www.kemppi.hu

WisePenetration

VÁLTOZATLAN MÉLYSÉGŰ BEOLVADÁSSAL HEGESZTENI MÉG IGÉNYES KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT IS

A WisePenetration optimalizált hegesztési funkciót úgy tervezték, hogy a hegesztőáramot és ezáltal a beolvadás szintjét változatlanul tartsa, függetlenül a kézi hegesztés ívhosszának változásától.

Általában a MIG / MAG hegesztésnél a hegesztési varratkép változik, mivel a hegesztő tudása és tapasztalata, valamint  a hegesztendő munkadarab és a hegesztő huzal végének egymáshoz viszonyított aktuális távolsága meghatározza a szükséges hegesztési ívhosszt. Ezek az eltérések olyan minőségi kérdéseket eredményezhetnek, mint a beolvadás hiánya, nem megfelelő mélységű vagy hibás beolvadás, a hegesztési profil megváltozása és természetesen a hegesztési fröccs. 

A WisePenetration megoldja ezeket a problémákat és csökkenti az utólagos csiszolási és javítási munkák szükségességét. A funkció megakadályozza az a hegesztőáram csökkenését azáltal, hogy aktívan beállítja a huzaladagolást. Ez segít a hegesztési mechanikai tulajdonságok kívánt szinten tartásában és megakadályozza a hegesztési hibákat. A felhasználó beállítja a kívánt aktuális szintet, és a WisePenetration segítségével az aktuális szint nem csökken e szint alá, ha a hegesztési ívhossz megnő.

A WisePenetration hegesztési funkció elérhető szénacélok szinergikus hegesztéséhez, a MÍG/MAG hegesztési programokhoz. A WisePenetration egy opcionális szoftvertermék a Kemppi FastMig M és a FastMig X hegesztőberendezésekhez, de alapfelszereltségként szerepel a FastMig X Intelligent alapvető hegesztési tudásában.

ELŐNYÖK


KEVESEBB JAVÍTÁSI KÖLTSÉG

Hegesztett méterenként


TÖLTŐANYAG MEGTAKARÍTÁSA

A keskenyebb horonyszög képességének köszönhetően

 

TAKARÍTSON MEG UTÓLAGOS JAVÍTÁSI KÖLTSÉGEKET
Még akkor is, ha a huzalkinyúlási hossz 25 mm és 35 mm között változik, ami 28%-os különbségnek felel meg, akkor is kiváló beolvadást érhet el, a WisePenetration segítségével. Az 1-MIG használata ugyanazon körülmények között, a tolerancián kívüli eredményeket eredményez. Ha a hegesztési áram állandó nagyságú, a hegesztő könnyebben maradhat a WPS határain belül, ami azt jelenti, hogy a beolvadás biztosított és elkerülhetők a kötéshibák. Ennek eredményeként, a hegesztés minősége javul, kevesebb a hegesztési fröccsenés és így kevesebb az utómunka. A hegesztőnek nem kell minden alkalommal módosítania a hegesztési paramétereket, ami hatékonyabb munkaciklust eredményez.
MEGTAKARÍTÁSOK A VARRATTERÜLETEN ÉS A TÖLTŐANYAGON
Kombinálja a WiseFusion-t a WisePenetration-nal és 26%-kal csökkentheti a leélezési szöget 45°-ról 30°-ra. Így kevesebb hegesztési varratra van szükség az illesztés hegesztésének befejezéséhez, kevesebb hegesztési idő és kevesebb töltőanyag szükséges. A WiseFusion és a WisePenetration egyidejű használata számos előnnyel járhat, különösen vastag fenéklemez illesztések hegesztésekor. A WiseFusion által biztosított hegesztőív nagy energiasűrűsége, az állandó beolvadással kombinálva, függetlenül a WisePenetration által nyújtott huzalkinyúlási hossztól, lehetővé teszi a mély, keskeny hornyok hegesztését.
Previous slide
Next slide

MŰSZAKI PARAMÉTEREK ÁRAMFORRÁSOK

VIDEO GALÉRIA