenységet, gyenge fényviszonyok mellett. A LED-es munkalámpa-rendszer, alapfelszereltség minden MasterMig kompakt MIG hegesztőgép modellhez.

Az integrált digitális csatlakozás a hegesztési adatok világát nyitja meg a *MasterMig segítségével, beleértve a WeldEye hegesztésfelügyeleti szoftver, ArcVision moduljának három hónapos ingyenes próbaverzióját, valamint a digitális WPS (dWPS) funkciót. Ezek a hegesztési minőségirányítási eszközök, együttesen biztosítják a digitális átalakulás előnyeit a hegesztési munkahelyen.

*A WeldEye ArcVisionnal és a digitális WPS-sel integrált és zökkenőmentes csatlakozással rendelkező MasterMig 358 modellek 2022 végén érhetők el.

ELŐNYÖK

*Később 2022-ben érhető el

TERMELÉKENYSÉG NÖVELÉSE

A MAX és a Wise ívteljesítmény szabályzó hegesztési eljárások, növelik a termelékenységet, növelik a hegesztési sebességet, javítják a hegfürdő kézbentartását és csökkentik a hőbevitelt.

GYORSABB BEÁLLÍTÁS

Akár 60%-kal gyorsabban beállítható hegesztési paraméterek, a kézi beállításhoz viszonyítva, amihez a Weld Assist szoftver, a gyorsan beállítható MIG/MAG hegesztési vezérlőeszköz. Egyszerűen válassza ki a kötés típusát, a hegesztési pozíciót, az anyagvastagságot és máris készen áll a hegesztésre.

HOSSZABB HEGESZTÉSI IDŐ

A kompakt és több hegesztési móddal rendelkező MasterMig, 350A MIG/MAG hegesztési teljesítményt biztosít, 40%-os bekapcsolási idő mellett, beleértve a pálcás és egyenáramú AWI hegesztést is.

Műszaki paraméterek és termék típusok

Áramforrások

Piszolyok

Speciális eljárások

Biztonságos munkavégzés gyenge fényviszonyok mellett is
Növelje a munkavégzés hatékonyságát hálózati tápellátással vagy akár anélkül is. A hegesztőgép elején található öntöltő LED fényforrásokkal.
MUNKAHELYI BIZTONSÁG
A MAsterMig könnyen mozgatható a kétkerekű, palacktartó nélküli segítségével. A kocsi markolata alkalmas a daruzhatóságra is. Ezen kívül még további 2 és 4 kerekű kocsikat talál a kínálatunkban.
WELD ASSIST AZ OPTIMÁLIS HEGESZTÉSI PARAMÉTEREK BEÁLLÍTÁSÁRA
A WeldAssist egy praktikus és hasznos segédlet a hegesztőgép gyors beállításához. Egyszerűen csak ki kell választani a varrat típusát, a hegesztési pozíciót és az anyagvastagságot és máris lehet hegeszteni. A WeldAssist paraméterei az egyéni igényeknek megfelelően manuálisan is állíthatóak.
HOSSZABB HEGESZTÉSI IDŐ MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNNYEL
A MasterMig sorozathoz fejlesztett folyadékhűtők egyenletes és stabil ívfeszültség mellett tartják megfelelő hőmérsékleten a hegesztőpisztolyt. A hűtő tartálya könnyen tisztítható kialakítású, integrált LED fény segíti a hűtőfolyadék szintjének figyelését, mely jelentősen egyszerűsíti a karbantartást is. A választható folyadékhűtő 40%-os bekapcsolási idő mellett maximalizálja a 350A-es áramforrás használatát .
KÖVESSE NYOMON A HEGESZTÉSI TELJESÍTMÉNYT
A WeldEye ArcVision egy a MasterMig 35-ba integrált Ipar 4.0 megoldás mely valós időben követi nyomon és rögzíti a hegesztési paramétereket, hogy jobb rálátása legyen a hegesztési minőségre és a költségekre. Aktiválja minden kötelezettség nélkül a Weldeye ArcVision három hónapos próba licenszét, mely tartalmazza a piacvezető hegesztésfelügyeletei szoftverének a WeldEye-nak a Hegesztési eljárások modulját, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a digitális WPS (dWPS) funkció tesztelését. Az integrált csatlakoztathatóság és a WeldEye ArcVision a MasterMig358-as modelljében csak 2022 után érhető majd el.
ELŐRE TELEPÍTETT WORKPACK SZOFTVER CSOMAG
Az előr teelepített WorkPack szofvercsomag minden modellben megtalálható és a leggyakoribb, gyári beállítású hegesztési görbéket tartalmazza a Fe, Ss, Al, CuSi, CuAl alapanyagok hegesztéséhez. Ezen kívül a MasterMIG 355 és 358 modellek tovább is bővíthatők még opcionális, előre gyártott hegesztési beállításokkal.
TELJES HOZZÁFÉRÉS A TÁVOLI HEGESZTÉSI HELYEKHEZ
Bővítse hegesztőpisztolyának hatótávolságát a digitális vezérlésű, kompakt SuperSnake GTX köztes huzaltolóval.
További információk
30%-KAL ALACSONYABB HŐ BEVITEL
A MaxCool egy speciálisan kifejlesztett eljárás, mely akár 32%-kal is csökkenti a hőbevitelt, olyan alkalmazásoknál ahol a túlzott hőmérséklet befolyásolhatja a hegfürdő stabilitását és növelheti az alapanyag torzulását. A Maxícool ideális a vékonylemezek hegesztéséhez, a gyökhegesztéshez és a fűző varratokhoz Fe, Ss, CuA18, és CuSi3 anyagoknál.
VIDEO MEGTEKINTÉSE
AKÁR 70%-KAL GYORSABB HEGESZTÉSI SEBESSÉG
A MAX Speed eljárás akár 70%-kal is növelheti a hegesztési sebességet a hagyományos impulzusos vagy szórtíves eljárásokhoz képest. A MAX Speed tiszta, kiváló minőségű hegesztési varratokat készít, hatékonyan csökkentve a munkaidőt és a hegesztési költségeket. A MAX Speed szénacél és rozsdamentes acél hegesztési alkalmazásokhoz készült PA és PB pozíciókhoz.
VIDEO MEGTEKINTÉSE
25%-KAL GYORSABB HEGESZTÉS
A WiseFusion eljárás nagyon keskeny és nagy energiasűrűségű ívet hoz létre, amely lehetővé teszi a lényegesen nagyobb sebességű hegesztést. Az adaptív ívhossz szabályozás szükségtelenné teszi az állandó paraméterállítást.
VIDEO MEGTEKINTÉSE
GÁZŐR FUNKCIÓ
Csatlakoztassa a hegesztőgépét a központi védőgáz ellátáshoz. A gázőr funkció megakadályozza a hegesztést, ha a védőgáz ellátás megszakad vagy, ha nincsen csatlkaztotva. A gázőr funkció alapfelszereltség a 355 és 358-as modellekben.
AUTOMATIKUS KÁBELKALIBRÁCIÓ
Az automatikus kábelkalibráció még a hegesztés megkezdése előtt biztosítja a minőségbiztosítást. Méri a hegesztőáramkör ellenállását és kalibrálja a digitális mérőket, biztosítva, hogy a kijelzett ívfeszültség pontosan megegyezzen a hegesztőpisztoly ívfeszültségével. Ez kritikusan fontos a pontos WPS megfelelőség szempontjából. A kalibrrálást minden alkalommal el kell végezni, amikor megváltoztatja bármelyik kábel hosszát.
QR KÓDOS HOZZÁFÉRÉS AZ INFORMÁCIÓKHOZ
Minden MasterMig modell egyedi és beolvasható QR kóddal van ellátva, mely segítségével könnyű hozzáférni a géppel kapcsolatos minden releváns információra. (termékszámokhoz, sorozatszámokhoz, műszaki adatokhoz, rendelési kódokhoz, kopó alkatrészek kódjaihoz, felhasználói kézikönyvekhez. Minden információ elérhető egyetlen mobilos szkenneléssel.
REGISZTRÁLJON ÉS SZEREZZE MEG A HARMADIK ÉVI GARANCIÁT IS A MASTERMIG HEGESZTŐGÉPÉRE
A Kemppi garantálja a Finnországban tervezett és gyártott gépei minőségét. Ennek bizonyítékaként globális, akár három év garanciát is vállal a hegesztőgépeire. Amikor megvásárolja a heegsztőgépét az Invent Welding bejegyzi berendezését a Kemppi garancia nyilvántartási adatbázisába. Ha a vásárlás dátumától számított két hónapon belül véglegesíti a jótállási regisztárcióját a Kemppi MyFleet szolgáltatásában, akkor Ön megkapja a teljes három éves garanciát.
Previous
Next

KIEGÉSZÍTŐK

Flexlite GX - MasterMig

A MasterMig-et a Kemppi szabványos EURO csatlakozós Flexlite GX 5-ös és 3-as sorozatú MIG hegesztőpisztolyaihoz tervezték. Felhasználói kényelem, hegesztési hatékonyság és meghosszabbított kopó alkatrész élettartammal.

Flexlite TX - MasterMig

A MasterMig-et a Kemppi szabványos EURO csatlakozós Flexlite TX sorozatú AWI hegesztőpisztolyaihoz tervezték. Felhasználói kényelem, hegesztési hatékonyság és meghosszabbított kopó alkatrész élettartammal.

MasterMig Cooler

Hűtőegység a hűtőfolyadék egyszerű, gyors és kényelmes feltöltéséhez integrált LED világítással a folyadékszintek hűtésére.

MasterMig Cooler MV

A hűtőegység támogatja a többfeszültségű használatot. Könnyű, gyors és kényelmes hűtőfolyadék feltöltés integrált LED világítással a folyadékszintek hűtéséhez.

SuperSnake GTX - subfeeder

A SuperSnake GTX segédadagoló egyszerű és hatékony távolsági huzaladagoló megoldást kínál akár 30 m-re a huzaladagoló egységtől. Kompatibilis az X5 FastMig huzaladagolókkal és a szabványos Euro-csatlakozású MIG hegesztőpisztollyal.

SuperSnake Kit

A SuperSnake Kit tartalmaz egy rövid kábelköteget, dugót és amfenol szerelvényt, amely lehetővé teszi a SuperSnake GTX és a MasterMig áramköri lap csatlakoztatását.

HR40

2 gombos vezetékes távirányító MIG hegesztéshez

GXR10 - gun remote

A Flexlite GX 5-ös sorozatú hegesztőpisztolyok pisztolyos távirányítója pontos és azonnali hegesztőáram-beállítást és memóriacsatorna-választást tesz lehetővé.

T35A Travel Cart

A T35A egy kétkerekű könnyű utazási megoldás a MasterMig hegesztőgép egyszerű szállításához.

T25MT

2 kerekű kocsi padlószintű hengerterheléssel.

P43MT

4 kerekű futómű.

P45MT

4 kerekű kocsi innovatív forgatható hengerlappal.

MasterMig Power Source Filter Kit

Az áramforrás szűrőkészlet műanyag keretet és Ss mesh szűrőt tartalmaz, amelyek további védelmet nyújtanak az áramforrásnak a hatékony légáramlás biztosítása érdekében poros környezetben. A szerelvény az áramforrás hátuljához rögzíthető.

Rotameter Gas Flow Regulation Kit

A készlet tartalmazza az áramlásmérőt és a gáztömlő szerelvényt.

Cabinet Heater Kit

Fűtőellenállást tartalmazó vezetékkészlet.

MMA Euro Connector 500A

Az MMA Euro csatlakozó egyetlen egységből álló szerelvény, amely az Euro hegesztéshez van rögzítve