www.kemppi.hu

WiseThin

NÖVELJE A HEGESZTÉSI SEBESSÉGET ÉS ÉRJE EL A LEGJOBB MINŐSÉGET

A WiseThin kis hőbevitelű hegesztőíves hegesztőszoftver kézi és automatizált vékonylemez hegesztéshez és forrasztáshoz. Jellemző alkalmazások a gépjárműgyártás és a minőségi könnyű lemez gyártás vas- és rozsdamentes acélból.

A WiseThin+ kis hőbevitelű hegesztőíves hegesztőszoftver kézi és automatizált vékonylemez hegesztéshez. A WiseThin + folyamat pontos ívfeszültség mérésen és hegesztőáram szabályozáson alapszik. Lehetőség van a kevert védőgázokon kívül, akár tiszta CO₂-dal történő hegesztésre is. Lehetővé teszi a hegesztési paraméterek határainak kitolását így csökkentve a kisebb huzalátmérők használatának szükségességét. Lágy és finoman kézbentartható ívjellemzők. Kiváló hegesztési tulajdonságok 0,8… 3,0 mm vastagságú lemezekhez. Csökkenti a hőbevitelt és ezáltal az alakváltozást is. Kiváló ívgyújtás fűzéshez és szakaszos hegesztési varratok készítéséhez.

ELŐNYÖK

GYORSABB

A hagyományos rövid ívhegesztéshez képest

ALACSONYABB VÉDŐGÁZ KÖLTSÉG

A CO₂ felhasználásának lehetősége miatt

KEVESEBB HŐBEVITEL

Ezért kevesebb deformáció és kevesebb utómunka

TERMÉK OPCIÓK

JELLEMZŐK

20%-KAL GYORSABB HEGESZTÉS A WISETHIN + SEGÍTSÉGÉVEL
A WiseThin+ hegesztési szoftver kiváló hegesztési tulajdonságokat ad, a vastagabb lemezek megszokott hegesztési módjához. A hegesztőív stabil és könnyen kezelhető, az ív hangja pedig állandó, a stabil rövidzáras hegesztési mód miatt. A megolvadt ömledék simán kitölti az illesztési rést bármilyen hegesztési probléma veszélye nélkül. Ennek eredményeként, nincsenek fröccsenések. PF helyzet, 1,2 mm Fe hegesztőhuzal, Ar+ CO2 vagy tiszta CO2 védőgáz, lemezvastagság 6,0 mm + 6,0 mm, Wfs= 2,65 m/perc -> I= 105 A és U= 18,5 V. Finom beállítás +1,5 értéken.
TAKARÍTSON MEG 40%-OT A VÉDŐGÁZ KÖLTSÉGEIBEN
A WiseThin+ optimalizált hegesztési eljárással tiszta CO2 védőgázzal is hegeszthet és ugyanolyan hegesztési minőséget érhet el, mint kevert védőgázzal. Ez 40%-os megtakarítást eredményez a gázköltségekben.
Previous slide
Next slide

VIDEO GALÉRIA