www.kemppi.hu

rendkívüli hatékonyság az ívhegesztésben

X5 FastMig

Moduláris,  többeljárásos rendszer az ipari hegesztéshez

VIDEO MEGTEKINTÉSE

RENDKÍVÜLI ÍVHEGESZTÉSI TERMELÉKENYSÉG

A Finnországban tervezett és gyártott X5 FastMig egy sokoldalú ipari, többeljárásos hegesztőgép, amely alkalmas MIG/MAG, DC AWI és bevont elektródás hegesztésre (MMA), valamint gyökfaragásra. Az X5 FastMig-et  professzionális hegesztőknek tervezték, hosszú távú felhasználásra, ipari körülményekhez.  A grafikus kezelőpanel összehasonlíthatatlan felhasználói élményt kínál, mely biztosítja az egyszerű használatot és alkalmazkodó képességet.

A moduláris felépítés azt jelenti, hogy az Ön igényeinek leginkább megfelelő rendszert építi fel. Az opciók közé tartozik a kézi, szinergikus és impulzushegesztés, és a felhasználói igényeknek megfelelő összeállítás létrehozása szénacél,  rozsdamentes acél vagy alumínium hegesztéséhez. A rendszer kiegészíthető a  SuperSnake GTX köztes huzal előtoló  rendszerrel a nehezen elérhető, távolabbi hegesztési környezetekhez, szállítóegységgel, távirányítóval és különböző hosszúságú összekötő kábelekkel.

Az innovatív MAX és Wise hegesztési eljárásokkal a hegesztés új termelékenységi szintet érhet el, jobb hegfürdő szabályozást, mely kevesebb utókezelést igényel. Konfigurálja előre megfelelő eljárásokat, vagy vásárolja meg őket később a rendszeréhez.

Az X5 FastMig többeljárásos hegesztőgép integrált, digitális csatlakozással rendelkezik a piacvezető WeldEye hegesztési managament szoftver ArcVision moduljához, amely a hegesztési adatok új világát nyitja meg, releváns és valós idejű adatokat gyűjtve az összes hegesztőállomásról.

Limitált ajánlat!

A szabványos Work pack hegesztő szoftvercsomag mellett minden új X5 FastMig Pulse 400 és 500 A áramforrás és Master M 358 ingyenes, gyárilag telepített MAX Cool és MAX Position ívteljesítmény szoftvert tartalmaz. Az ajánlat 2023.03.31-ig érvényes.

360°-os MODULÁRIS RENDSZER

NÖVELJE TERMELÉKENYSÉGET

GYORSABB BEÁLLÍTÁS

FOKOZOTT HEGESZTÉSI ÉLMÉNY

A grafikus és színes 5,7 hüvelykes TFT-kijelző egyértelművé, pontossá és egyszerűvé teszi a paraméterek beállítását. A kezelőpanel Weld Assist funkciója segít a megfelelő paraméterek beállításában. Egyszerűen válassza ki a varrat típusát, a hegesztési pozíciót és az anyagvastagságot és már hegeszthet is a felajánlott paraméterekkel.

HEGESZTÉSI GYÁRTÁSI ADATOK KEZELÉSE ÉS KÖVETÉSE

A WeldEye hegesztési management szofver ArcVision modulja egy integrált Ipar 4.0 megoldás, amely nyomon követi a hegesztés ívidejét, a hegesztési paramétereket, a huzalfelhasználást és az energiafogyasztást a hegesztési termelékenység növelése érdekében. A kötelezettségek nélküli 3 hónapos ingyenes próbaidőszak digitális WPS funkciót is tartalmaz, amely biztosítja, hogy a hegesztési eljárás előírásait pontosan betartsák, vagy a huzal előtoló kijelzőjén figyelmeztessék az eltéréseket.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT KONFIGURÁCIÓJÁT

X5 FASTMIG KONFIGURÁTOR

Az X5 FastMig rugalmasan alkalmazkodik a különböző hegesztési alkalmazásokhoz és munkakörnyezethez. Kattintson a lenti gombra, indítsa el az X5 FastMig Selector-t és építse fel az Ön igényeinek leginkább megfelelő felszereltségű konfigurációt. A tartozékok széles választékát a hegesztési ergonómia javítása és a gyártási folyamatok ésszerűsítése érdekében fejlesztették ki, lehetővé téve, hogy a legtöbbet hozza ki befektetéséből.​

KÉSZÍTSE EL SAJÁT KONFIGURÁCIÓJÁT

SOKOLDALÚ TÖBBELJÁRÁSOS HEGESZTŐGÉP

A Kemppi X5 FastMig a hegesztők mindennapi munkájához fejlesztették ki.  Az ipari hegesztésnél a legkisebb részletek is jelentősen javíthatják a használhatóságot és a hegesztés termelékenységét. A tartós és nagy teljesítményű hegesztőberendezések, amelyek rugalmasan alkalmazkodnak a munkakörnyezet változásaihoz és követelményeihez, mindig okos és megtérülő befektetések.

Touch-sense-ignition-icon-rgb

Optimalizált  ívszabályzás

weld-assist-icon-isolated

Weld Assist segédlet

Power-step-logic-icon-rgb

Hegesztési teljesítményszint előválasztás

Wire-feeders-icon-rgb

Felső huzalbetöltés

Weldeye-arcvision-icon-rgb

WELDEYE ARCVISION

Built-to-last-icon-rgb

Külső mechanikai behatás elleni megerősített védelem

Digital-WPS-icon-rgb

Digitális formátumú Hegesztési Utasítás

UI-control-panel-icon-rgb

Hegesztőbarát kezelőfelület

Autocool-energy-save-icon-rgb

AutoCool energia-megtakarítási rendszer

Modular-flexibility-icon-rgb

Rugalmasan kapcsolódó részegységek

Transport-carriages-icon-rgb

Szállítókocsik

A GYORSABB HEGESZTÉS, MÁR NEM KOMPROMISSZUM A MINŐSÉG ROVÁSÁRA

A tiszta, kiváló minőségű hegesztési varratok értékes időt és pénzt takarítanak meg, mivel jóval kevesebb az utómunka. Az X5 FastMig innovatív ívtechnológiájával leküzdheti az acélhegesztés gyakori kihívásait. A Touch Sense Ignition (TSI) gyors és pontos ívgyújtást biztosít, és minimálisra csökkenti a fröcskölést. A kihívást jelentő hegesztési feladatokat a MAX és Wise speciális hegesztési eljárások segítségével könnyen megoldhatja.

több mint 30%-kal alacsonyabb hőbevitel
A MAX Cool hegesztési folyamat javítja a hőbeviteli ellenőrzést a hegesztési alkalmazásokban, ahol a túlzott hőmérséklet negatívan befolyásolja a hegfürdő stabilitását és növeli az illesztési hézagok torzulását. Akár 32%-kal csökkenti a hőbevitelt, a hagyományos impulzus- vagy rövidzáras ívű eljáráshoz képest. A MAX Cool számos alkalmazáshoz ideális, beleértve a vékony lemezek gyártását, gyökhegesztést, résáthidalást és vékony extrudált szakaszok összekapcsolását Fe, Ss, CuAl8 és CuSi3 hegesztőhuzalokkal. A MAX Cool hegesztési eljárás nagyobb méretű légréseket is kezelni tud. Ezen túlmenően, nincs szükség gyöktámaszra a tompavarratoknál. A hegesztési folyamat kiváló hegfürdő-szabályozást biztosít vékony lemezek hegesztésénél és gyökhegesztésnél.
KÖNNYEBB POZÍCIÓHEGESZTÉS
A MAX Position hegesztési folyamat megkönnyíti a pozícióhegesztést és segít kezelni a gravitációs hatásokat az olvadt hegfürdőben, javítva az irányítást és a magabiztosságot függőleges, felfelé irányuló hegesztési munkavégzés során. A MAX Position kiválóan alkalmas acél, rozsdamentes acél és alumínium alkalmazások feltöltéséhez és lezárásához PF hegesztési helyzetben. Könnyen használható és beállítható; egyszerűen válassza ki az anyagvastagságot és máris hegeszthet. A MAX Position-nal a hegesztőpisztoly egyenesen mozgatható és nincs szükség lengetésre vagy háromszögtechnikára. Ez kiváló minőségű és vizuálisan lenyűgöző varratokat eredményez.
akár 70%-kal gyorsabb hegesztési sebesség
Ha maximális hegesztési sebességre van szükség, a MAX Speed megbirkózik a kihívásokkal. Akár 70%-kal* növeli a hegesztési sebességet, a hagyományos impulzusos vagy permetes ívű eljárásokhoz képest. A MAX Speed tiszta, minőségi varratokat készít, hatékonyan csökkentve a munkaidőt és a hegesztési költségeket. A MAX Speed-et kifejezetten acél és rozsdamentes acél hegesztési alkalmazásokhoz tervezték PA és PB pozíciókban. A MAX Speed hegesztési folyamat a permetes ív tartományában működik és magas frekvenciájú és alacsony amplitúdójú pulzálást használ. Az eredmény egy rövid és energiasűrű ív, amely gyorsabban készít tiszta és jó minőségű varratokat, növeli a hegesztési termelést és csökkenti a munka- és hegesztési költségeket. *Maximális haladási sebességeknél, automatizált és félautomata Ss alkalmazásokban mérve. A sebességcsökkentés a kézi hegesztési alkalmazásoknál és az Fe anyagoknál érvényes.
PONTOS GYÚJTÁS ÉS STABIL ÍVSZABÁLYOZÁS
A legújabb gyújtási technológia, a Touch Sense Ignition minden elérhető modellben alapfelszereltség. Az ívvezérlés tovább optimalizálható az opcionális hegesztőprogramokkal és a Wise speciális eljárásokkal: WiseSteel, WiseFusion és WisePenetration+.
30% MEGTAKARÍTÁS A CSISZOLÁSI KÖLTSÉGEKBEN
A különböző hegesztési anyagátviteli módokhoz optimalizált ívjellemzők megkönnyítik és hatékonnyá teszik a szénacélok MIG ívhegesztését a WiseSteel hegesztőszoftver segítségével . Például az intelligens vezérlőrendszernek köszönhetően, most a nagycseppes anyagátmenettel kapcsolatos kihívásokat is kezelik. Ezt úgy érik el, hogy a rövidzáras ívű hozaganyag átvitel váltakozik a nagycseppes hozaganyag átvitellel, amely így akár 30% -kal csökkentheti a fröcskölést, növeli a hegesztési sebességet és kiváló minőségű varratokat eredményez, amelyekre a szabályos pikkelyes varratkép a jellemző. Rövidzáras ívű hozaganyag átvitel esetén, a WiseSteel adaptív módon javítja az ívstabilitást, ezáltal jobb pozíció hegesztési képességeket biztosít. Ezenkívül a hegesztőáram és az ívfeszültség mikropulzálása nagycseppes ívű hozaganyag átvitel esetén szűkíti az ívharangot, amely akár 30% -kal növeli a hegesztési sebességet.
OPTIMALIZÁLT HEGESZTŐSZOFTVER A MINŐSÉG, A SEBESSÉG ÉS A KÖNNYŰ HASZNÁLAT ÉRDEKÉBEN
A WiseFusion optimalizált hegesztőszoftver nagyon keskeny és nagy ívenergiájú hegesztési ívet eredményez, amely gyorsabb hegesztést és alacsonyabb hőbevitelt eredményez. A fókuszált hegesztőív alkalmazása lehetővé teszi a keskeny és mély hornyú alkatrészek minőségi hegesztését. A WiseFusion kiváló beolvadást eredményez, a deformáció kockázata nélkül. A keskenyebb hegesztőív megkönnyíti a hegesztési ömledék tulajdonságainak a kontrollálását a hegesztés során. A WiseFusion biztosítja az optimális ívhosszt, elkerülve az állandó hegesztési paraméter beállítások szükségességét. Az adaptív és automatikus ívhossz-szabályozás a hegesztőívet mindig a rövidzáras tartomány határain belül tartja, így megnöveli a hatásos ívidőt.
25%-kal GYORSABB HEGESZTÉS
A WisePenetration optimalizált hegesztési funkciót úgy tervezték, hogy a hegesztőáramot és ezáltal a beolvadás szintjét változatlanul tartsa, függetlenül a kézi hegesztés ívhosszának változásától. Általában a MIG / MAG hegesztésnél a hegesztési varratkép változik, mivel a hegesztő tudása és tapasztalata, valamint a hegesztendő munkadarab és a hegesztő huzal végének egymáshoz viszonyított aktuális távolsága meghatározza a szükséges hegesztési ívhosszt. Ezek az eltérések olyan minőségi kérdéseket eredményezhetnek, mint a beolvadás hiánya, nem megfelelő mélységű vagy hibás beolvadás, a hegesztési profil megváltozása és természetesen a hegesztési fröccs. A WisePenetration megoldja ezeket a problémákat és csökkenti az utólagos csiszolási és javítási munkák szükségességét. A funkció megakadályozza az a hegesztőáram csökkenését azáltal, hogy aktívan beállítja a huzaladagolást. Ez segít a hegesztési mechanikai tulajdonságok kívánt szinten tartásában és megakadályozza a hegesztési hibákat. A felhasználó beállítja a kívánt aktuális szintet, és a WisePenetration segítségével az aktuális szint nem csökken e szint alá, ha a hegesztési ívhossz megnő.
RENDKÍVÜLI HATÉKONY GYÖKHEGESZTÉS
A WiseRoot+ egy a rövidzáras ívhegesztésre optimalizált hegesztőszoftver amely gyökhegesztéshez alkalmas, hátsó gyöktámasz nélkül. A folyamat nagyon hatékony, lényegesen gyorsabb, mint a bevontelektródás (MMA), a TIG és a hagyományos rövidzáras MIG / MAG ívhegesztés, ugyanakkor kiváló hegesztési minőséget eredményez. Rögzített csövek bármilyen pozícióban hegeszthetők, a leélezési szög akár 40% -kal is csökkenthető, az a beállításoktól és a hegesztési paraméterektől függően.
NÖVELJE A HEGESZTÉSI SEBESSÉGET ÉS ÉRJE EL A LEGJOBB MINŐSÉGET
A WiseThin+ kis hőbevitelű hegesztőíves hegesztőszoftver kézi és automatizált vékonylemez hegesztéshez és forrasztáshoz. Jellemző alkalmazások a gépjárműgyártás és a minőségi könnyű lemez gyártás vas- és rozsdamentes acélból. A WiseThin+ kis hőbevitelű hegesztőíves hegesztőszoftver kézi és automatizált vékonylemez hegesztéshez. A WiseThin + folyamat pontos ívfeszültség mérésen és hegesztőáram szabályozáson alapszik. Lehetőség van a kevert védőgázokon kívül, akár tiszta CO₂-dal történő hegesztésre is. Lehetővé teszi a hegesztési paraméterek határainak kitolását így csökkentve a kisebb huzalátmérők használatának szükségességét. Lágy és finoman kézbentartható ívjellemzők. Kiváló hegesztési tulajdonságok 0,8… 3,0 mm vastagságú lemezekhez. Csökkenti a hőbevitelt és ezáltal az alakváltozást is. Kiváló ívgyújtás fűzéshez és szakaszos hegesztési varratok készítéséhez.
INTELLIGENS KESKENYRÉS HEGESZTÉS REDUCED GAP TECHNOLOGY (RGT)
A horonyszög csökkentése jelentősen növelheti a nehézfém szerkezetek hegesztésének hatékonyságát és termelékenységét. A Kemppi megoldása, a Reduced Gap Technology (RGT) megbízható és hatékony keskeny hézagú hegesztést tesz lehetővé speciális berendezések vagy tartozékok nélkül, akár 30 mm-es anyagvastagságig. A WisePenetration+ szükséges az RGT X5-tel való használatához FastMig.
Previous slide
Next slide

X5 FASTMIG

Az X5 FastMig a legújabb hegesztési technológiát, az innovatív dizájnt és az egyedi felhasználói élményt nyújtja, kombinálva a bizonyított tartóssággal és hegesztési minőséggel, amelyre csak a Kemppi képes.

tovább a termék oldalraISMERTETŐ LETÖLTÉSE

SUPERSNAKE GTX

A SuperSnake GTX köztes huzalelotól megoldás a nehezen elérhető, távoli hegesztési helyekre. Előnyösebb alternatívát kínál a korlátozott hatótávolságú, motoros push-pull hegesztőpisztolyokhoz vagy a meghosszabbított kábelkészlettel rendelkező nehéz huzaladagolókkal szemben.

tovább a termék oldalra

JELENTKEZIK AZ INGYENES HEGESZTÉSI BEMUTATÓNKRA?

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK