www.kemppi.hu

X5 FastMig – sokoldalú, ipari többeljárásos hegesztőgép

VIDEO MEGTEKINTÉSEISMERTETŐ LETÖLTÉSE

IPARI, TÖBBELJÁRÁSOS HEGESZTŐGÉP, AMELY NEM CSAK KIVÁLÓ VARRATOKAT BIZTOSÍT

Tapasztalja meg a következő generációs ipari hegesztést az X5 FastMig segítségével a szénacél, rozsdamentes acél és alumínium hegesztési alkalmazásokat. Az X5 FastMig egy moduláris felépítésű, többeljárásos hegesztőgép, amely elsősorban a nagy teljesítményű MIG/MAG hegesztésre összpontosít. A Finnországban tervezett és gyártott X5 FastMig professzionális hegesztők segítségével került kifejlesztésre, így minden részletet úgy finomítottak, hogy megfeleljen az ipari hegesztési szakemberek által támasztott magas követelményeknek. Az X5 FastMig hegesztőrendszer bármilyen ipari hegesztési helyhez vagy alkalmazáshoz alkalmazkodik, és könnyen használható megoldást kínál.

A kézi, szinergikus (automatikus), impulzusos MIG-hegesztéshez, DC AWI-hegesztéshez, bevont elektródás hegesztéshez (MMA) és gyökfaragáshoz 400A-es és 500A-es modellekben kapható X5 FastMig hegesztőgép egy sokoldalú ívhegesztő erőmű, amely energiahatékony inverteres technológiával épült 360 fokos moduláris hegesztési megoldás. A tartozékok széles választéka rugalmasságot és hatékonyságot kölcsönöz a hegesztési gyártási folyamatoknak. A környezettől és az alkalmazásoktól függetlenül elkészítheti a megfelelő beállítást, amely pontosan megfelel a felhasználói igényeknek. Az X5 FastMig a MAX és a Wise speciális hegesztési eljárásokkal kombinálva minimálisra csökkenti a fröcskölést, és kiváló minőségű hegesztési varratokat hoz létre, amelyekre a hegesztési alkalmazástól függetlenül számíthat.

Az integrált digitális csatlakozás a hegesztési adatok világát nyitja meg az X5 FastMig* révén, beleértve a WeldEye hegeszfelügyeleti szoftver ArcVision moduljának három hónapos ingyenes próbaverzióját és a digitális WPS (dWPS) funkciót. Ezek együtt biztosítják a digitális átalakulás előnyeit a hegesztési munkahely szívében.

*X5 Wire Feeder 300 APC modell szükséges.

Kemppi X5 FastMig cobotready

ELŐNYÖK

360°-os MODULÁRIS RENDSZER

Többfolyamatos ipari MIG/MAG hegesztőrendszer, beleértve az (MMA), a marást és a TIG eljárást, az alkalmazási tartozékokat és az integrált digitális csatlakozást.

NÖVELJE TERMELÉKENYSÉGET

A MAX és Wise speciális hegesztési eljárások növelik a termelékenységet, növelik a hegesztési sebességet, javítják a hegesztési medence szabályozását és csökkentik a hőbevitelt.

GYORSABB BEÁLLÍTÁS

A Weld Assist a gyorsan beállítható MIG/MAG vezérlőeszköz. Egyszerűen válassza ki a kötés stílusát, a hegesztési pozíciót és az anyagvastagságot, és máris készen áll a hegesztésre.

ÁRAMFORRÁSOK

HUZAL ELŐTOLÓK

SPECIÁLIS ELJÁRÁSOK, SOFTWAREK

PISZTOLYOK

OPTIMALIZÁLT ÍVSZABÁLYOZÁS
Az X5 FastMig precíz gyújtása és stabil ívszabályozása kiváló minőségű hegesztéseket eredményez. A legújabb gyújtási technológia, a Touch Sense Ignition minden elérhető modellben alapfelszereltség. Minimálisra csökkenti a fröcskölést és csökkenti az utókezelés szükségességét. Az ívvezérlés tovább optimalizálható opcionális hegesztőprogramokkal és Wise speciális eljárásokkal.
TARTÓSRA ÉPÍTETT
Az X5 FastMig robusztus, fröccsöntött műanyag burkolattal van védve, amely elnyeli a hegesztés során tapasztalt ütéseket, és garantálja a megszakítás nélküli hegesztést. A huzaladagoló grafikus kijelzője ütésálló, és ellenáll a nehéz körülményeknek.
Megerőltetés mentes MŰKÖDÉS
Az X5 FastMig könnyen kezelhető és gyorsan alkalmazható. A huzaladagoló robusztus forgató- és nyomógombjai még vastag hegesztőkesztyűvel is könnyedén kezelhetők. A kiváló használhatóság növeli az értékes ívbekapcsolási időt, különösen azoknál a vállalatoknál, amelyek kihelyezett munkaerőt alkalmaznak, és ahol a hegesztőpark megosztott.
PONTOS FOLYAMATIRÁNYÍTÁS
A grafikus 5,7"-es TFT képernyőpanel rövidítések nélkül egyértelműen megjeleníti az összes szükséges információt. A Weld Assist segíti a hegesztőt a megfelelő hegesztési paraméterek beállításában a hézag típusától, az anyagvastagságtól és a hegesztési pozíciótól függően. A memóriacsatornák rögzítik és elmentik a gyakran használt és személyes beállításokat Az automatizált paraméterbeállításon kívül hagyományos kétgombos működésű kézi panel is elérhető korlátozott hegesztési folyamatokkal és funkciókkal.
360 FOKOS MODULÁRIS MEGOLDÁS
Az X5 FastMig tartozékainak széles választéka szállítóegységeket, távirányítókat és különböző hosszúságú összekötő kábeleket tartalmaz. A 4 kerekű kocsi elforgatható hengerlappal rendelkezik, amely lehetővé teszi a padlószinten történő biztonságos hengerbetöltést extra emelés nélkül.
ENERGIAHATÉKONY HŰTÉS
A dinamikus gáz- és vízhűtés optimális hőmérsékletszabályozást és energiahatékonyságot biztosít. A hegesztési teljesítmény szintjétől és időtartamától függően az áramforrás hűtőventilátorai mérséklik a légáramlást és a hűtőmotor 15 másodperc és 4 perc közötti működési idejét, csökkentve az elektromos energiafogyasztást és a helyi zajszintet.
Kövesse nyomon az ívet és a hegesztési paramétereket
A WeldEye ArcVision egy integrált Industry 4.0 megoldás, amely nyomon követi és rögzíti az ívbekapcsolási időt és a hegesztési paramétereket, hogy jobb betekintést nyerjen a hegesztési gyártásba. Aktiválja a WeldEye ArcVision három hónapos ingyenes próbalicencét kötelezettség nélkül. A próbalicenc tartalmazza a WeldEye Welding Procedures modulját is, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a digitális WPS (WPS) funkció tesztelését. Megjegyzés: APC huzaladagoló modellre van szükség.
A WPS DIGITÁLIS KEZELÉSE
A WeldEye ArcVision 3 hónapos próbalicencében szereplő dWPS funkció biztosítja, hogy mindig a megfelelő hegesztési paraméterek legyenek használatban, és a hegesztési eljárás specifikációit (WPS) pontosan betartsák. Minden hegesztési eltérés figyelmeztetést küld a képernyőre, csökkentve a hegesztési hibákat.
A HUZALDOB EGYSZERŰ CSERÉJE
Az ergonomikus kialakítású, felülről tölthető huzalelőtolóval helyet takarít meg, és javítja a munkabiztonságot a huzaldobok cseréjénél. Felakasztható és többféle szögbe állítható a könnyű hozzáférhetőség érdekében, akár kettős beállítás esetén is. A fogantyú belső szerkezetei úgy vannak kikényszerítve, hogy fenntartsák az ideiglenes felfüggesztést a daruzás során.
FOKOZOTT BIZTONSÁG ÉS LÁTHATÓSÁG A MUNKAVÉGZÍTÉSEKKEL
Az X5 FastMig HD300 huzaladagolók munkalámpákkal vannak felszerelve, javítva a munka hatékonyságát és a biztonságot gyenge fényviszonyok melletti hegesztési környezetben akár hálózati tápellátással, akár anélkül. Ezenkívül a huzalelőtoló szekrény LED-es világítással rendelkezik.
Nagyobb kontroll A HEGESZTÉS HELYZETBEN
A MAX Position segít kezelni a gravitációs hatásokat az olvadt hegesztőmedencén. A MAX Position javítja az irányítást és az önbizalmat a pozícióban végzett munka során, és kiválóan használható acél, rozsdamentes acél és alumínium alkalmazásoknál PF pozícióban történő feltöltéshez és lezáráshoz.
TÖBB mint 30%-kal ALACSONYABB HŐBEMENETI
A MAX Cool akár 32%-kal csökkenti a hőbevitelt, javítja a szabályozást ott, ahol a túlzott hőmérséklet negatívan befolyásolja a hegesztőmedence stabilitását és növeli a hézagok torzulását. A MAX Cool ideális megoldás a legkülönfélébb alkalmazásokhoz, beleértve a vékony lemezek gyártását, a gyökérhegesztést, a résáthidalást és a vékony extrudált szakaszok összekapcsolását szilárd Fe, Ss, CuA18 és CuSi3 töltőanyagokban.
AKÁR 70%-kal GYORSABB HEGESZTÉSI SEBESSÉG
A MAX Speed akár 70%-kal* növeli a hegesztési sebességet a hagyományos impulzus- vagy permetezőíves eljárásokhoz képest. A MAX Speed tiszta, kiváló minőségű hegesztési varratokat készít, hatékonyan csökkentve a munkaidőt és a hegesztési költségeket. A MAX Speed acél és rozsdamentes acél hegesztési alkalmazásokhoz készült, PA és PB pozíciókban. Megjegyzés:(*) Az automatizált és félautomata Ss alkalmazásokhoz mért maximális haladási sebességek. A sebességcsökkentés a kézi hegesztési alkalmazásoknál és a Fe anyagoknál érvényes.
25%-kal GYORSABB HEGESZTÉS
A WiseFusion nagyon keskeny és energiasűrű ívet hoz létre, amely lehetővé teszi a lényegesen nagyobb sebességű hegesztést az alávágás veszélye nélkül. A WiseFusion akár 25%-kal gyorsabb, mint a hagyományos szinergikus 1-MIG és az impulzusos MIG, és megkönnyíti a hegesztőmedence-vezérlést a helyzethegesztésnél. Az adaptív ívhossz-szabályozás szükségtelenné teszi az állandó paraméterállítást.
Érje el a nehezen hozzáférhető részeket
A SuperSnake GTX segédadagoló rendszer könnyen eléri azokat a hegesztési célokat, amelyek az alapvető hegesztőberendezésekkel nem elérhetők. Kiválóan alkalmas nagy helyszíni környezetben hegesztő ügyfelek számára, ahol a berendezések mozgása, elérése és hozzáférése jelentős kihívásokat jelent.
30%-kal KEVESEBB Fröcskölés AZ ACÉLHEGESZTÉSBEN
A WiseSteel megbirkózik a gömbíves tartomány kihívásaival a rövid ív és a permetezés közötti váltakozással. A rövidzárlati átvitel során adaptívan javítja az ívstabilitást, jobb kihelyezett acélhegesztési képességet biztosítva. Permetezési átviteli módban az áram és a feszültség mikroimpulzusa jelentősen megnöveli a haladási sebességet.
INTELLIGENS KESKENYRÉS HEGESZTÉS
A horonyszög csökkentése jelentősen növelheti a nehézfém szerkezetek hegesztésének hatékonyságát és termelékenységét. A Kemppi megoldása, a Reduced Gap Technology (RGT) megbízható és hatékony keskeny hézagú hegesztést tesz lehetővé speciális berendezések vagy tartozékok nélkül, akár 30 mm-es anyagvastagságig. A WisePenetration+ szükséges az RGT használatához az X5 FastMig-gel. A funkció a hegesztési varrat behatolását biztosítja a kihúzási hossz változásától függetlenül, és a huzalelőtolás aktív beállításával minden helyzetben stabilan tartja a hegesztőáramot.
KÁBEL KALIBRÁLÁSA
A minőségbiztosítás már az ív felgyulladása előtt megkezdődik. A hegesztőkábel kalibrálása kompenzálja a kábel feszültségveszteségét, és a kábel hosszától függetlenül állandóan tartja az ívfeszültséget. Az X5 FastMig beépített kábelkalibrációs funkcióval rendelkezik. A kalibrálást minden alkalommal meg kell ismételni, amikor módosítja az összekötő kábel, a földvisszavezető kábel, az adagolókábel vagy a hegesztőpisztoly kábel hosszát.
POWERLOG
A PowerLog funkció három alternatív teljesítményfokozatot tesz lehetővé hegesztés közben, a szabványos pisztolyravaszt segítségével kiválaszthatja a munkaigénynek megfelelő teljesítményfokot.
KÖNNYŰ HOZZÁFÉRÉS AZ INFORMÁCIÓHOZ QR-KÓDVAL
Az X5 FastMig egyedi és beolvasható QR-kóddal van felszerelve. Könnyű hozzáférést biztosít az összes lényeges információhoz, például a termékszámhoz, a sorozatszámhoz, a műszaki adatokhoz, a rendelési kódokhoz, a fogyóeszközökhöz, a felhasználói kézikönyvekhez, a webhelyekhez, valamint a helyi kereskedők vagy műhelyek elérhetőségeihez. Minden információ megtalálható egyetlen mobil szkenneléssel.
Previous slide
Next slide

KIEGÉSZÍTŐK

X5 HŰTŐ

Gyorsan összeszerelhető hűtőegység Auto / ON / OFF üzemmóddal. Könnyen feltölthető és ellenőrizhető a hűtőfolyadék szintje. A dinamikus hűtés csökkenti az elektromos energiafogyasztást és a lokalizált zajszintet.

FLEXLITE GX MIG/MAG PISZTOLYOK

Az X5 FastMig a Kemppi Flexlite GX 5. és 3. sorozatú MIG hegesztőpisztolyaival használható Euro csatlakozóval. Felhasználói kényelem, hegesztési hatékonyság és meghosszabbítható fogyó alkatrészek élettartama.

Termékkód: GX203G35 (3,5 m),GX203G5 (5 m), GX253G35 (3,5 m), GX253G5 (5 m) GX303G35 / GX303W35 (3,5 m), GX303G5 / GX303W5 (5 m) GX403G35 / GX403W35 (3,5 m) GX403W5 (5 m) GX503W35 (3,5 m), GX503W5 (5 m) GX205G35 (3,5 m), GX205G5 (5 m)

FLEXLITE TX AWI PISZTOLYOK

A Flexlite TX AWI pisztolyokat a MasterTig hegesztő berendezésekhez való használatra tervezték, amely csatlakoztatható a X FastMig áramforrásokhoz egyaránt. A pisztoly család számos alternatív nyakhosszúságokkal kerülnek forgalomba, amelyek kiváló hűtési teljesítményt nyújtanak és jó hozzáférést biztosítanak a munkadarabokhoz.

Termékkód: TX223GE4 (4 m) TX253WSE4 (4 m) TX353WE4 (4 m)

GXR10 – pisztolyra szerelhető távvezérlő

GX pisztoly tvvezérlő a Flexlite GX 5. sorozatú hegesztőpisztolyokhoz, pontos és azonnali hegesztőáram-beállítást és memóriacsatorna-választást tesz lehetővé.

Termékkód: GXR10

SuperSnake GTX - köztes huzal előtoló

A SuperSnake GTX köztes huzalelőtoló egyszerű és hatékony távolsági vezetéket biztosít

Termékkód: Csomagok SuperSnake GTX GAS 10m-es csomag, 50mm²: P400GTX SuperSnake GTX GAS 15m-es csomag, 50mm²: P401GTX SuperSnake GTX GAS 20m-es csomag, 50mm²: P402GTX SuperSnake GTX-csomag: P402GTX SuperSnake GTX-csomag:40mm-40GTX-40mm GAS 25mm 40mm GTX

Kemppi Supersnake GTX

SuperSnake GTX04HD köztes előtoló

A SuperSnake GTX04HD köztes huzaltoló olyan távolság- és térfogathegesztési megoldást kínál, amely egyesíti a szabványos euro-csatlakozós hegesztőpisztolyt egy erős 4×4-es köztes tolóval és kábelcsomaggal, amely közvetlenül csatlakozik az X5 FastMig vagy a Master M 350 hegesztőgépéhez.

HR43

Vezetékes kézi távszabályzó

Termékkód: HR43

X5 gázpalacktartós, négykerekű kocsi

Négykerekű szállítóegység kényelmes kábeltengelyekkel és innovatív PivotSafe mechanizmussal a gázpalack biztonságos betöltéséhez. Alkalmas az X5 FastMig-hez.

Termékkód: X5701020000

X5 kétkerekű kocsi

 

2 kerekes szállítóegység kényelmes kábeltengelyekkel. Alkalmas az X5 FastMig készülékhez.

Termékkód: X5701030000

X5 négykerekű kocsi a huzalelőtoló alá

 

Négykerekű kocsi az X5 huzaladagolóhoz. A megbízható reteszelőszerkezet szilárdan tartja a huzaladagolót a kerekeken.

Termékkód: X5702020000

X5 kábel és tartozék tartó tálca

 

Tartozéktálca kábelhorgokkal és hosszú tárolótálcával az alkatrészek és szerszámok számára. Az áramforrás mindkét oldalára felszerelhető.

Termékkód: X5701040000

GH 20 pisztolytartó

 

A GH 20 pisztolytartó növeli a használhatóságot a műhely körül. A pisztolytartó felszerelhető hegesztőgépre, szállítóegységre vagy hegesztőasztalra.

Termékkód: 6256020

X5 huzalelőtoló forgatható tartó

 

Forgatható huzalelőtoló tartó + -90 ° -os szöggel. Hét rögzítési helyzet, beleértve a középső helyzetbe történő rögzítést.

Termékkód: X8702010000

Kemppi Cabinet heater

Huzalelőtoló belső melegítő

 

Szárazon tartja a huzaltekercset, megakadályozva a nedvesség lecsapódását a huzaladagoló szekrény belsejében.

Termékkód: X8700010000

X5 forgatható tálca dupla előtolóhoz

 

+ -90 ° forgási szöggel forgó lemez két huzaladagolóhoz. Hét rögzítési helyzet, beleértve a középső helyzetbe történő rögzítést is. Szélesebb első kerékrudat tartalmaz a kocsi számára. Az Y-csatoló alkatrészei alapértelmezés szerint két külön összekötő kábel (2 m) csatlakoztatásához tartoznak.

Termékkód: X5702070000

X5 lógatható huzalelőtoló tartó

 

Huzaladagoló akasztó a munkaterület sokoldalúbbá tételéhez. Több különböző szög a huzaladagolóhoz. Könnyű és ergonomikus huzal orsócsere.

Termékkód: X5702040000

X5 lógatható huzalelőtoló tartó dupla tolóhoz

 

Dupla huzaladagoló akasztó a munkaterület sokoldalúbbá tételéhez. Több különböző szög a huzaladagolóhoz. Könnyű és ergonomikus huzal orsócsere.

Termékkód: X5702050000

X5 huzalelőtoló ellensúly tartó

 

Ellenkar kar fokozatmentes ellensúly beállítással és nagy állítható munkaterülettel. Szélesebb első kerékrudat tartalmaz a kocsi számára.

Termékkód: X5702060000

X5 köztes összekötő kábel 70 W vízhűtéses

 

Vízhűtéses összekötő kábel. 70 mm² vastag és 2 m, 5 m, 10 m, 20 m és 30 m hosszú.

Termékkód:

  • X57002MW X5 összekötő kábel 70 w 2m
  • X57005MW X5 összekötő kábel 70 w 5 m
  • X57010MW X5 összekötő kábel 70 w 10 m
  • X57020MW X5 összekötő kábel 70 w 20 m
  • X57030MW X5 összekötő kábel 70-w

X5 köztes összekötő kábel 70 G gázhűtéses

 

Gázhűtéses összekötő kábel. 70 mm² vastag és 2 m, 5 m, 10 m, 20 m és 30 m hosszú.

Termékkód:

  • X57002MGX5 összekötő kábel 70 G 2m
  • X57005MG X5 összekötő kábel 70 G 5 m
  • X57010MG X5 összekötő kábel 70 G 10 m
  • X57020MG X5 összekötő kábel 70 G 20 m
  • X57030MG X5 összekötő kábel 70-G

X5 köztes összekötő kábel 95 W vízhűtéses

 

Vízhűtéses összekötő kábel. Kapható 95 mm² vastag és 2 m hosszú.

Termékkód: X59502MW

Gyorsan összeszerelhető hűtőegység Auto / ON / OFF üzemmóddal. Könnyen feltölthető és ellenőrizhető a hűtőfolyadék szintje. A dinamikus hűtés csökkenti az elektromos energiafogyasztást és a lokalizált zajszintet.

X5 vezérlő kábel dupla huzalelőtolóhoz

 

Két vezetékes adagoló csatlakoztatásához egy áramforráshoz az X5 Double Wire Feeder Hanger for Boom számára. Víz- és gázhűtéses hegesztéshez egyaránt alkalmas.

Termékkód: X570DF000

X5 légszűrő áramforráshoz

 

További védelem az áramforrás számára a hatékony légáramlás biztosításához poros környezetben.

Termékkód: SP016870

X5 kábel külső huzalelőtolóhoz

 

Tartozékkészlet külső huzal dobhoz. Vezetékek 5 m, 10 m, 20 m és 27 m méretben kaphatók.

Termékkód:

W012757 huzaldob készlet (5m) W012758 huzaldob készlet (10m) W012759 huzaldob készlet (20m) W012775 huzaldob készlet (27m)

Digitális csatlakozási modul

A Digital Connectivity Module (DCM) segítségével a Kemppi cobot-ready hegesztőgépe könnyen csatlakoztatható számos különböző cobot márkához. A firmware-t külön kell feltölteni.

Termékkód: 6265051

Kemppi Connect

 

Mobil alkalmazás szoftveres telepítések végrehajtására az X5 FastMig készüléken. Ingyenesen letölthető a Google Playről. A bejelentkezéshez aktív My Kemppi azonosító szükséges.

Termékkód: Ingyenesen elérhető a Google Playről.

X5 Rotameter

 

Opcionális eszköz a gázáram beállítására, ha a huzaladagolóba van felszerelve.

Termékkód: SP801098

X5 hálózati csatlakozó

 

Dugó a hálózati kábelhez.

Termékkód: 9770813

MUNKAKÁBEL

Hegesztő munkakábel elektróda fogóval 5 m, 35 mm²

Termékkód: 6184301

TESTKÁBEL

Testkábel 5 m, 50 mm²

Termékkód: 6184511

TESTKÁBEL

Testkábel 5 m, 35 mm²

Termékkód: 6184311

MUNKAKÁBEL

Hegesztő munkakábel elektróda fogóval 5 m, 50 mm²

Termékkód: 6184501

HR45 - vezeték nélküli kapcsoló

Vezeték nélküli kézi vezérlő. Bluetooth hatótáv akár 100 méterig.

Termékkód: HR45

X5 Wire Feeder 200 védőkeret

Opcionális metál védőkeret X5 huzaltoló 200 Manuálhoz, az extra védelemért.

Termékkód: X5702080000