www.kemppi.hu

MAX Position nagyteljesítményű hegesztési folyamat

KÖNNYEBB POZÍCIÓHEGESZTÉS

A MAX Position hegesztési folyamat megkönnyíti a pozícióhegesztést és segít kezelni a gravitációs hatásokat az olvadt hegfürdőben, javítva az irányítást és a magabiztosságot függőleges, felfelé irányuló hegesztési munkavégzés során.

A MAX Position kiválóan alkalmas acél, rozsdamentes acél és alumínium alkalmazások feltöltéséhez és lezárásához PF hegesztési helyzetben. Könnyen használható és beállítható; egyszerűen válassza ki az anyagvastagságot és máris hegeszthet. A MAX Position-nal a hegesztőpisztoly egyenesen mozgatható és nincs szükség lengetésre vagy háromszögtechnikára. Ez kiváló minőségű és vizuálisan lenyűgöző varratokat eredményez.

A MAX Position 4-12 mm-es lemezvastagságú függőleges sarokvarratokhoz van optimalizálva, nagy és alacsony hegesztési teljesítményű ciklusokban működik. A nagy teljesítmény elegendő beolvadást és kis teljesítményű hűtést biztosít a hegfürdőben. Ennek eredményeként, a hegfürdő könnyebben irányítható, a nehéz hegesztési pozíciókban.

Előnyök

POZÍCIÓHEGESZTÉS KÖNNYEN

Válassza ki az anyagvastagságot és máris hegeszthet. A MAX pozíció nem igényel lengetést vagy háromszög technikát a hegesztés során.

HEGFÜRDŐ-SZABÁLYZÁS

A MAX Position magas és alacsony hegesztési teljesítményciklusai megfelelő beolvadást és hűtést biztosítanak a hegfürdőben, amivel az könnyebben kontrollálható.

VIZUÁLISAN LENYŰZŐ HEGESZTÉSEK KEVESEBB ERŐFESZÍTÉSSEL

A MAX Position segítségével, egyszerűbben készíthet kiváló minőségű és lenyűgöző hegesztési varratokat, speciális hegesztési technikák nélkül.

TERMÉK OPCIÓK

JELLEMZŐK

A GRAVITÁCIÓS HATÁSOK KEZELÉSE MAX POZÍCIÓVAL

A MAX Position hegesztési folyamat gyorsabb függőleges felhegesztést, kiváló hegfürdő-szabályzást és egyszerű hegesztési paraméterezést biztosít