www.kemppi.hu

MAX Speed hegesztési teljesítmény szabályzó folyamat

GYORSABB HEGESZTÉSI SEBESSÉG, AZ ACÉL ÉS A ROZSDAMENTES ACÉL ALKALMAZÁSAIHOZ

Ha maximális hegesztési sebességre van szükség, a MAX Speed megbirkózik a kihívásokkal. Akár 70%-kal* növeli a hegesztési sebességet, a hagyományos impulzusos vagy permetes ívű eljárásokhoz képest. A MAX Speed tiszta, minőségi varratokat készít, hatékonyan csökkentve a munkaidőt és a hegesztési költségeket. A MAX Speed-et kifejezetten acél és rozsdamentes acél hegesztési alkalmazásokhoz tervezték PA és PB pozíciókban.

A MAX Speed hegesztési folyamat a permetes ív tartományában működik és magas frekvenciájú és alacsony amplitúdójú pulzálást használ. Az eredmény egy rövid és energiasűrű ív, amely gyorsabban készít tiszta és jó minőségű varratokat, növeli a hegesztési termelést és csökkenti a munka- és hegesztési költségeket.

*Maximális haladási sebességeknél, automatizált és félautomata Ss alkalmazásokban mérve.

A sebességcsökkentés a kézi hegesztési alkalmazásoknál és az Fe anyagoknál érvényes.

Előnyök

GYORSABB HEGESZTÉSI SEBESSÉG

A MAX Speed ​​akár 70%-kal növeli a hegesztési sebességet, a hagyományos impulzusos vagy permetes ívű eljárásokhoz képest.

ALACSONYABB HEGESZTÉSI KÖLTSÉGEK

A megnövekedett hegesztési sebesség alacsonyabb munka- és hegesztési költségekhez vezet.

TISZTA HEGESZTÉSEK

A MAX Speed ​​tiszta és jó minőségű hegesztési varratokat garantál, acél és rozsdamentes acél alkalmazásokban, ami kevesebb utókezelést tesz szükségessé.

TERMÉK OPCIÓK

JELLEMZŐK

NAGYOBB HEGESZTÉSI SEBESSÉG KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

A MAX Speed ​​hegesztési folyamat felgyorsítja a hegesztési sebességet és tiszta, kiváló minőségű, tartós hegesztési varratokat eredményez, acél és rozsdamentes acél alkalmazásokban.

MAXIMALIZÁLJA HEGESZTÉSI SEBESSÉGÉT A MAX SEBESSÉGGEL

A MAX Speed ​​az optimális hegesztési eljárás az acél sarokvarratokhoz. A keskeny ív észrevehetően könnyebben koncentrálható a sarokra, ami nagyobb haladási sebességet eredményez, a hagyományos impulzus- vagy permetes ívű eljáráshoz képest.