www.kemppi.hu

WiseRoot

RENDKÍVÜLI HATÉKONY GYÖKHEGESZTÉS

A WiseRoot egy a rövidzáras ívhegesztésre optimalizált hegesztőszoftver amely gyökhegesztéshez alkalmas, hátsó gyöktámasz nélkül. A folyamat nagyon hatékony, lényegesen gyorsabb, mint a bevontelektródás (MMA), a TIG és a hagyományos rövidzáras MIG / MAG ívhegesztés, ugyanakkor kiváló hegesztési minőséget eredményez. Rögzített csövek bármilyen pozícióban hegeszthetők, a leélezési szög akár 40% -kal is csökkenthető, az a beállításoktól és a hegesztési paraméterektől függően.

A tökéletesen égő és hatékonyan dolgozó hegesztőív, amely kiváló hegesztési minőséget eredményez, lehetővé teszi a pontos, valós idejű ívfeszültség mérését, a pontos hegesztőáram szabályozást és a fémcsepp megfelelő pillanatban történő leválását. A hozaganyagból történő fémátvitel egyenletes és porlasztásmentes. A WiseRoot egy hegesztőszoftver a MIG / MAG hegesztési eljárásokhoz (131, 133, 135 vagy 138), az EN ISO 4063 szabvány szerint.

ELŐNYÖK

MAGASABB TERMELÉKENYSÉG

Naponta többet hegesztünk a normál MIG / MAG hegesztéshez képest

KEVESEBB MAUNKAERŐKÖLTSÉG

Hegesztett méterenként

HOZAGANYAG MEGTAKARÍTÁS

Azzal, hogy képes csökkenteni a horonyszöget 10 ° -kal

WISEROOT+ A HATÉKONY GYÖKHEGESZTÉSHEZ
Termelékenyebb gyökhegesztés a WiseRoot+ segítségével, a Kemppi optimalizált rövidzáras hegesztőíves eljárása. Jelentősen gyorsabb mint az MMA, a TIG és a szokásos MIG/MAG rövidzáras ívhegesztés. A valós idejű ívfeszültség mérés, a hegesztőáram szabályozás és a hozaganyag fémcseppjeinek időben történő leválasztása biztosítja a hegesztés kiváló minőségét. A WiseRoot+ elképesztően felhasználóbarát, kevesebb fröcsköléssel.
NAPI 80%-KAL TÖBBET HEGESZTHETNEK
A WiseRoot+ alkalmazással minden nap, több mint 80%-kal többet hegeszthet, a hagyományos MIG/MAG hegesztéshez képest. A leélezési szög 60°-ról 50°-ra csökkenthető, ami 50%-kal kisebb térfogatú kitöltendő és lezárandó hegesztési varratot eredményez. A WiseRoot+ hegesztési sebessége 20-25 cm/perc, az 1-MIG 8-12 cm/perc és a TIG 5-9 cm/perc értékéhez képest. Példánkban 11 métert hegeszthet egy munkanap alatt a WiseRoot+-al és csak körülbelül 6 métert hegeszthet a MIG/MAG segítségével.
50%-OS MEGTAKARÍTÁS A MUNKAERŐ KÖLTSÉGEKEN A WISEROOT+ SEGÍTSÉGÉVEL
A WiseRoot+ segítségével akár 50%-kal alacsonyabb munkaerő költséget érhet el, hegesztett méterenként. Ennek oka a gyorsabb hegesztési sebesség és a leélezési szög csökkentésének képessége. A keskenyebb leélezési szög azt jelenti, hogy csak egy kitöltő és egy takaró varrat szükséges. Ezenkívül a WiseRoot+ lehetövé teszi a hegesztési gyök méretingadozását, így az utómunka költségei alacsonyabbak, a kevesebb salak és fröccsenés képződése miatt.
TAKARÍTSON MEG 50%-OT A HOZAGANYAGOK KÖLTSÉGEIN
Miután a leélezési szöget 60°-ról 50°-ra tudta módosítani, a gyökvarrat kitöltési és takarási területe lényegesen kisebb, ami a hozaganyag felhasználás több mint 50%-os csökkenését eredményezni.
ÉRJEN EL 40% HOZAGANYAG MEGTAKARÍTÁST
A tengelycső hosszanti hegesztésének példáján, a leélezési szöget 60°-ról 35°-ra csökkenteni lehetett, így 40%-os hozaganyag megtakarítást és nagyobb hegesztési sebességet lehetett elérni. A gyök résszélessége 5 mm volt de szélesebb is lehet, mivel a WiseRoot+ folyamat lehetővé teszi a változó résméretek hegesztésének variációját. A hegesztési pozíció PG, a hegesztőhuzal Fe 0,9-1,2 mm méretű lehet és a védőgáz Ar + 18% CO 2 volt.
Previous slide
Next slide

TERMÉK OPCIÓK

VIDEO GALÉRIA