www.kemppi.hu

MIG/MAG HEGESZTŐGÉPEK

A minőségre igényes hegesztők számára tervezett Kemppi MIG / MAG berendezések belül a legújabb technológiával, kívül pedig egyszerű, intuitív vezérléssel biztosítják a kiemelkedő teljesítményt

Hegesztési rendszerek

Kemppi X8

Ha fejlett, többprocesszoros, többfeszültségű hegesztő megoldást keres az igényes ipari alkalmazásokhoz, ne keressen tovább. Az X8 MIG hegesztő mindent lefed, a szinergikus és impulzusos MIG / MAG és stick (MMA) hegesztéstől a MIG forrasztásig, burkolatokig és a gyökfaragásig. Az intelligens berendezés rendkívül pontos vezérlést biztosít az ív számára, nagy hegesztési teljesítmény akár 600 A-ig, modern csatlakozás a WeldEye hegesztési menedzsment szoftverrel való integráció révén. A tényleges felhasználói igények alapján a legmagasabb használhatóságra tervezték az áramforrást, a huzal előtolót, a hegesztőpisztolyokat, a felhasználói felület és egyéb összetevőket minden vonatkozásában.

Kemppi X5 FastMig (Új!)

Tapasztalja meg az új generációs acélhegesztést az X5  FastMig , egy ipari több eljárásos hegesztőgéppel, amelyet a Kemppi professzionális hegesztőkkel együttműködve fejlesztett ki . A 400A és 500A modellekben kapható X5  FastMig  egy sokoldalú ívhegesztő erőmű, amely energiatakarékos inverter technológiával épült. A Touch Sense Ignition (automatikus ívfeszültség- figyelés) lehetővé teszi az elszámolható, nem rövidzárlatos gyújtást, amely a Wise speciális folyamatokkal párosítva   minimálisra csökkenti a fröcskölést és kiváló minőségű varratokat hoz létre.

Kemppi FastMig X

Intelligens, bővíthető, komplett, high-tech hegesztési megoldás szerkezeti acélok, csövek és lemezek, vékony lemezek Al/ Cu/ Fe/ SS alapanyagok hegesztéséhez Szinte minden hegesztési eljárás rendelkezésre áll: MIG, 1-MIG, impulzus MIG, MMA és TIG.

Kemppi FastMig M

Szinergikus fogyóelektródás védőgázas ívhegesztőgép. A KEMPPI FastMig típusú, inverteres, MIG/MAG hegesztőgép családja – amelynek korábbi típusai a közepes méretű szerkezetgyártó cégeknél és a nehéziparban már több éve kitűnően teljesítenek – gyorsan kivívta a hegesztő szakemberek elismerését és megbecsülését, köszönhetően a moduláris felépítésnek, a magas minőségi igényeket is kielégítő hegesztési teljesítménynek, számos variánst felvonultató összeállítási lehetőségének, illetve a maximális energiahatékonyságának.

Kompakt hegesztőgépek

Kemppi Master M (Új)

Kompakt fogyóelektródás védőgázas ívhegesztőgép, amely a prémium hegesztési teljesítményt kiváló használhatósággal és beállíthatósággal ötvözi. A Master M egy nagy teljesítményű kompakt szinergikus és impulzusos MIG hegesztőgép.

Kemppi Kempact RA

Kompakt fogyóelektródás védőgázas ívhegesztőgép. Optimális hegesztési teljesítmény és kiváló áram költséghatékonyság épült a Kemppi legújabb áramforrás platformjába, az új Kempact RA hegesztőgépekbe.

Kemppi Kempact MIG

A gépcsalád tagjai fogyóelektródás védőgázas ívhegesztésre (MIG/MAG) alkalmas, kompakt felépítésű (a huzalelőtoló az áramforrással egybeépített kivitelű) hegesztő berendezések. 

Hordozható hegesztőgépek

Kemppi FitWeld EVO

A FitWeld 300 a KEMPPI új fejlesztése. A berendezés sokoldalú MIG/MAG hegesztésre alkalmas kompakt berendezés. A hegesztőgép nehéz hegesztési körülmények között is alkalmas acél, rozsdamentes acél, alumínium jó minőségű akár tűző varratok hegesztésére.

Kemppi MinarcMig Auto (Új!)

A MinarcMig Auto hegesztőgépeket úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek a nem helyhez kötött hegesztők egyedi igényeinek, ötvözve a hordozható és könnyű kialakítás kényelmét a nagy teljesítményű MIG/MAG hegesztési képességekkel. 

Master M 205 és 323 (Új!)​

A könnyen hordozható, ergonomikus kivitelnek köszönhetően élvezni fogja a hordozható MIG hegesztőgép használatát, mivel bárhová mozgatható, ahol szüksége van rá.