Készüljön fel élete legjobb hegesztési teljesítményére! – Megjelent a Kemppi FastMIG X hegesztőgép család!

 

 

Megjelent a Kemppi FastMIG X hegesztőgép család!

A Kemppi új, FastMig X típusú, professzionális hegesztőgép családja lesz sikerének a kulcsa, amikor professzionális hegesztőberendezésre van szüksége. Az általános és speciális hegesztési feladatok megoldásához a rugalmas hegesztési paraméter állítási lehetőségei és a hegesztő szoftveres tudása biztosítja az állandó és kiváló hegesztési teljesítményt, folyamatosan változó munkakörülmények esetén is.

A Wise hegesztő szoftverek által felügyelt hegesztőív karakterisztika biztosítja a hegesztés könnyedségét, hatékonyságát és termelékenységét.

A WiseRoot+ lehetőség verhetetlen, gyöktámasz nélküli gyökhegesztésre ad lehetőséget, messze a legjobb választási lehetőséget kínálva a hegesztési piacon, a hegesztés sebességét, a hegesztőív stabilitását és aMatchChannel szoftverrel történő, hegesztés közbeni paraméter állítási lehetőséget tekintve.

A WiseFusion hegesztő szoftver biztosította precíz és pontos hegesztőív, a nehezen hozzáférhető helyek hegesztésénél is megoldja a hegesztési paraméterek pontos összehangolását, minden esetben garantálva a minőségi munkát.

FastMig X – Intelligens és rugalmasan, a változó igényeknek megfelelően fejleszthető

Köszönhetően az univerzálisan felhasználható hegesztő áramforrásnak, a hegesztőgép fejleszthetőségének, a többletszolgáltatásoknak (mint például a valós ívfeszültség kijelzés), a FastMig X hegesztőgép család kiválóan alkalmas minden hegesztési feladat megoldására, elősegítve a hegesztő üzemekre és a teljes hegesztési folyamatra vonatkozó minőségi előírások könnyed betartását, harmonizálva az ISO 3834, ASME, PED, NORSOK és API szabványok előírásaival.

A FastMig X hegesztőgép kialakítása kompatibilis a Kemppi ARC System 3 rendszerével, amely egy teljes körű hegesztési felügyeleti rendszerként biztosítja a kiváló hegesztési minőséget.

A háromféle KEMPPI FastMig X hegesztőgép összeállítás, a feladatspecifikusan válogatott hegesztőszoftverekkel együtt, biztosítja az univerzális felhasználhatóságot minden esetben.

KEMPPI FastMig X hegesztőgép összeállítások:
Regular – Az alap hegesztési feladatok ellátására tervezett, profi hegesztőgép
Pipe – Elsősorban (acél és rozsdamentes) csövek hegesztésére optimalizált, profi hegesztőgép
Intelligent – Az univerzálisan felhasználható profi hegesztőgép rengeteg plussz funkcióval

A fenti kiviteleken kívül, egyedi hegesztőgép konfigurációk is megvalósíthatók!

További információkért forduljon értékesítőinkhez!