www.kemppi.hu

Kemppi Minarc Evo 180

ERŐTELJESEBB ÉS MEGFIZETHETŐBB, MINT EDDIG BÁRMIKOR

A Minarc Evo 180 a népszerű Kemppi Minarc EVO család legújabb fejlesztése, amely bevontelektródás kézi ívhegesztésre (MMA) és érintéses gyújtású TIG hegesztésre (contact TIG) alkalmas hegesztő berendezés. Az inverteres áramforrású gépcsalád tagjai kis tömegűek, ezért rendkívül alkalmasak helyszíni szerelési, javítási, valamint karbantartási munkákhoz. A hegesztőgépek ütésálló, formatervezett dobozzal kerülnek forgalomba, amely por és egyéb szennyeződés ellen megfelelő védelmet biztosít az elektronika számára. A könnyebb mozgatás és szállítás érdekében a gépeket vállpánttal látták el.

A Minarc Evo 180 hegesztőgép mindössze 5,4 kg-os súlya ellenére precíz ívgyújtásal, nagy hegesztési teljesítmény tartalékkal és automatikus ívdinamika szabályozással rendelkezik. A hegesztőív hegesztés közben stabil, az ívhossz változásra nem érzékeny. Az új ívkarakterisztika függőleges helyzetű hegesztés során sem engedi a salakot előrefutni. A hegesztési áramerősséget fokozatmentesen lehet állítani.

A kívánt hegesztési eljárás egy nyomógombbal válaszható ki. Bevontelektródás ívhegesztési állásban a hegesztés egy áramimpulzussal indul, ami TIG állásban elmarad. Ezt az állást célszerű választani akkor is, ha vékony lemezt kell hegeszteni, mert így elkerülhető kezdésnél a lemez kilyukadása. 

A Minarc Evo 180 hegesztőgépek testkábellel és hegesztő kábellel kerülnek forgalomba, melyek keresztmetszete 16 mm2, hossza pedig 3 m. Pótláshoz vagy cseréhez kisméretű csatlakozójú (SKM) kábeleket kell használni. Az érintéses gyújtású argonvédőgázas, volfrámelektródás ívhegesztéshez speciális, szelepes Flexlite AWI pisztoly áll rendelkezésre.

Beépített PFC (Power Factor Correction) áramkör segíti a 0,99-es teljesítmény tényező megvalósítását, amely hatékonyabb energia felhasználást és nagyobb, gazdaságosabb teljesítményt biztosít, csökkentett elektromágneses interferenciával és nagyobb bekapcsolási idővel kombinálva.

ELŐNYÖK

KÖNNYŰ ÉS HORDOZHATÓ

Nincs szükség további segítségre

ÉVES MEGTAKARÍTÁS

Használja ki a megnövekedett hegesztési időt és tartományt

(Kemppi által számolt érték Finnországban)

ÜRESJÁRÁSI FESZÜLTSÉG

Biztonságos szintű üresjárási feszültség. A Minarc Evo 180 VRD modellnél 30V

MŰSZAKI PARAMÉTEREK ÉS TERMÉK TÍPUSOK

JELLEMZŐK

KIEGÉSZÍTŐK

FLEXLITE TX163GVD9 AWI PISZTOLY

160 A-es gázhűtéses + mech. gázszelepes 4 m-es FLEXLITE TX163 G V D9 AWI pisztoly

Rendelési kód: TX163GVD94

TESTKÁBEL 5 M 16 MM²

Rendelési kód: 6184015

HEGESZTŐKÁBEL 5 M 16 MM²

Hegesztő munkakábel elektróda fogóval

Rendelési kód: 6184005

HORDSZÍJ

Rendelési kód: 9592163

TÁVSZABÁLYZÓ (MMA) R10

Alkalmas Kemppi MIG, TIG és MMA hegesztőberendezésekhez. Kapható 5 m és 10 m hosszúságban.

Növelje a hegesztés minőségét, a munka hatékonyságát, a kényelmet és a biztonságot a megfelelő, könnyen használható Kemppi távszabályózóval

Rendelési kód: R10, 5 m – 6185409 R10, 10 m – 618540901

KÉPGALÉRIA

VIDEO GALÉRIA