TIG hegesztés

 

MinarcTig EVO 200/200MLP

Argonvédőgázas ívhegesztőgép. A MinarcTig Evo gépek ideális választás lehetnek a könnyűszerkezeti gyártásban, a különböző szerelési munkáknál, a javítási és karbantartási feladatoknál.

 

 

 

MinarcTig 250/250 MLP

A gépcsalád tagjai, argonvédőgázas volfrámelektródás ívhegesztésre (TIG), és bevontelektródás kézi (MMA) alkalmas hegesztő berendezések.

( ÚJ !) MasterTig

A Kemppi 2019-es fejlesztése a MasterTig, ami új szabványokat állít fel a hegesztés minőségére, használhatóságára és teljesítmény hatékonyságára az AC és DC AWI hegesztés során. A professzionális hegesztőknek tervezett MasterTig termékcsalád 300 A-ig terjedő teljesítményváltozatokat kínál.

 

MasterTig MLS

A gépcsalád tagjai bevontelektródás kézi (MMA), és argonvédőgázas volfrámelektródás ívhegesztésre (TIG) alkalmas hegesztő berendezések. 

 

 

 

 

MasterTig LT250

Prémium egyenáramú (DC) TIG hegesztési megoldás, felesleges vezérlő és hálózati kábelek nélkül.

 

 

 

 

MasterTig MLS ACDC

A modulrendszerű felépítésű gépcsalád egyen- és váltóáramú argonvédőgázas volfrámelektródás ívhegesztésre (TIG DC és TIG AC) és bevontelektródás kézi ívhegesztésre (MMA) alkalmas tagjai a MASTERIG MLS AC/DC 2300, 3000.

 

 

 

MasterTig ACDC

A gépcsalád tagjai (MASTERTIG AC/DC 3500W) bevontelektródás kézi (MMA), valamint egyen- és váltóáramú argonvédőgázas volfrámelektródás ívhegesztésre (TIG DC és TIG AC) alkalmas hegesztő berendezés.