www.kemppi.hu

MESSZE NEM ÁTLAGOS

MasterTig

Az új mester az AC és DC AWI hegesztésben

VIDEO MEGTEKINTÉSEISMERTETŐ LETÖLTÉSE

MESSZE NEM ÁTLAGOS

A MasterTig új szabványokat állít fel a hegesztési varrat minőségére, használhatóságára és energiahatékonyságára az AC és DC AWI hegesztésnél. A professzionális hegesztők számára tervezett MasterTig termékcsalád 500 A-ig terjedő teljesítményváltozatokat kínál. Moduláris kialakítási filozófiája lehetővé teszi az igényeinek legjobban megfelelő specifikáció felépítését, beleértve az alternatív kezelőpaneleket, vezeték nélküli távirányítókat és a szállítási kocsi lehetőségeit.

Stílusos, praktikus és robusztus MasterTig elnyeli a mindennapi hegesztési ütéseket. A kompakt méretű hegesztőberendezés kemény, mégis könnyű fröccsöntött műanyagból készül, ütést elnyelő védőszerkezetekkel. A rugalmas és tartós  Flexlite TX  AWI pisztolyok könnyen csatlakoztathatók a MasterTig-hez, hogy maximalizálják a hegesztési kényelmet.

ELŐNYÖK

GYORSABB BEÁLLÍTÁS

A Weld Assist végigvezeti Önt és segít az optimális beállítás elérésében. Állítsa be a gépen, hogy mit szeretne hegeszteni és a gép magától  beállítja az optimális megfelelő paramétereket

GYORSABB HEGESZTÉSI SEBESSÉG

A dupla impulzus funkció növeli a hegesztési sebességet az egyenáramú alkalmazásokban és 20%-kal csökkenti a hőbevitelt. Gyorsabb hegesztés és kevesebb anyag torzulás.

ALACSONYABB ZAJSZINT

A MasterTig az AC AWI hegesztés alkalmazásánál kisebb zajszinten dolgozik a versenytársakhoz képest, így a gép használója könnyebben összpontosíthat a minőségi hegesztésre.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK ÉS TERMÉK TÍPUSOK

Jellemzők

Double-Pulse-icon-RGB-isolated.png

DUPLA IMPULZUS

A dupla impulzus ötvözi az alternatív impulzus ciklusokat és 30% -kal gyorsabb hegesztési sebesség mellett, 20% -kal kevesebb hő bevitelt eredményez ezzel is csökkentve az anyag deformálódást és a hegesztési költségeket. A dupla impulzus ideális egyaránt a kézi és az automatizált DC AWI hegesztéshez is. Kiváló varrat képet nyújt.

 

Optima-AC-icon-RGB-isolated.png

OPTIMA AC

Az Optima AC egy személyre szabott AC hullámforma az AC AWI hegesztéshez, amely a hagyományos szinusz és négyszögletes hullámformák legjobb tulajdonságait ötvözi, mindezzel egy új AC hegesztési élményt nyújtva. A beállítástól függően szinusz, négyzet vagy csendes hullámforma választható.

 

MicroTack-icon-RGB-isolated.png

MICROTACK

A MicroTack a gyors és pontos tapadási hegesztési funkció DC AWI és AC/DC AWI hegesztéshez. Ideális a vékony lemezek ismételt hegesztéséhez az egyenletes és szabályozott megjelenéshez. A MicroTack 1–5 ismétlődő impulzusciklusra vagy folyamatos ciklus üzemmódra állítható. A hegesztőáram önállóan van beállítva, és az ívciklus ideje 1 ms és 200 ms között állítható. Pontos tapadási hegesztés minimális hő bevitel mellett.

 

iTec-icon-RGB-isolated.png

iTEC

Az iTEC egy optimalizált gyújtási technológia az ív megbízható gyújtásához. Ez különösen akkor hasznos, ha hosszú munkakábelt használ a vékony anyagok helyszíni, pontos, alacsony áramú hegesztéséhez.

Auto-Pulse-icon-RGB-isolated.png

AUTOMATA IMPULZUS

Könnyű és kényelmes beállítás, mivel az egyetlen érték, amelyet meg kell határozni, maga a hegesztőáram. Az Auto Pulse ideális az egyenáramú alkalmazásokhoz

AutoCool-icon-RGB-isolated.png

AUTOMATA HŰTÉS

A dinamikus gáz- és vízhűtés optimális hőmérséklet szabályozást és energiahatékonyságot biztosít. A hegesztési áram nagyságától függően,  az áramforrás dinamikusan állítja be a ventilátor működésének időtartamát 15 másoperc és 4 perc közötti értékre, ami csökkenti az energiafogyasztást és a helyi zajszintet.

 

Weld-Assist-icon-RGB-isolated.png

WELD ASSIST

A készüléket mindig Weld Assist (hegesztési asszisztens) segítségével állítsa be. Csak kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat az anyag típus, az anyagvastagság, a hegesztés típusa és a pozíció tekintetében A Weld Assist optimálisan beállítja a paramétereket, hogy minden pontosan és eredményesen működjön. A Weld Assist ajánlásokat is tartalmaz az elektródák méretére, a hozaganyagra, a gázáramra, a hegesztés típusára, a varrat profiljára és a hegesztési sebességre. Tökéletes hegesztési utasítások (pWPS) létrehozásához.

Memory-channels-icon-RGB-isolated.png

MEMÓRIA CSATORNÁK

A TFT MTP35X TFT kijelzős kezelőpanel 99 memóriacsatornát kínál a hegesztési paraméterek tárolására.

Weld-time-clock-icon-RGB-isolated.png

WELDTIME

A MasterTig hegesztési időmérő a hegesztési ciklus és a munkaadatok megszerzéséhez ideális és könnyen visszaállítható, így rögzítheti a hegesztési időket és összehasonlíthatja a munkákat.

Kiegészítők

MasterTIG CoolerM

A hűtőegység támogatja a többfeszültségű felhasználást. Könnyű, gyors és kényelmes hűtőfolyadék-feltöltés. Rendelési kód: MTC1KWM

MasterTIG Cooler MXL

A hűtőegység támogatja a többfeszültségű felhasználást. Könnyű, gyors és kényelmes hűtőfolyadék-feltöltés. MasterTig 535-höz

Rendelési kód: MTC1KWMMTC17KWMXL

Flexlite TX AWI pisztolyok

A Flexlite TX AWI pisztolyokat a MasterTig hegesztő berendezésekhez való használatra tervezték. A pisztoly család számos alternatív nyakhosszúságokkal kerülnek forgalomba, amelyek kiváló hűtési teljesítményt nyújtanak és jó hozzáférést biztosítanak a munkadarabokhoz.

Mtp23x kezelőpanel

A membrán panel támogatja az egyenáramú áramforrásokat.

Rendelési kód: MTP23X

MTP35X 7" TFT kezelőpanel

A 7″ TFT panel támogatja az egyenáramú és az AC / DC áramforrásokat.

Rendelési kód: MT35X

MTP33x acdc kezelőpanel

Membrán panel, támogatja az AC / DC áramforrásokat

Rendelési kód: MTP33X

HR 43 vezetékes távszabályzó

Vezetékes kézi távszabályzó

Rendelési kód: HR43

HR 45 vezeték nélküli távszabályzó

Vezetékes kézi távszabályzó

Rendelési kód: HR43

FR45 vezeték nélküli lábpedál

Vezeték nélküli pedál távirányító. A Bluetooth hatótávolsága akár 100 méter is lehet.

Rendelési kód: FR45

FR 43 vezeték nélküli távszabályzó

Vezetékes lábpedál távszabályzó

Rendelési kód: FR43

PM43MT négykerekű szállító kocsi

Palacktartó nélküli, négy kerekes szállító kocsi

Rendelési kód: PM43MT

T25MT kétkerekű, palackatartós szállító kocsi

Kétkerekű, palacktárolós kocsi padlószintű palack rakodással.

Rendelési kód: T25MT

P45MT négykerekű, palackatartós szállító kocsi

Négykerekű, palacktárolós kocsi, innovatív elforgatható palack rakodó lemezzel.

Rendelési kód: P45MT

X5 NÉGYKEREKŰ PALACKTARTÓS SZÁLLÍTÓ KOCSI

Négykerekű, palacktárolós kocsi, innovatív elforgatható palack rakodó lemezzel MasterTig 535-höz.

Rendelési kód: P45MTX5701020000

Digitális csatlakozó modul

Kiegészítő eszköz, amely lehetővé teszi a WeldEye felhőszolgáltatással való integrációt. Gyűjti a hegesztési adatokat az áramforrásból, és vezeték nélkül továbbítja azokat a WeldEye mobilalkalmazásba Bluetooth -on keresztül. Rendelési kód: 6265051

MASTERTIG

A MasterTig termékcsalás a professzionális hegesztőknek készült. Moduláris tervezési filozófiája lehetővé teszi az Ön igényeinek leginkább megfelelő konfiguráció kialakítását, beleértve az alternatív vezérlőpaneleket, a vezeték nélküli távvezérlőt és a szállítási kocsi lehetőségeit.

FLEXLITE TX

A Flexlite TX AWI hegesztőpisztolyokat a pontosságot követelő AWI hegesztő szakemberek számára tervezték. Innovatív kialakításuk és ergonomikus markolatuk követik a kéz alakját. A Flexlite TX hegesztőpisztolyok többféle hosszúságban, többféle teljesítmény kategóriában és különböző fej és nyaktípusokkal kaphatók.

KEMPPI DISCOVERY

Kíváncsi rá, hogyan mutatna az új MasterTig hegesztőgépe a műhelyében, a garázsában vagy akár a nappalijában? Tapasztalja meg a kibővített valóság (AR) technológiájával, a Kemppi Discovery mobil alkalmazás segítségével.

MOBIL APP LETÖLTÉSE