www.kemppi.hu

MinarcMig Evo

A MinarcMig Evo 170 és 200 hegesztőgépek a komolyabb MIG feladatok minőségi ellátásához ajánlottak a Minarc EVO gépcsaládból.

A MinarcMig Evo 170 és 200 hegesztőgépek a MINARC gépcsalád tagjai, amelyek fogyóelektródás védőgázos ívhegesztésre (MIG/MAG) alkalmas, kompakt felépítésű (a huzalelőtoló az áramforrással egybeépített kivitelű) hegesztő berendezések. Az inverteres áramforrású gépek kis tömegűek, ezért rendkívül alkalmasak helyszíni, szerelési munkákhoz. Az áramforrásokat elkülönített hűtő rendszerrel (ICS) alakították ki, azaz a hűtést igénylő erősáramú részt szétválasztották az elektronikától. A gép a hűtő levegőt hátulról szívja be, és előre fújja ki.

Az inverteres áramforrású hegesztőgépeket a javító- és karbantartó munkahelyek, valamint szervizek hegesztési feladatainak megoldására fejlesztették ki. A könnyebb mozgatás és szállítás érdekében a gépeket vállpánttal látták el. Mindkét berendezés gázhűtéses kialakítású.

A MinarcMig Evo 170 és 200 MIG/MAG hegesztőgépek igen nagy hegesztési kapacitással és kitűnő hegesztési minőséggel rendelkeznek kompakt méretük és hordozhatóságuk ellenére. Ezen modellek számos kiegészítő funkcióval vannak felszerelve. Ilyenek például az automata vagy kézi beállítási mód kiválasztási lehetőség a precíz minőségű hegesztés paramétereinek és az ívgyújtás paramétereinek beállításához, amely értékek ellenőrzését és szabályzását segíti a beépített Kemppi hegesztési paraméter szabályozó rendszer. Mindkét modell nagyméretű grafikus kezelő és kijelző felülettel segíti a felhasználót a beállítások során.

A MinarcMig Evo 200-as gépnél az automatikus üzemmód lehetőséget biztosít a felhasználó részére, hogy igény esetén, a felhasználó egyszerűen módosíthassa az anyagvastagsági és hegesztési paramétereket. A hegesztő huzal választási lehetőségek közül rendelkezésre áll a fémporos töltetű, a rozsdamentes illetve alumíniumhoz alkalmas huzalok illetve a CuSi töltetű huzalok választási lehetősége, amely választási lehetőségek száma messze elegendő az átlagos ipari felhasználók részére.

Beépített PFC (Power Factor Correction) és a 0,99-es teljesítmény tényező energia gazdaságos teljesítményt, csökkentett elektromágneses interferenciával és csökkentett hűtési szünetekkel növeli a gépek kapacitását.

A gépek huzalelőtoló mechanizmusa kétgörgős kialakítású. Az alkalmazható huzalátmérő a hozaganyag típusától és minőségétől függ. A maximális huzalátmérő 1,0 mm. Az alkalmazható huzaldob átmérője 200 mm. A beszerelt kialakítású, 3 m-es hegesztő pisztoly csak kéttaktusos hegesztési módban alkalmazható. Szintén beszerelt kialakítású a 3 m-es testkábel is. A gépeket 4,5 m gáztömlővel látták el, így a gázpalackot a hegesztés helyszínétől távolabb is el lehet helyezni.

ELŐNYÖK

KÖNNYŰ ÉS HORDOZHATÓ

Nincs szükség további segítségre

KEVESEBB ELEKTROMÁGNESES ZAVAR

A PFC technológiának köszönhetően kevesebb a hálózati elektromágneses zavar.

+100m hosszabító

100 m feletti megfelelő, ipari hosszabbító kábelről is stabilan üzemeltethető

MŰSZAKI PARAMÉTEREK ÉS TERMÉK TÍPUSOK

KIEGÉSZÍTŐK

MMG22 MIG PISZTOLY

A 3m-es MMG 22 MIG pisztolyt csak a MinarcMig családhoz használjuk

Rendelési kód: 6250220

TESTKÁBEL 3 M 16 MM²

Rendelési kód: 6184003

TESTKÁBEL 3 M 25 MM²

Rendelési kód: 6184004

VÉDŐGÁZ TÖMLŐ 4,5M

Gáztömlő 4,5 m

Rendelési kód: W001077

HORDSZÍJ

Rendelési kód: 9592163

HEGESZTŐKOCSI MST 400

MinarcMig, MinarcMig Evo, MinarcTig, MinarcTig Evo és Minarc 220 típusokhoz.

Az MST 400 egy kétkerekű szállítóegység, amelyet kisebb méretű gázpalackokhoz ajánlunk.

Rendelési kód: 6185294

EURO CSATLAKOZÓ

A MinarcMig és a MinarcMig Evo Euro Adapter a cserélhető szabványos EURO konnektoros MIG pisztolyok csatlakoztatására.

Rendelési kód:

Euro adapterkészlet – W008366

Spirál, 0,6–0,8 mm Euro-adapterhez SP008578 Piros spirál, 0,9–1,0 mm Euro-adapterhez SP008856

KÉPGALÉRIA

VIDEOGALÉRIA