www.kemppi.hu

MESSZE NEM ÁTLAGOS

MasterTig

Az új mester az AC és DC AWI hegesztésben

VIDEO MEGTEKINTÉSEISMERTETŐ LETÖLTÉSE

MESSZE NEM ÁTLAGOS

A MasterTig új szabványokat állít fel a hegesztési varrat minőségére, használhatóságára és energiahatékonyságára az AC és DC AWI hegesztésnél. A professzionális hegesztők számára tervezett MasterTig termékcsalád 500 A-ig terjedő teljesítményváltozatokat kínál. Moduláris kialakítási filozófiája lehetővé teszi az igényeinek legjobban megfelelő specifikáció felépítését, beleértve az alternatív kezelőpaneleket, vezeték nélküli távirányítókat és a szállítási kocsi lehetőségeit.

Stílusos, praktikus és robusztus MasterTig elnyeli a mindennapi hegesztési ütéseket. A kompakt méretű hegesztőberendezés kemény, mégis könnyű fröccsöntött műanyagból készül, ütést elnyelő védőszerkezetekkel. A rugalmas és tartós  Flexlite TX  AWI pisztolyok könnyen csatlakoztathatók a MasterTig-hez, hogy maximalizálják a hegesztési kényelmet.

60 %

GYORSABB BEÁLLÍTÁS

30 %

GYORSABB HEGESZTÉSI SEBESSÉG

20 %

ALACSONYABB ZAJSZINT

MASTERTIG

A MasterTig termékcsalás a professzionális hegesztőknek készült. Moduláris tervezési filozófiája lehetővé teszi az Ön igényeinek leginkább megfelelő konfiguráció kialakítását, beleértve az alternatív vezérlőpaneleket, a vezeték nélküli távvezérlőt és a szállítási kocsi lehetőségeit.

FLEXLITE TX

A Flexlite TX AWI hegesztőpisztolyokat a pontosságot követelő AWI hegesztő szakemberek számára tervezték. Innovatív kialakításuk és ergonomikus markolatuk követik a kéz alakját. A Flexlite TX hegesztőpisztolyok többféle hosszúságban, többféle teljesítmény kategóriában és különböző fej és nyaktípusokkal kaphatók.

KEMPPI DISCOVERY

Kíváncsi rá, hogyan mutatna az új MasterTig hegesztőgépe a műhelyében, a garázsában vagy akár a nappalijában? Tapasztalja meg a kibővített valóság (AR) technológiájával, a Kemppi Discovery mobil alkalmazás segítségével.

MOBIL APP LETÖLTÉSE
Double-Pulse-icon-RGB-isolated.png

DUPLA IMPULZUS

Optima-AC-icon-RGB-isolated.png

OPTIMA AC

MicroTack-icon-RGB-isolated.png

MICROTACK

iTec-icon-RGB-isolated.png

iTEC

Auto-Pulse-icon-RGB-isolated.png

AUTOMATA IMPULZUS

AutoCool-icon-RGB-isolated.png

AUTOMATA HŰTÉS

Weld-Assist-icon-RGB-isolated.png

WELD ASSIST

Memory-channels-icon-RGB-isolated.png

MEMÓRIA CSATORNÁK

Weld-time-clock-icon-RGB-isolated.png

WELDTIME

FLEXLITE TX

A Flexlite TX hegesztőpisztolyok kiváló műszaki teljesítményt nyújtanak, az AWI hegesztéshez. Meghosszabbítják a kopó alkatrészek élettartamát és növelik a mindennapi hegesztési kényelmet. A tartós szilikongumi anyag határozott tapadást biztosít, míg a pisztoly markolatának innovatív kialakítása csökkenti a csuklóterhelést, ezzel elérhetővé téve a tökéletes hegesztési varratokat. 

Alternatív teljesítményosztályokban és hosszúságokban, különféle nyakváltozatokban, víz-, és gázhűtéses kivitelben is kapható a Kemppi Flexlite TX AWI pisztoly sorozata. A pisztoly távszabályzója lehetővé teszi a hegesztési áram távolról történő pontos és azonnali beállítását.  A legjobb minőségű és a legköltséghatékonyabb hegesztés érdekében eredeti Kemppi Flexlite TX kopó alkatrészekkel szerelje fel pisztolyát.