www.kemppi.hu

WiseFusion

OPTIMALIZÁLT HEGESZTŐSZOFTVER A MINŐSÉG, A SEBESSÉG ÉS A KÖNNYŰ HASZNÁLAT ÉRDEKÉBEN

A WiseFusion optimalizált hegesztőszoftver nagyon keskeny és nagy ívenergiájú hegesztési ívet eredményez, amely gyorsabb hegesztést és alacsonyabb hőbevitelt eredményez. A fókuszált hegesztőív alkalmazása lehetővé teszi a keskeny és mély hornyú alkatrészek minőségi hegesztését. A WiseFusion kiváló beolvadást eredményez, a deformáció kockázata nélkül. A keskenyebb hegesztőív megkönnyíti a hegesztési ömledék tulajdonságainak a kontrollálását a hegesztés során. A WiseFusion biztosítja az optimális ívhosszt, elkerülve az állandó hegesztési paraméter beállítások szükségességét. Az adaptív és automatikus ívhossz-szabályozás a hegesztőívet mindig a rövidzáras tartomány határain belül tartja, így megnöveli a hatásos ívidőt.

ELŐNYÖK


TÖBB HEGESZTÉS

Impulzusos WiseFusion segítségével


MEGTAKARÍTÁS HORONY TERÜLETÉN

A WiseFusion és a WisePenetration kombinálásakor


ALACSONYABB HŐMENNYISÉG

Mint a hagyományos MIG / MAG hegesztési folyamatokban, megtakarítást eredményez az átdolgozási költségekben

MŰSZAKI PARAMÉTEREK ÁRAMFORRÁSOK

ÉVENTE 25%-KAL TÖBBET HEGESZTHET
A WiseFusion lehetővé teszi a hegesztést lényegesen nagyobb sebességgel, ugyanolyan minőségi szintet és varratszélességet bíztositva, mint egy hagyományos permetes- vagy impulzusívű hegesztés. A WISEFUSION alkalmazásával a szinergikus hegesztési szabályzás 20%-kal gyorsabb, mint a hagyományos 1-MIG vagy impulzusos szabályzás, sőt a WISEFUSION alkalmazásával a hegesztés 38%-kal gyorsabb, mint a hagyományos impulzus ívű hegesztés.
TAKARÍTSON MEG 25% HOZAGANYAGOT
Kombinálja a WiseFusion és a WisePenetration elemeket, így a leélezési szöget például 26%-kal csökkentheti, 45°-ról 30°-ra szűkítheti. Ilyen módon kevesebb hegesztési varrat szükséges az illesztési rés kitöltéséhez, ami csökkenti a hegesztési időt és kevesebb hozaganyagot igényel.
MINIMALIZÁLT HŐBEVITEL
A WiseFusion magas hegesztési ívenergia sűrűsége minimalizálja a hőbevitelt, ami javítja a nagyszilárdságú acélok hegeszthetőségét és csökkenti a deformációt, csökkentve ezzel az esetleges utómunka szükségletet.
Videó megtekintése
Previous slide
Next slide

VIDEO GALÉRIA