MIG/MAG hegesztés

 

A MinarcMig Evo 200 MIG/MAG hegesztőgép igen nagy hegesztési kapacitással és kitűnő hegesztési minőséggel rendelkezik kompakt méretük és hordozhatóságuk ellenére.

 

 

Kempact RA

Kompakt fogyóelektródás védőgázas ívhegesztőgép. Optimális hegesztési teljesítmény és kiváló áram költséghatékonyság épült a Kemppi legújabb áramforrás platformjába, az új Kempact RA hegesztőgépekbe.

 

 

 

 

FastMig M

Szinergikus fogyóelektródás védőgázas ívhegesztőgép. A KEMPPI FastMig típusú, inverteres, MIG/MAG hegesztőgép családja – amelynek korábbi típusai a közepes méretű szerkezetgyártó cégeknél és a nehéziparban már több éve kitűnően teljesítenek – gyorsan kivívta a hegesztő szakemberek elismerését és megbecsülését, köszönhetően a moduláris felépítésnek, a magas minőségi igényeket is kielégítő hegesztési teljesítménynek, számos variánst felvonultató összeállítási lehetőségének, illetve a maximális energiahatékonyságának.

 

 

FastMig X

Komplett, high-tech hegesztési megoldás csövek és lemezek hegesztéséhez. Szinte minden hegesztési eljárás rendelkezésre áll: MIG, 1-MIG, impulzus MIG, MMA és TIG.

 

 

 

X8Új!

Ha fejlett, többprocesszoros, többfeszültségű hegesztő megoldást keres az igényes ipari alkalmazásokhoz, ne keressen tovább. Az X8 MIG hegesztő mindent lefed, a szinergikus és impulzusos MIG / MAG és stick (MMA) hegesztéstől a MIG forrasztásig, burkolatokig és a gyökfaragásig. Az intelligens berendezés rendkívül pontos vezérlést biztosít az ív számára, nagy hegesztési teljesítmény akár 600 A-ig, modern csatlakozás a WeldEye hegesztési menedzsment szoftverrel való integráció révén. A tényleges felhasználói igények alapján a legmagasabb használhatóságra tervezték az áramforrást, a huzalelőtolót, a hegesztőpisztolyokat, a felhasználói felület és egyéb összetevőket minden vonatkozásában.

Kempact MIG 2530

A gépcsalád tagjai fogyóelektródás védõgázas ívhegesztésre (MIG/MAG) alkalmas, kompakt felépítésû (a huzalelõtoló az áramforrással egybeépített kivitelû) hegesztõ berendezések. 

 

 

 

Kempact Pulse 3000

A gépcsalád tagja fogyóelektródás védőgázas ívhegesztésre (MIG/MAG) alkalmas, kompakt felépítésű (a huzalelőtoló az áramforrással egybeépített kivitelű) inveretres áramforrású hegesztő berendezés. A KEMPACT Pulse 3000 hegesztőgéppel hagyományos, szinergikus és impulzus, sőt kettős impulzusú fogyóelektródás ívhegesztés is végezhető.

 

 

FitWeld EVO 300

A FitWeld 300 a KEMPPI új fejlesztése. A berendezés sokoldalú MIG/MAG hegesztésre alkalmas kompakt berendezés. A hegesztőgép nehéz hegesztési körülmények között is alkalmas acél, rozsdamentes acél, alumínium jó minőségű akár tűző – varratok hegesztésére.

 

 

ArcFeed 200/300/300P/300RC

A KEMPPI kifejlesztett egy univerzális huzalelőtolót, mely alkalmas akár AWI akár AFI áramforráshoz. Az ArcFeed jelentősége és újdonsága abban rejlik, hogy bármely korábban megvásárolt egyenáramú TIG géphez is csatlakoztatható, ezáltal a TIG gép mint áramforrásként működve alkalmassá válik fogyóelektródás hegesztésre. 

migmag

migmag2

migmag3

migmag4