Kemppi Delta + 90 FreshAir hegesztőpajzs

A Delta 90 FreshAir hegesztősisak egy robusztus, az extrém hegesztési környezetben is maximális védelmet nyújtó eszköz, amely pl. a hajógyártás, a bányászat és az acélszerkezet gyártásban alkalmazható előnyösen.

Amiért érdemes ezt az eszközt választani:

– Hegesztési és komoly mechanikai fejvédelem

– Maximális biztonság, tiszta és friss levegő biztosítása a felhasználó részére

– Túlnyomásos levegőáram biztosítása az ártalmak csökkentése érdekében

– A FreshAir kiegészítő megelőzi a hegesztőüvegek párásodását

– Választható akkumulátoros, hordozhat szűrőrendszer vagy hálózati légcsatlakozási lehetőség

– Opcionálisan kiegészíthető magas minőségi szintet képviselő hallásvédelemmel

– Választhatóan standard hegesztőüveges vagy automata kivitel

– Tervezése az EN397 és EN175 szabványok figyelembevételével történt

A Delta 90 FreshAir kiegészíthető egy újratölthető áramforrással ellátott, FreshAir szűrőrendszert tartalmazó csomaggal vagy a helyi friss levegős hálózathoz való csatlakozást lehetővé tevő csomaggal. A friss, szűrt levegő, amely a hegesztőpajzson belül, a hegesztő arca előtt halad el túlnyomással, már csekély hegesztési füst és por tartalmú.

A Delta 90 FreshAir egy integrált fej, arc és légzésvédelmet tartalmazó, a hegesztő részére masszív mechanikai és maximális védelmet valamint viselési komfortot nyújtó eszköz. Kiegészíthető magas minőségi követelményeket is kielégítő hallásvédelemmel, amely opcionálisan választható tartozék.

A tiszta és friss levegő a szűrőrendszeren áthaladva átáramlik a hegesztő arca előtt, így a hegesztősisak állítható részeivel együtt egy biztonságos és kényelmes komfortzónát biztosít a hegesztő számára az egész nap folyamán.

Ötvözve az előzőeket a pozitív nyomású légáram zóna kialakítással, jön létre a csökkentett füst és por tartalmú, friss levegőt biztosító kialakítás, amelynél az áramló levegőrendszer elvégzi egyúttal a hegesztő üvegek párátlanítását is.

Letölthető dokumentumok:

 

Érdeklődés:

Név (kötelező)

Cégnév

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet

Biztonsági kód

captcha