www.kemppi.hu

SPECIÁLIS ELJÁRÁSOK

WISE és MAX különleges eljárások

Wise Speciális eljárások

WiseRoot

A WiseRoot egy optimalizált rövidzáras hegesztési ívszabályzás gyökhegesztéshez, gyöktámasz nélkül.

WiseFusion

A WiseFusion optimalizált hegesztési funkció alkalmazása, nagyon keskeny és nagy energiasűrűségű hegesztő ívet eredményez, amely gyorsabbá teszi a hegesztést és csökkenti a hőbevitelt.

WiseThin

A WiseThin egy csökkentett hőbevitelt lehetővé tevő hegesztési eljárás, amely alkalmas vékony lemezek kézi vagy automatizált hegesztéséhez, illetve forrasztáshoz.

WiseSteel

Hegesztési funkció, amely szénacél hegesztése esetén, kihasználja a hegesztőív különféle fémátviteli hegesztési állapotai közti átjárhatóságot, kombinálva a rövidzáras hegesztőív fémátviteli tulajdonságait, a permetes (szórt) hegesztőív fémátviteli tulajdonságaival, ezáltal csökkentve a fröcskölést mintegy 30%-kal, egyúttal jellegzetes halpikkely mintájú varratot képezve.

Wise-Penetration

Optimalizált hegesztési funkció, amely mindig az aktuális hegesztőáramhoz kalkulálható, egyenletes mélybeolvadási szint értéket biztosítja, kézi ívhegesztés során, akkor is ha folyamatosan változik a huzalkinyúlás értéke.

MAX speciális eljárások

MAX Speed

A MAX Speed ​​akár 70%-kal növeli a hegesztési sebességet a hagyományos impulzusos vagy permetes ívű eljárásokhoz képest.

MAX Cool

A MAX Cool akár 32%-kal csökkenti a hőbevitelt, szabályozva a hőterhelést ott, ahol a túlzott hőmérséklet negatív hatással van a hegfürdőre.

MAX Position

A MAX Position megkönnyíti a pozícióhegesztést, segít kezelni a megolvadt hegesztőanyag ömledékre gyakorolt ​​gravitációs hatásokat.