www.kemppi.hu

A szénacél hegesztés legújabb fejlesztése

X5 FastMig

Sokoldalú MIG/MAG, AWI, MMA hegesztésre és gyökfaragásra alkalmas ipari hegesztőgép

VIDEO MEGTEKINTÉSE

RENDKÍVÜLI ÍVHEGESZTÉSI TERMELÉKENYSÉG

A Finnországban gyártott X5 FastMig a Kemppi legújabb fejlesztésű ipari hegesztőgépe, amely alkalmas MIG/ MAG, DC TIG, MMA hegesztésre és gyökfaragásra. Az érintés érzékeny ívgyújtás-vezérlés és a gyújtástechnika maximalizálja a hegesztés minőségét és minimalizálja az utómunklatokat. Az új MasterTignél bevezetett  grafikus képernyőpanel segítségével soha nem látott egyszerűséggel és hatékonysággal lehet beállítani a hegesztési paramétereket.  A jól kiegyensúlyozott  Flexlite GX hegesztőpisztolyok további kényelmet nyújtanak a hegesztéshez és biztosítják a munka ergonómiáját. A moduláris felépítés a tervezhetőséget és aktuális felhasználásra történő konfigurálást biztosítja  a kiegészítők széles választékával.

A Kemppi által kifejlesztett speciális  Wise eljárásokkal is opcionálisan tovább bővíthető a hegesztőgép tudása és felhasználhatósága. 


faster-welding-better-quality-icon-RGB-isolated

GYORSABB HEGESZTÉS, JOBB MINŐSÉG


UI-control-panels-icon-RGB-isolated

KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG


Modular-design-icon-RGB-isolated

MODULÁRIS FELÉPÍTÉS

X5 FASTMIG

Az X5 FastMig a legújabb hegesztési technológiát, az innovatív dizájnt és az egyedi felhasználói élményt nyújtja, kombinálva a bizonyított tartóssággal és hegesztési minőséggel, amelyre csak a Kemppi várhat.

FLEXLITE GX

A Flexlite GX hegesztőpisztolyok kiváló műszaki teljesítményt és hosszabb élettartamot garantálnak. Anatómiailag kialakított alakjuk kiegyensúlyozott, ami csökkenti a csukló terhelését és növeli a hegesztési kényelmet.

ÁLLÍTSA ÖSSZE SAJÁT KONFIGURÁCIÓJÁT

X5 FASTMIG KONFIGURÁTOR

Az X5 FastMig rugalmasan alkalmazkodik a különböző hegesztési alkalmazásokhoz és munkakörnyezethez. Kattintson a lenti gombra, indítsa el az X5 FastMig Selector-t és építse fel az Ön igényeinek leginkább megfelelő felszereltségű konfigurációt. A tartozékok széles választékát a hegesztési ergonómia javítása és a gyártási folyamatok ésszerűsítése érdekében fejlesztették ki, lehetővé téve, hogy a legtöbbet hozza ki befektetéséből.​

KÉSZÍTSE EL SAJÁT KONFIGURÁCIÓJÁT

SOKOLDALÚ ERŐMŰ

A Kemppi X5 FastMig a hegesztők mindennapi munkáját szem előtt tartva került kifejlesztésr. Az ipari hegesztésnél a legkisebb részletek is jelentősen javíthatják a használhatóságot és a hegesztés termelékenységét. A tartós és nagy teljesítményű hegesztőberendezések, amelyek rugalmasan alkalmazkodnak a munkakörnyezet változásaihoz és követelményeihez, okos befektetés most és a jövőben is.

optimized-arc-control-icon-RGB-isolated.png

OPTIMALIZÁLT ÍVGYÚJTÁS

UI-control-panels-icon-RGB-isolated.png

KÖNNYŰ BEÁLLÍTÁS

excellent-welding-ergonomics-icon-RGB-isolated.png

KIVÁLÓ ERGONÓMIA

faster-welding-better-quality-icon-RGB-isolated.png

AUTOMATIKUS ÍVHOSSZ-SZABÁYLOZÁS

easy-changing-of-filler-wire-spools-icon-RGB-isolated.png

KÖNNYŰ HUZALDOB CSERE

Impact-bridge-icon-RGB-isolated.png

A JÖVŐNEK ÉPÜLT

Modular-design-icon-RGB-isolated.png

MODULÁRIS RUGALMASSÁG

insight-creates-value-icon-RGB-isolated.png

WELDEYE KOMPATIBILIS

AutoCool-icon-RGB-isolated.png

DINAMIKUS HŰTÉS

A GYORSABB HEGESZTÉS, MÁR NEM KOMPROMISSZUM A MINŐSÉG ROVÁSÁRA

A tiszta, jó minőségű varratok értékes időt és pénzt takarítanak meg az utókezelés során. Az X5 FastMig legújabb ívtechnológiájával leküzdheti az acélhegesztés általános kihívásait. A Touch Sense Ignition biztosítja a gyors és pontos, érintés érzékeny ívgyújtást, és minimálisra csökkenti a fröccskölést. A kihívást jelentő hegesztési alkalmazások megoldhatók az ívhegesztés több mint 70 éves tapasztalatával kifejlesztett  speciális Wise eljárásokkal.

Previous
Next

JELENTKEZIK AZ INGYENES HEGESZTÉSI BEMUTATÓNKRA?

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK