www.kemppi.hu

WiseSteel

NÖVELJE A HATÉKONYSÁGOT ÉS CSÖKKENTSE A LÁGYACÉLOK HEGESZTÉSI FRÖCCSENÉSÉT

A különböző hegesztési anyagátviteli módokhoz optimalizált ívjellemzők megkönnyítik és hatékonnyá teszik a szénacélok MIG ívhegesztését a WiseSteel hegesztőszoftver segítségével . Például az intelligens vezérlőrendszernek köszönhetően, most a nagycseppes anyagátmenettel kapcsolatos kihívásokat is kezelik. Ezt úgy érik el, hogy a rövidzáras ívű hozaganyag átvitel váltakozik a nagycseppes hozaganyag átvitellel, amely így akár 30% -kal csökkentheti a fröcskölést, növeli a hegesztési sebességet és kiváló minőségű varratokat eredményez, amelyekre a szabályos pikkelyes varratkép a jellemző.

Rövidzáras ívű hozaganyag átvitel esetén, a WiseSteel adaptív módon javítja az ívstabilitást, ezáltal jobb pozíció hegesztési képességeket biztosít. Ezenkívül a hegesztőáram és az ívfeszültség mikropulzálása nagycseppes ívű hozaganyag átvitel esetén szűkíti az ívharangot, amely akár 30% -kal növeli a hegesztési sebességet.

ELŐNYÖK


A MUNKAERŐKÖLTSÉGEK CSÖKKENÉSE

Hegesztett méterenként a standard ívhez képest


CSISZOLÁSI KÖLTSÉGEK CSÖKKENTÉSE

A szokásos MIG hegesztéshez képest


MEGTAKARÍTÁS AZ EGYENGETÉSI KÖLTSÉGEKBEN

A szokásos MIG hegesztéshez képest

KEVESEBB MUNKAERŐKÖLTSÉG HEGESZTETT MÉTERENKÉNT
A hegesztőáram és az ívfeszültség mikropulzálásának, valamint az egyidejű adaptív szabályozásnak köszönhetően, amely optimálisan röviden tartja az ívet, a WiseSteel akár 30%-kal gyorsabb hegesztési sebességet bíztosit a szórt íves anyagátvitelben, a standard hegesztőívhez képest. A gyorsabb hegesztési sebesség egyenlő több hegesztett alkatrésszel vagy szerkezettel műszakonként, azaz alacsonyabb a munkaerőköltség, hegesztett méterenként.
MEGTAKARÍTÁS AZ UTÓMUNKA KÖLTSÉGEKBEN
A WiseSteel az átmeneti íves anyagátviteli területen, jelentősen csökkenti a fröcskölést és így a hegesztés utáni csiszolási munkát, a szokásos MIG hegesztéshez képest. Ez úgy érhető el, hogy a rövidzáras ívű anyagátvitel váltakozik a szórt ívű anyagátvitellel, hogy csökkentse a leváló cseppek méretét, lehetővé téve a hegesztést függőleges és fej feletti helyzetben is.
MEGTAKARÍTÁS AZ EGYENGETÉSI KÖLTSÉGEKBEN
A WiseSteel nagy energiasűrűségű hegesztő íve keskeny, mélyre behatoló hegesztési varratokat eredményez, amelyek a normál szórt íves MIG-hez hasonlítva, a szükséges hőmennyiség 75-80%-ával oldja meg a hegesztési feladatot.
Previous slide
Next slide

MŰSZAKI PARAMÉTEREK ÁRAMFORRÁSOK

VIDEO GALÉRIA