www.kemppi.hu

MAX Cool Hőteljesítmény szabályzó hegesztési folyamat

KISZÁMÍTJA AZ IDEÁLIS HŐBEVITELT, SZABÁLYOZZA A HEGFÜRDŐT

A MAX Cool hegesztési folyamat javítja a hőbeviteli ellenőrzést a hegesztési alkalmazásokban, ahol a túlzott hőmérséklet negatívan befolyásolja a hegfürdő stabilitását és növeli az illesztési hézagok torzulását. Akár 32%-kal csökkenti a hőbevitelt, a hagyományos impulzus- vagy rövidzáras ívű eljáráshoz képest.

A MAX Cool számos alkalmazáshoz ideális, beleértve a vékony lemezek gyártását, gyökhegesztést, résáthidalást és vékony extrudált szakaszok összekapcsolását Fe, Ss, CuAl8 és CuSi3 hegesztőhuzalokkal. A MAX Cool hegesztési eljárás nagyobb méretű légréseket is kezelni tud. Ezen túlmenően, nincs szükség gyöktámaszra a tompavarratoknál. A hegesztési folyamat kiváló hegfürdő-szabályozást biztosít vékony lemezek hegesztésénél és gyökhegesztésnél.

A MAX Cool rövidzáras ívű tartományban működik, pontos áramszabályozást biztosítva a rövidzár alatt. Rövidzár után, a formált impulzus megfelelő mennyiségű hőt termel a hegfürdőnek.

Előnyök

CSÖKKENTETT HŐBEVITEL

A MAX Cool akár 32%-kal csökkenti a hőbevitelt, a hagyományos impulzusos vagy rövidzáras ívű eljáráshoz képest.

HEGESZTÉSI IDŐ MEGTAKARÍTÁSA

A MAX Cool segítségével hegesztési időt takaríthat meg, a kiváló hegfüdő-szabályzásnak köszönhetően. Ezen kívül megszünteti a gyöktámasz szükségességét, a tompa varratoknál.

EGY FOLYAMAT, TÖBB HEGESZTÉSI ALKALMAZÁS

A MAX Cool kiváló megoldást kínál számos hegesztési alkalmazásban, beleértve a vékonylemez-gyártást, a gyökhegesztést, a résáthidalást és a vékony extrudált szakaszok összekapcsolását, Fe, Ss, CuAl8 és CuSi3 hegesztőhuzalokkal.

TERMÉK OPCIÓK

JELLEMZŐK

GYŐZD LE A KIHÍVÁSOKAT VÉKONY LEMEZHEGESZTÉSBEN

Az alacsony hőbevitel és a kiváló hegfürdő-szabályozás nagy illesztési hézagok összehegesztését teszi lehetővé a hegesztett darabokban.

KIVÁLÓ HEGFÜRDŐ VEZÉRLÉS

A MAX Cool ideális hegesztési eljárás vékony fémlemez hegesztéshez, gyökhegesztéshez és keményforrasztáshoz. A hegesztés során a hegfürdő egyetlen ponton sem esik össze. Ennek eredményeként, a hegesztési varratok mindkét oldala fröccsenésmentes.