www.kemppi.hu

Kemppi megoldások robothegesztéshez

Folyamatos sorozat ismétlés, nagy teljesítményű robothegesztés

TELJES, RUGALMAS CSOMAG

A robothegesztés gyorsabb, egyenletesebb, nagyobb térfogatú, hegesztés. De ahhoz, hogy Ön és végfelhasználói a legtöbbet hozhassák ki a robotizált hegesztésből, a folyamatberendezéseknek ugyanazt a nyelvet kell beszélniük, mint a robotnak. Itt jön a képbe a Kemppi. Egyszerű, biztonságos, integrált megoldásokat kínálunk, amelyek megfelelnek a robothegesztés minden kihívásának – egy csomagban.

MEGOLDÁSOK ROBOTHEGESZTÉSHEZ

A Kemppi minden robothegesztési igényét kielégíti – az első osztályú berendezésektől az úttörő szoftverekig, szakértő értékesítési és támogató csapatokkal világszerte. Ne vesztegesse az időt bonyolult integrációs folyamatokkal, ne kössön kompromisszumot a minőségben vagy ügyfelei igényeiben, és ne elégedjen meg az alacsonyabb termelékenységgel – a Kemppi robothegesztési megoldásai minden kockát kipipálnak.

„Számunkra fontos a hegesztőgép működőképessége, a zavartalan munkavégzés, a hosszú élettartam, valamint a karbantartás és a pótalkatrészek rendelkezésre állása probléma esetén. A Kemppivel való együttműködés hibátlanul működött.”

– Kalle Laine, gyártási technikus, Leimet Oy

PONTOSSÁG ISMÉTLÉSRE

AZ AXE MIG HEGESZTŐ BEMUTATKOZÁSA

A konzisztens, kiváló minőségű, automatizált hegesztési varratok a hét minden napján, 24 órában teszik az új AX MIG Weldert minden robothegesztő rendszer kötelező kiegészítőjévé.

GYAKORLATI TÖKÉLETESSÉG

Az AX MIG Welder használata egyszerű. A Weld Assist eszköz segítségével gyorsan és egyszerűen megtalálhatja a megfelelő hegesztési paramétereket, ha Fe anyagokkal dolgozik. Ezenkívül az intuitív és könnyen használható webböngésző-alapú felhasználói felület lehetővé teszi a gépek távoli beállítását, így időt takaríthat meg a beállítással, és lehetővé teszi a rendszer kezelését és felügyeletét a berendezés teljes életciklusa során.

EGYSZERŰ INTEGRÁCIÓ

Nem csak egyszerűen használható, az AX MIG Welder integrálása egyszerű, és mindenekelőtt gyors, köszönhetően a csatlakozási lehetőségek készletének, amelyek új módokat kínálnak arra, hogy a legtöbbet hozza ki ívhegesztő robotikájából. Mint minden Kemppi robothegesztő megoldás, az AX MIG Welder is teljes mértékben kompatibilis a jelenleg használt robotikával. A gyors és egyszerű beállítás és integráció, valamint a Kemppi egész életen át tartó támogatása gyors és egyszerűvé teszi az üzletkezdést az első naptól kezdve, és a jövőben is.

NAGY TELJESÍTMÉNY, ALACSONY KARBANTARTÁS

Az AX MIG Welder 400 vagy 500 A-es áramforrással és robothuzalelőtolóval rendelkezik, így ideális a nagy intenzitású, éjjel-nappali hegesztéshez. A robothegesztésre optimalizált MAX és Wise ívteljesítményű hegesztési eljárások növelik a hegesztési sebességet, csökkentik a hőbevitelt, és biztosítják a behatolást a kihívást jelentő robothegesztési helyzetekben. A Touch Sense megkeresi a hegesztési varratot, míg a Through Arc Seam Tracking (TAST) segít a rendszernek korrigálni a hegesztési útvonalat, ha bármilyen eltérés van a kötésben. Kövesse nyomon a legfontosabb robothegesztési paramétereket a WeldEye ArcVision segítségével, és 3 hónapig ingyenesen kipróbálhatja a dWPS modult.

FŐBB JELLEMZŐK

Szinergikus és impulzusos áramforrások 400 vagy 500 A-rel
Böngésző alapú interfész a hegesztőgép beállításához
Weld Assist
Integrált csatlakozás a WeldEye ArcVisionhoz
MAX & Wise ívteljesítményű hegesztési folyamat
Érintse meg az Érzék lehetőséget
Vályúíves varratkövetés (TAST)
Gázáramlás érzékelő
Ütközésészlelés