GAMMA hegesztő pajzsok

ismertető letöltése

megbízható védelem, komfort jellemzőkkel

A Gamma termékcsalád két arcvédő modellt tartalmaz, amelyek prémium védelmet nyújtanak szemnek és arcnak olyan munkahelyi környezetben, ahol nincs szükség légzésvédelemre, friss levegős pajzsra.

 

Maximális látást és biztonságot kínálnak a hegesztés, csiszolás és ellenőrzési folyamatok során. Válasszon passzív vagy automatikus lencsemodellek közül, beleértve a piacvezető funkciókat a kényelem és a használhatóság érdekében.

Kemppi Gamma fejpajzs

ELŐNYÖK

Műszaki paraméterek és termék típusok

Gamma-100AKemppi Gamma 100A

Gamma-hegesztőpajzs munkahelyi környezetben, ahol nincs szükség légzésvédelemre. Az SA 60 ADF lencsét és az összes Kemppi kényelmi funkciót tartalmazza.

Rendelési kód9873090
Súly775 g
Üzemi hőmérséklet– 5 … + 55 ° C 
EN 175B
Hegesztő lencseSA 60
Látó mező102 x 60 mm
Szűrő méreteSzemélyre szabott
Szűrő tartomány DIN 5,8,9-13
Érzékelők száma4
Kapcsolási idő0,1 ms
Life+ színes kijelzőIgen

Gamma 100PKemppi Gamma 100P

Gamma-hegesztőpajzs munkahelyi környezetben, ahol nincs szükség légzésvédelemre. Tartalmazza a 11 passzív hegesztési szűrőt és az összes Kemppi kényelmi funkciót.

 

Rendelési kód9873080
Súly735 g
Üzemi hőmérséklet– 5 … + 55 ° C 
EN 175B
Hegesztő lencsePasszív
Látó mező101 x 73 mm
Szűrő mérete110 x 86mm
Szűrő tartomány DIN 11
Life+ színes kijelzőnem
PAJZSBA ÉPÍTETT ADF TÁVSZABÁLYOZÓ

A beépített ADF távirányító a megbízhatóságért és a kényelemért.. Az SA60 vagy XA 74 automata hegesztő lencsék távirányítójának beállítása három szilikon gumi választó kapcsolóval rendelkezik. A nagy kapcsolók a paraméterértékeket felfelé vagy lefelé választják, míg a kis kapcsoló kiválasztja a paramétertípust, vagy a hosszú nyomógomb aktiválja a munkadarabra irányuló, beépített LED világítást az XFA modellen
PAJZSBA ÉPÍTETT ADF TÁVSZABÁLYOZÓ A beépített ADF távirányító a megbízhatóságért és a kényelemért.. Az SA60 vagy XA 74 automata hegesztő lencsék távirányítójának beállítása három szilikon gumi választó kapcsolóval rendelkezik. A nagy kapcsolók a paraméterértékeket felfelé vagy lefelé választják, míg a kis kapcsoló kiválasztja a paramétertípust, vagy a hosszú nyomógomb aktiválja a munkadarabra irányuló, beépített LED világítást az XFA modellen
Gamma-helmet-headband 900x
COMFLEX FEJKOSÁR A Comflex fejpánt a kényelmet és rugalmasságot kínálja használójának, hogy a sisak tökéletesen illeszkedjen az egyéni fejformájához és a megkívánt preferenciáihoz. A felfüggesztett súly egyenletes eloszlása csökkenti a nyomást az érzékeny területekre, minimálisra csökkentve a fejvédő által képzett fejfájást
GAPVIEW FUNKCIÓ

A Gapview kapcsoló tiszta látást biztosít a hegesztőpajzs alatt, ami egy keskeny 15 mm-es rést és a munkaterület tiszta látását biztosítja. Ideális a munkadarabok beállításához és a hegesztés előtti nyomon követéshez. Kiváló tulajdonság a passzív hegesztő lencsemodellekkel és az ADF-fel felszerelt modellekkel. ahol a szomszédos hegesztési ívek zavaró ADF aktiválást okozhatnak.
GAPVIEW FUNKCIÓ A Gapview kapcsoló tiszta látást biztosít a hegesztőpajzs alatt, ami egy keskeny 15 mm-es rést és a munkaterület tiszta látását biztosítja. Ideális a munkadarabok beállításához és a hegesztés előtti nyomon követéshez. Kiváló tulajdonság a passzív hegesztő lencsemodellekkel és az ADF-fel felszerelt modellekkel. ahol a szomszédos hegesztési ívek zavaró ADF aktiválást okozhatnak.

kiegészítők

Kemppi ADF SA60

SA 60 SZÍNES, AUTOMATA SZŰRŐ

Automatikusan sötétedő hegesztőszűrő, tiszta látás és széles nézet. A LiFE + Color ADF technológia nagyobb láthatóságot biztosít, és a távirányító gombjai egyszerűvé teszik a beállítást a sisak levétele nélkül. Érzékenységi tartomány: 5, 8, 9-13.
Rendelési kód: SP012422

TOVÁBBI TERMÉKEINK

Érdeklődés:

Név (kötelező)

Cégnév

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet

Biztonsági kód

captcha