www.kemppi.hu

WeldEye

Piacvezető hegesztésfelügyeleti software

VIDEO Megtekintésekapcsolatfelvétel

pontos hegesztési minőség ellenőrzés valós időben

A WeldEye minőségellenőrzése  egy univerzális szoftvermegoldás a hegesztési eljárás minőségének megfelelőségének ellenőrzésére. A hegesztési paraméterek munkaállomásokról történő összegyűjtésével a szoftver értékes információkat és dokumentációt állít elő a hegesztés minőségéről, és 100%-os nyomon követhetőséget biztosít a hegesztési gyártás során egészen az egyes varratokig. A hegesztési eltérésekről is azonnal értesítést kap, ami valós idejű minőség ellenőrzést tesz lehetővé, és végső soron csökkenti a rezsiköltségeket. A különféle projektmenedzsment funkciók javítják a hegesztési projekt előrehaladásának nyomon követését, és támogatják a projektdokumentáció egyetlen szoftvermegoldás alá történő központosítását.

Időtálló hegesztések

  • 100%-os nyomon követhetőség minden hegesztésnél, munkadarabnál és projektnél
  • A hegesztési eljárás specifikációinak és a nemzetközi szabványoknak való megfelelés valós idejű ellenőrzése
  • Automatikus hegesztési eltérés riasztások hegesztés előtt és után
  • Automatkus hőbevitel számítása és ellenőrzése a WPS értékek alapján
  •  

Univerzális megoldás

  • Gyűjti a termelékenységi adatokat, például az ívbekapcsolási időt és a huzal felhasználást

  • Testreszabási lehetőségek a projekt jelentéskészítési igényeinek megfelelően

  • Tekintse át az adatokat a WeldEye mobilalkalmazással  az üzlethelyiségen, vagy az asztali számítógép bármely webböngészőjén keresztül

Vessen egy pillantást a Weldeye-ra

A WeldEye segítségével biztosan tudni fogja, hogy hegesztései megfelelnek a globális hegesztési szabványoknak. Az esetleges eltéréseket, beleértve azokat is, amelyeket az NDT-ellenőrzés során nem lehetett észlelni, azonnal jelenteni kell.

pontos és kockázatmentes

A hegesztőberendezéshez csatlakoztatva a WeldEye adatokat gyűjt a használt hegesztési paraméterekről (feszültség, áram és huzalelőtolási sebesség), és az információkat felhasználja a hőbevitel és az átlagos hegesztési sebesség kiszámításához.

Ha a szoftver digitálisan összegyűjti az összes szükséges adatot, csökkenti a téves számítások kockázatát, és többé nincs szükség további személyre a hegesztési paraméterek megfigyelésére vagy a hőbevitel kézi jelentésére.

figyelje a robothegesztés minőségét

A WeldEye könnyed módot biztosít a hegesztési minőség ellenőrzésére, immár robothegesztéssel is. A hegesztőrobotból összegyűjtött adatokat szinkronizálja a WeldEye hegesztési listáival, és világos vizualizációkkal jeleníti meg, hogy áttekintse a hegesztési minőség nemzetközi hegesztési szabványoknak való megfelelését.

A teljes nyomon követhetőség garantálja, hogy mindig tudni fogja, mit hegesztettek, hol és mikor történt, és milyen hegesztési paramétereket használtak.

Bővebb információ

vezeték nélküli adatátvitel

A WeldEye mobilalkalmazás használatával a hegesztők böngészhetnek cégük WPS-könyvtárában, digitális munkamegrendeléseket kaphatnak, jelentést tehetnek a munka előrehaladásáról, és visszajelzést kaphatnak hegesztéseikről – beleértve a hőbeviteli értékeket is.

A WeldEye digitális kapcsolódási moduljával (DCM) együtt a WeldEye alkalmazás kényelmes és költséghatékony eszközként szolgál, amely lehetővé teszi a digitális munkafolyamat-kezelést és a hegesztési minőség-ellenőrzést. Töltsd le ingyenesen az alkalmazást bármely Android 7.0 vagy újabb rendszerű mobileszközre a Google Playről. Használatához szinkronizálni kell egy aktív WeldEye for Welding Quality Management fiókkal.

100%-os nyomon követhetőség

A Minőségellenőrzés a WeldEye for Welding minőségirányítási szoftver része, amely ellenőrzi a hegesztés minőségét, és modern eszközöket biztosít a hegesztési eljárások és a hegesztői képesítési bizonyítványok egyszerű és hatékony menedzseléséhez.

Teljes csomag a tökéletes megoldásért

A DCM CSATLAKOZTATÁSA A HEGESZTŐBERENDEZÉSHEZ

A WeldEye alkalmazás és a hegesztőberendezés közötti kapcsolat egy digitális csatlakozási modullal (DCM) jön létre. A DCM összegyűjti a hegesztési adatokat és Bluetooth-on keresztül, vezeték nélkül továbbítj a WeldEye alkalmazáshoz.

A DIGITÁLIS MUNKARENDELÉS KIVÁLASZTÁSA ÉS A WPS BÖNGÉSZÉSE

A hegesztők a WeldEye alkalmazást használhatják a hegesztési eljárások specifikációinak böngészésére útközben. Digitális munkamegrendeléseket is kaphatnak, jelentést készíthetnek a munka előrehaladásáról és visszajelzést kaphatnak a hegesztéseik minőségéről, beleértve a hőbeviteli értékeket is.

PARAMÉTEREK VALÓS IDEJŰ MONITOROZÁSA

Telepített digitális csatlakoztatási modullal a hegesztési adatok vezeték nélkül, Bluetooth-on keresztül továbbíthatók a WeldEye alkalmazásba. Ez lehetővé teszi a hegesztési paraméterek valós idejű nyomon követését és a minőségi WPS-nek való megfelelőség ellenőrzését.

MI AZ A WELDEYE?

Hegesztési minőségellenőrzés. WPS dokumentumok és minősítési bizonyítványok kezelése. Az ív bekapcsolási idejének figyelése. Egyedi hegesztési varratok nyomon követhetősége. Nevezd el, a WeldEye megcsinálja. A WeldEye egy univerzális megoldás a hegesztési termelés hatékonyabb menedzselésére, miközben dokumentálja projektjeit – hegesztésről, varratokról. Építse meg teljes hegesztési projektjét az asztala kényelmében, és kövesse a haladást úgy, hogy munkamegrendeléseket generál és rendel hozzá meghatározott hegesztőket vagy hegesztőállomásokat. A felhő alapú WeldEye szoftver webböngészőn keresztül érhető el. EGy mobilalkalmazás áll rendelkezésre a hegsztési gyártás ment közbeni ellenőrzéséhez. A WeldEye alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Playről. A használatához aktív WeldEye fiók szükséges.

a hegesztőknek

weldeye mobilalkalmazás

Mobil felhasználói felület a WeldEye számára. Az alkalmazás letölthető bármely Android 7.0 vagy újabb rendszerű mobileszközre a Google Play Áruházból. Az alkalmazás használatához szinkronizálásra van szükség egy aktív WeldEye fiókkal és a digitális kapcsolati modullal való csatlakozással.

digitális csatlakozási modul

Kiegészítő eszköz, amely lehetővé teszi a hegesztőberendezés és a WeldEye mobilalkalmazás közötti kapcsolatot. Összegyűjti a hegesztési adatokat, és a Bluetooth-on keresztül, vezeték nélkül továbbítja az alkalmazáshoz. Kompatibilis a Kemppi FastMig, új MasterTig és az új Master termékcsaládjaival, valamint bármely más hegesztőberendezéssel a WeldEye adapterek használatával.

opcionális adapterek

A WeldEye adapterek olyan kiegészítő eszközök, amelyek univerzális csatlakozást tesznek lehetővé a WeldEye digitális csatlakozási moduljával. Az adapterek áramot és feszültséget mérnek, ha bármilyen márkájú hegesztőberendezéshez csatlakoznak.

euro adapter - cv

Szabványos EURO adapterrel rendelkező MIG/MAG hegesztőberendezésekhez. 

univerzális adapter - cv

MIG/MAG, TIG vagy MMA hegesztőberendezésekhez.

univerzális adapter TIG

MIG/MAG, TIG vagy MMA hegesztőberendezésekhez külön feszültségérzékelő csatlakozót tartalmaz.

SAW adapter

SAW hegesztőberendezésekhez. 

100.png

ELLENŐRZÖTT WPS MEGFELELŐSÉG

Kiterjedt nem megfelelőségi jelentéssel

40.png

CSÖKKENTETT JAVÍTÁSI KÖLTSÉGEK

A WPS-nek megfelelő hegesztési minőségnek köszönhetően

75.png

A NEM HEGESZTÉSI IDŐ CSÖKKENTÉSE

Az automatizált hőbeviteli számítás miatt

Az átlátható hegesztési minőség ellenőrzés akár 40%-kal is csökkentheti a hegesztési utómunkák arányát

A hegesztési eltérések korai beavatkozása jelentős költségmegtakarítást eredményezhet, és az általános minőség csak a tudás bővítésével javítható. Szeretne többet tudni?

Lépjen kapcsolatba velünk!