www.kemppi.hu

rugalmasság átfogó megoldásokkal

Robot hegesztés

Kíváló minőségű robothegesztési megoldások

Hogyan lehet integrálni és alkalmazkodni a modern követeleményekhez?

A modern technológia követelményei miatt még fontosabb, hogy minden gépét, szoftverét és berendezését egyetlen átfogó megoldásba integrálja.

A világ mindig változik. Alkalmazkodnia kell ügyfelei különböző igényeihez. A végtermékek minőségi követelményei az igényes ipari alkalmazásokban nőnek, a szabványok pedig egyre szigorúbbak. Ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki robothegesztő cellájából, a technológiai berendezést a robothoz kell illeszteni. Célja, hogy pénzt keressen hegesztési munkával. Ezért szeretne többet hegeszteni, gyorsabban hegeszteni, jobban hegeszteni és pénzt megtakarítani egyszerre. Olyan technikai megoldásokra van szüksége, amelyek támogatják céljait.

EGYSZERŰ ÉS BIZTONSÁGOS, INTEGRÁLT, TELJES KÖRŰ MEGOLDÁSOK A ROBOTHEGESZTÉS KIHÍVÁSAINAK ELSAJÁTÍTÁSÁRA.

A Kemppi kiváló robothegesztési megoldásokat kínál

A Kemppi kiváló minőségű hegesztőrendszereket kínál, amelyeket kifejezetten arra terveztek, hogy különböző típusú robotokkal párhuzamosan működjenek. Az egyedülálló Kemppi WISE eljárásokat robothegesztő rendszerekben használják: a Kemppi első osztályú berendezéseket, úttörő szoftvereket, valamint felülmúlhatatlan értékesítési és támogatási hálózatot kínál világszerte. Megbízható szállító mindenhez, amire a robothegesztéshez szüksége lehet. 

TELJES INTEGRÁCIÓ MINDEN ROBOTHOZ

Azonnal növeli a termelékenységet: A Kemppi robothegesztő megoldásai megkönnyítik az integrációt bármilyen típusú hegesztőrobottal. Használja okosabban az idejét, hogy profitáljon a Kemppivel. Nem számít, melyik robotgyártót választotta, a Kemppi a tökéletes választás az Ön hegesztési igényeihez.

TÚLLÉP MINDEN MINŐSÉGI KÖVETELMÉNYT

A Kemppi WISE robothegesztési alkalmazásszoftverével a legújabb és legigényesebb szabványokat alkalmazhatja, még olyanokat is, amelyek létezéséről nem is tudott. A Kemppi robothegesztés megoldást kínál a kihívásokra. A Kemppi robusztus és megbízható folyamatberendezéseket kínál, amelyek megbízhatóan megfelelnek ezeknek az igényeknek ma és a jövőben is.

KÉSZÜLJ FEL BÁRMIRE

A FastMig X végső konstrukciója az Ön igényeihez és ügyfelei igényeihez van szabva, legyenek azok bármilyenek is: anyagok a széna acéltól a speciális ötvözetekig, a vékony lemeztől a vastag lemezig, meleg vagy hideg környezetben és minden munkakörnyezetben, műhelyektől a hajógyárakig. A hegesztési programok elképesztő választékával, praktikus beállításokkal és bővítményekkel a rendszer könnyedén az Ön igényeihez igazítható.

JELENTŐSEN NÖVELJE TERMELÉKENYSÉGÉT

A Kemppi robothegesztési megoldásait a termelékenység növelésére tervezték. A Kemppi know-how-jával felgyorsíthatja hegesztési műveleteit, megnövelheti a munkaciklusokat, és megtakaríthatja a munkaerő- és a huzalköltséget.

Teljes csomag a tökéletes megoldásért

robotic-welding-discover-special-equipment.png

FELSZERELÉS

Kiváló minőségű hardver a hatékony folyamatok biztosításához
robotic-welding-discover-special-wise.png

ALKALMAZÁS SOFTWARE

A hegesztőszoftver úttörője: a Kemppi különleges WISE eljárásai 

robotic-welding-discover-special-integration-system.png

INTEGRÁCIÓS RENDSZER

A tökéletes kommunikáció a hegesztés közben

robotic-welding-discover-special-robot.png

ROBOT

Teljes megoldás, ami bármely hegesztőrobothoz illeszthető

360 fokos áttekintés a termelésről

A WeldEye hegesztésfelügyelő software komptabilitása

A Kemppi robothegesztőrendszerei kompatibilisek a forradalmi WeldEye hegesztéskezelő szoftverrel. 360 fokos nézetet kap a jövedelmezőségre, a projektekre és az eredményekre vonatkozó adatokkal minden telephelyére vonatkozóan, hogy a befektetés legmagasabb megtérülését érje el.

bővebb információ

A7 MIG hegesztő rendszer

amely lehetővé teszi, hogy minden munkából a legjobbat hozza ki

A MIG hegesztőrendszer bármilyen robothoz csatlakoztatható

bővebb információ

csökkentett leélezési szög technológia

gondolja újra a hagyományos tervezési elveket

A Kemppi Reduced Gap (RGT) redukált leélezési szög technológiája megbízható és hatékony hegesztést tesz lehetővé szűk helyeken, anélkül, hogy speciális berendezésekre vagy tartozékokra lenne szükség a legfeljebb 30 mm vastag anyagokhoz.

bővebb információ