FastMig X

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az eddigi legjobb és legsokoldalúbb fejlesztés a Kemppinél a FastMigX Black Series család!  Az első látásra is már ismerősnek tűnő hegesztőgép alapjait, a KEMPPI -már bizonyított- FastMig X családjának jól bevált elemei adják részben. Azonban a látszólagos színváltozáson kívül, komoly műszaki továbbfejlesztés is megvalósult a fekete sorozatnál, amely jellemzően a burkolaton belül található.

A már ismert, szoftveresen programozható KEMPPI FastMig X platformon, háromféle, felhasználás specifikus kialakítású és tudásszintű hegesztőgép valósult meg, a célzott hegesztési felhasználási körre szabott elemekből és hegesztés szoftverekből kombinálva.

Az építőkocka jelleg lehetővé teszi, hogy maximálisan a felhasználó igényeire lehessen szabni a megvásárolni kívánt KEMPPI FastMig X hegesztőgép műszaki tartalmát és szoftveres tudását, amely szoftveres tudás bármikor, utólag is bővíthető a későbbi, bővülő elvárásoknak megfelelően.

Az újdonságként elérhető, felhasználás specifikus, programozható, KEMPPI FastMig X hegesztőgép verziók az alábbiak:

 

KEMPPI FastMig X Regular

–     Az alapgép nehéz üzemi körülményekre és nagy hegesztési teljesítményre, számos opcionális lehetőséggel

–     MMA, MIG/MAG eljárások használata

–     MIG, impulzus és duplaimpulzusú MIG hegesztés

–     WiseFusion (hegesztési paraméterek összehangolása) szoftver

–     Work Pack hegesztési szoftvercsomag (21 darab hegesztőprogrammal)

 

KEMPPI FastMig X Pipe 

–     Csőhegesztésre optimalizált, nagy teljesítményű, programozható ipari hegesztőgép,speciális hegesztő szoftverekkel és opcionális kiegészítőkkel

–     MMA, MIG/MAG eljárások használata

–     MIG, impulzus és duplaimpulzusú MIG hegesztés

–     WiseFusion (hegesztési paraméterek összehangolása) szoftver

–     WiseRoot+ (gyökhegesztés) szoftver; Match Log funkció

–     Csőhegesztési szoftvercsomag (FE – 25 darab hegesztőprogrammal és SS- 17 darab hegesztőprogrammal)

 

KEMPPI FastMig X Intelligent 

–     Az univerzálisan felhasználható, programozható hegesztőgép speciális hegesztő szoftverekkel, opcionális kiegészítőkkel, vezeték nélküli eszközzel történő beállítási és  hegesztés felügyeleti lehetőséggel

–     MMA, MIG/MAG eljárások használata

–     MIG, impulzus és duplaimpulzusú MIG hegesztés

–     WiseFusion (hegesztési paraméterek összehangolása) szoftver

–     WisePenetration (beolvadás kontroll) szoftver

–     WiseThin+ (vékonylemez hegesztése) szoftver

–     Match Log funkció

–     FE szoftvercsomag (14 darab hegesztőprogrammal)

–     FE szoftvercsomag a WiseThin+ szoftverhez (14 darab hegesztőprogrammal)

–     SS szoftvercsomag (12 darab hegesztőprogrammal)

–     AL szoftvercsomag (12 darabhegesztőprogrammal)

–     vezeték nélküli Arc Mobile Control felügyeleti és beállítási lehetőség


 

 

 

 

 

A KEMPPI FastMig X hegesztőgépek, a megfelelő kiegészítők alkalmazásával MMA, MIG/MAG illetve DC TIG hegesztési módokra alkalmasak. Gázhűtésű és vízhűtésű hegesztőgép összeállítások állnak rendelkezésre.

A megfelelő műszaki összeállítással akár három eljárású hegesztőgépet is lehetőség van létrehozni, az igények alapján. A palacktartós, négykerekű szállítókocsi biztos alapot nyújt a tetszőleges konfiguráció kiépítésére, valamint a komplett hegesztőgép és a használt védőgáz palack biztonságos mozgatására.

Felépítését tekintve, mindhárom kivitel azonos szállítókocsit használ, amelyen vízhűtéses összeállításnál, alul helyezkedik el a vízhűtéses hegesztőpisztoly hűtését szolgáló Cool X típusú vízhűtő. A vízhűtő felett kerül elhelyezésre a FastMig X áramforrás, amely 350A-es és 450A-es kivitelekben állnak rendelkezésre. Az áramforrásokról közvetlen MMA hegesztést is végezhetünk. Az  áramforráson található a fixen beépített X37 típusú kezelőpanel, amely lehetővé teszi egyrészt, hogy akár több felhasználó is külön kezelhesse beállításait, valamint eltárolhassa hegesztési beállítási paramétereit, a felhasználónként rendelkezésre álló memóriában.

A kezelőpanel alkalmas a hegesztőgép alap beállításainak (setup menü) kezelésére illetve beállítására. A kijelzőn követhetők nyomon a hegesztési beállításokkal, üzemmódokkal kapcsolatos további információk is.

Az áramforrások és a rajtuk levehetően elhelyezett huzalelőtolók a hűtési módnak megfelelő köztes összekötő kábellel kapcsolódnak egymáshoz, amely maximum 30m-es hosszban áll rendelkezésre.

A háromféle FastMig X hegesztőgép összeállítás különböző szoftveres tudású WFX 200 illetve 300-as huzalelőtolókkal vagy LT 250-es DC TIG egységgel kombinálható, a kívánt kivitelnek és a hegesztési feladatnak megfelelően.

Lehetőség van egy áramforrásra akár két különböző huzalelőtoló (vagy egy huzalelőtoló és egy DC TIG egység) együttes elhelyezésére is. Egyidőben egy huzalelőtoló (vagy DC TIG egység) működtetése lehetséges. Az itt alkalmazott kezelőpaneleken lehet a hegesztési paramétereket beállítani hegesztés közben, illetve a kívánt hegesztési üzemmódok kiválasztása is itt lehetséges. A huzalelőtolók kétféle kivitelben készülnek: 200-as kivitel maximum 5 kg-os, maximum 200-as átmérőjű huzaldobokhoz és 300-as kivitel, maximum 20 kg-os és maximum 300-as átmérőjű huzaldobokhoz. A huzalelőtolókban a jól bevált 4 görgős DuraTorque és GT04 mechanikák továbbfejlesztett változatai biztosítják a problémamentes huzaltovábbítást. Lehetőség van FE, SS, AL és porbeles huzalok használatára széles mérettartományban.

A KEMPPI FastMig X hegesztőgépek szoftveres tudása akár utólag is bővíthető, módosítható, illetve egyedi igényekre szabható a kívánt hegesztési tudásnak megfelelően.

A KEMPPI hegesztőgépekhez további opcionális kiegészítők állnak rendelkezésre. A hegesztőgépekre 2 év garanciát biztosítunk akkreditált márkaszervizünkben

 


Bővebben a FastMig X Regular-ról


Bővebben a FastMig X Pipe-ról

Bővebben a FastMig X Intelligent-ről

 

Technikai adatok:

FastMig™ X

X 350

X 450

Csatlakozó feszültség

3~50/60 Hz

400 V -15 %…+20 %

400 V -15 %…+20 %

Áramfelvétel

 60% ED

450 A

80% ED

350 A

100% ED

330 A

350 A

Teljesítmény

MMA

15 A/20 V – 350 A/46 V

15 A/20 V – 450 A/46 V

MIG

20 A/12 V – 350 A/46 V

20 A/12 V – 450 A/46 V

Huzalsebesség
beállítási tartomány

0…25 m/min

0…25 m/min

Hálozati teljesítmény
igény max. áramerősségnél

 60 % ED

22.1 kVA

80% ED

16.0 kVa

100 % ED

15.3 kVa

16.0 kVA

Hálózati kábel

HO7RN-F

4G6 (5m)

4G6 (5m)

Biztosító

6.3 A

6.3 A

Hatásfok 100% ED

87%

87%

Teljesítmény tényező
max. ED

0.85

0.88

Külső méretek

H x Sz x M

590 x 230 x 430 mm

590 x 230 x 430 mm

Súly

38 kg

38 kg

 

Letölthető dokumentumok:


Érdeklődés:

Név (kötelező)

Cégnév

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet

Biztonsági kód

captcha