MasterTIG 2019

  Az ÚJ MasterTig gépcsalád

A MasterTig termékcsalád professzionális felhasználói csoportok számára készült. Moduláris tervezési filozófiája lehetővé teszi az Ön igényeinek leginkább megfelelő konfiguráció kialakítását, beleértve az alternatív vezérlőpaneleket, a vezeték nélküli távvezérlőket és a szállítási kocsi lehetőségeit.

A MasterTig új szabványokat állít fel a hegesztés minőségére, használhatóságára és teljesítmény hatékonyságára az AC és DC AWI hegesztés során. A professzionális hegesztőknek tervezett MasterTig termékcsalád 300 A-ig terjedő teljesítményváltozatokat kínál.

A stílusos, praktikus és robusztus MasterTig panaszok nélkül eltünteti a napi hegesztési műveleteket. A kompakt hegesztőgép könnyű, mégis erős, fröccsöntött műanyagból készül, és ütéselnyelő anyagokkal van ellátva. A rugalmas és tartós Flexlite TX AWI pisztolyok kifejezetten a MasterTig-hez készülnek a maximális hegesztési kényelem érdekében.

Kemppi MasterTig előnyei

–  Válasszon a hagyományos érintőgombos vagy a 99 memóriahelyes, Weld Assist színes 7’-os TFT kezelőpanel közül

–  A Weld Assist a legjobb hegesztési alkalmazások paramétereit ajánlja, hogy minden hegesztés beállítás pontosan és eredményesen működjön

–  Számos hasznos funkció áll rendelkezésre a továbbfejlesztett AWI hegesztéshez

–  Egyszerű, gyors és kényelmes hűtőközeg feltöltés és tisztítás

–  A MasterTig szállítókocsival a gázpalackok a padlószintről tölthetők és kirakhatók, így nincs szükség a felemelésükre

–  Kompatibilis a Flexlite TX AWI pisztolyokkal

–  Vezetékes vagy Bluetooth-os összeköttetésű lábpedál és kézi távirányító áll rendelkezésre

–  A készülék csatlakoztatható a WeldEye felhő szolgáltatáshoz

Kemppi MasterTig tulajdonságai

DUPLA IMPULZUS

A dupla impulzus ötvözi az alternatív impulzus ciklusokat és 30% -kal gyorsabb hegesztési sebesség mellett, 20% -kal kevesebb hő bevitelt eredményez ezzel is csökkentve az anyag deformálódást és a  hegesztési költségeket. A dupla impulzus ideális egyaránt a kézi és az automatizált DC AWI hegesztéshez is. Kiváló varrat képet nyújt.

 
 

OPTIMA AC

Az Optima AC egy személyre szabott AC hullámforma az AC AWI hegesztéshez, amely a hagyományos szinusz és négyszögletes hullámformák legjobb tulajdonságait ötvözi, mindezzel egy új AC hegesztési élményt nyújtva. A beállítástól függően szinusz, négyzet vagy csendes hullámforma választható

 
 
 
 

MICROTACK

A MicroTack a gyors és pontos tapadási hegesztési funkció DC AWI és AC/DC AWI hegesztéshez. Ideális a vékony lemezek ismételt hegesztéséhez az egyenletes és szabályozott megjelenéshez. A MicroTack 1–5 ismétlődő impulzusciklusra vagy folyamatos ciklus üzemmódra állítható. A hegesztőáram önállóan van beállítva, és az ívciklus ideje 1 ms és 200 ms között állítható. Pontos tapadási hegesztés minimális hő bevitel mellett.

 
 

ITEC

Az ITEC egy optimalizált gyújtási technológia az ív megbízható gyújtásához. Ez különösen akkor hasznos, ha hosszú munkakábelt használ a vékony anyagok helyszíni, pontos, alacsony áramú hegesztéséhez.

 
 
 
 

AUTO PULSE

Könnyű és kényelmesen, mivel az egyetlen érték, amelyet meg kell határozni, maga a hegesztőáram. Az Auto Pulse ideális az egyenáramú alkalmazásokhoz

 
 
 
 
 

AUTOCOOL

A dinamikus gáz- és vízhűtés optimális hőmérséklet-szabályozás és energiahatékonyság. A hegesztési áramtól és a hegesztés időtartamától függően: a tápegység hűtőventilátorai a hűtési időt 15 másodperc és 4 perc között, csökkentve az energiafogyasztást és a helyi zajszintet.

 
 

VÁLASZTHATÓ KEZELŐPANELEK

Válassza ki a hagyományos érintőpaneleket vagy a 7′-os TFT színes képernyővel rendelkező vezérlőrendszert, hogy könnyedén, gyorsan és pontosan beállíthassa a paramétereket. A 3 mm vastag, ütés- és karcálló lemez védi a 7’-os TFT kijelzőt.

 
 
 

WELD ASSIST

A készüléket mindig Weld Assist segítségével állítsa be. Csak kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat az anyag típus, az anyagvastagság, a hegesztés típusa és a pozíció tekintetében A Weld Assist optimálisan beállítja a paramétereket, hogy minden pontosan és eredményesen működjön. A Weld Assist ajánlásokat is tartalmaz az elektródák méretére, a hozaganyagra, a gázáramra, a hegesztés típusára, a varrásprofilra és a hegesztési sebességre. Tökéletes hegesztési utasítások (pWPS) létrehozásához.

 
 
 

TESTRESZABHATÓSÁG

Töltse fel cége logóját vagy kedvenc képét a MasterTig képernyővédő személyre szabásához.

 
 
 
 
 

ÜTÉSÁLLÓSÁG

A MasterTig robusztus, energiaelnyelő, újrahasznosítható műanyagból készült, beépített ütközőrudakkal, amelyek jobban védik az áramforrást az ütések és a napi hegesztési munkák nem kívánt behatásai ellen.

 
 
 
 

PIVOTSAFE

A MasterTig palacktartós kocsijai a padlószinthez állíthatók így megszűnik a nehéz gázpalackok ráemelése a tartóra. A P45MT kocsi integrálja az innovatív forgatható palack behelyezést és a biztonságos tárolást.

 
 
 
 

VEZETÉK NÉLKÜLI TÁVVEZÉRLÉS

A Bluetooth, vezeték nélküli távvezérlők segítségével nő a munkahelyi biztonság és egyben megszűnhet a vezérlő kábelek javítása. A munkaterület függvényében élvezze a vezeték nélküli távvezérlést akár 15-100 méter távolságról legyen a kézi vagy lábpedállal működtetett vezérlő.

 
 

KOPÓANYAG TÁROLÓ

Gyorsan elérheti a gyakran használt AWI pisztoly alkatrészeit a kényelmes, fogantyúba épített tárolóból.

 
 
 
 
 

HEGESZTÉSI IDŐ MÉRÉS

A MasterTig hegesztési időmérő ideális a hegesztési ciklus méréséhez és a munkaadatok kinyeréséhez. Könnyen visszaállítható, így rögzítheti a hegesztési időket és összehasonlíthatja a munkákat.

 
 

Letölthető dokumentumok:


Érdeklődés:

Név (kötelező)

Cégnév

Email cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet

Biztonsági kód

captcha