Kemppi Gamma hegesztőpajzsok

  Gamma hegesztőpajzsok:

Megbízható védelem, komfort jellemzőkkel

A Gamma termékcsalád két arcvédő modellt tartalmaz, amelyek prémium védelmet nyújtanak szemnek és arcnak olyan munkahelyi környezetben, ahol nincs szükség légzésvédelemre.

Kemppi GAMMA

–  MMA, TIG és MIG / MAG hegesztési eljárásokhoz

–  Felhajtható Flip-up lencse

–  Passzív hegesztő lencse 102 x 74 mm (100P)

–  SA 60 automatikus hegesztő szűrő (100A)

–  198 cm²-es csiszolószalag 170 ° -os munkahelyi nézettel

–  GapView hegesztési lencse beállítás

–  A tengelyszabályozó a szemvonal magasságában áll

–  Hegesztési és csiszolási munkákhoz ajánlott

–  Kényelmes, nagylátószögű kitekintési lehetőség a felhajtható objektívben

–  Behelyezhető nagyító lencse opció

Kemppi GAMMA termékek

GAMMA 100A:

Gamma-hegesztőpajzs munkahelyi környezetben, ahol nincs szükség légzésvédelemre. Az SA 60 ADF lencsét és az összes Kemppi kényelmi funkciót tartalmazza.

 
 
 
 

GAMMA 100P:

Gamma-hegesztőpajzs munkahelyi környezetben, ahol nincs szükség légzésvédelemre. Tartalmazza a 11 passzív hegesztési szűrőt és az összes Kemppi kényelmi funkciót.

 
 
 
 

JELLEMZŐK:

Sisakba épített ADF távirányító

A beépített ADF távirányító a megbízhatóságért és a kényelemért.. Az SA60 vagy XA 74 automata hegesztő lencsék távirányítójának beállítása három szilikon gumi választó kapcsolóval rendelkezik. A nagy kapcsolók a paraméterértékeket felfelé vagy lefelé választják, míg a kis kapcsoló kiválasztja a paramétertípust, vagy a hosszú nyomógomb aktiválja a munkadarabra irányuló, beépített LED világítást az XFA modellen

 

COMFLEX fejpánt

A comflex fejpánt a kényelmet és rugalmasságot kínálja használójának, hogy a sisak tökéletesen illeszkedjen az egyéni fejformájához és a megkívánt preferenciáihoz. A felfüggesztett súly egyenletes eloszlása csökkenti a nyomást az érzékeny területekre, minimálisra csökkentve a fejvédő által képzett fejfájást

 
 
 

Gapview funkció

A Gapview kapcsoló tiszta látást biztosít a hegesztőpajzs alatt, ami egy keskeny 15 mm-es rést és a munkaterület tiszta látását biztosítja. Ideális a munkadarabok beállításához és a hegesztés előtti nyomon követéshez. Kiváló tulajdonság a passzív hegesztő lencsemodellekkel és az ADF-fel felszerelt modellekkel. ahol a szomszédos hegesztési ívek zavaró ADF aktiválást okozhatnak.

 

 

SA 60 színes, automata szűrő

Automatikusan sötétedő hegesztőszűrő, tiszta látás és széles nézet. A LiFE + Color ADF technológia nagyobb láthatóságot biztosít, és a távirányító gombjai egyszerűvé teszik a beállítást a sisak levétele nélkül. Érzékenységi tartomány: 5, 8, 9-13.

Letölthető dokumentumok:
 

 

 

Érdeklődés:

Név (kötelező)

Cégnév

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet

Biztonsági kód

captcha