BIZTONSÁG ÉS KÉNYELEM HEGESZTÉS KÖZBEN

Kemppi hegesztőpajzsok

Pajzsok és friss levegős hegesztőpajzsok

KEMPPI FEJPAJZSOK ÉS SZŰRT LEVEGŐS HEGESZTŐPAJZSOK AZ EGÉSZSÉG-, ÉS FEJVÉDELEMÉRT

A Kemppi munkavédelmi termékei között megtalálhatóak az egyszerű, olcsó és könnyű fejpajzsok,  valamint a legmodernebb szűrt levegős hegesztőpajzsok melyek kiszűrik a levegőből jutó gázok és szilárd részecskék akár 99,8%-át. Bármilyen is legyen a munkakörnyezet, a Kemppi termékei meg fognak felelni  az Ön igényeinek.

A Kemppi hegesztőpajzsai a professzionális hegesztők személyi védelmének kivételes szintjét képviselik. A Kemppi összes hegesztőpajzsát ívhegesztéshez, vágáshoz, köszörüléshez, és az ellenőrzési folyamatokhoz tervezték.

Kemppi Alfa fejpajzs

ALFA E60 FEJPAJZSOK

Ha a súly, az egyensúly és a kényelem a hangsúly, akkor az Alfa az Ön pajzsa. Az Alfa modellek súlya 467 g-nál kezdődik. Az Alfa képviseli a Kemppi hegesztőpajzs sorozatának legkisebb és legkönnyebb elemét.

Kemppi Beta e90 pajzsok

BETA E90 FEJPAJZSOK

A Beta hegesztőpajzsok könnyűek, kiváló szem- és arcvédelmet nyújtanak, passzív vagy automata lencsével felszerelve. A Beta modellek súlya 473 g-nál kezdődik.

Kemppi Gamma fejpajzs

GAMMA 100 FEJPAJZSOK

A gamma hegesztő sisakok maximális látást és biztonságot kínálnak a hegesztési, csiszolási és ellenőrzési folyamatokhoz, valamint a piacvezető tulajdonságokkal rendelkeznek a kényelem és a használhatóság területén. Válasszon a passzív vagy automata szűrők közül.

Beta-e90-for-SH-side-view-w

BETA E90 SH (ÚJ)

A Beta e for SH (Safety Helmet) termékcsalád egyszerű megoldást kínál a védősisak (kobak) használatra kész hegesztősisakká történő átalakításához. Könnyen és gyorsan lehet felszerelni a védősisak (kobak) fülvédő tartójára, mely egyszerű váltást tesz lehetővé a munkamódok között.

BETA E90 PFA / SFA / XFA FRISS LEVEGŐS HEGESZTŐPAJZSOK

A Beta PFA / SFA / XFA frisslevegős rendszerei hűvös és tiszta levegőt biztosítanak.  Az ADF automata szűrők LiFE + színes optikával szereltek, ezzel is javítva a munka pontosságát, elősegítve a szem fáradtságának megelőzését és a látás védelmét.

Kemppi Gamma GTH3

GAMMA GTH3 FRISS LEVEGŐS HEGESZTŐPAJZSOK

A Gamma GTH3 friss levegős pajzsok megengedhető belső szivárgása 0,2%, azaz 99,8% -os hatékonyságú. A Gamma XFA légzésvédő modellek nehéz kihívásokkal járó körülmények közötti munkavégzéshez erős LED-es világítással rendelkeznek, amelyeket egy Li-ion  akkumulátorral működtetett szűrőegysége működtet.

DELTA + 90 XFA / DELTA 90 SFA FRISS LEVEGŐS HEGESZTŐPAJZSOK

A Delta és a Delta + hegesztőpajzsok a kobak szerepét betöltve körülmények – például hajóépítés, nehéz gyártás, bányászat és építkezés – között is biztosítják a hegesztési személyzet számára a megfelelő fej, szem és tüdő védelmet. A Delta + modell egy teljes arcú csiszolóablakkal rendelkezik.

GAMMA GTH3 RFA FRISS LEVEGŐS FEJPAJZSOK KÖSZÖRÜLÉSHEZ

A Gamma GTH3 RFA csiszoló légzőkészülék két modellt tartalmaz, amelyek a legjobb védelmet nyújtják a tüdejének és a hosszú távú egészségnek. Akkumulátoros szűrőegységből vagy kialakított rendszer levegőjéből származó tiszta, friss levegőt juttatva a Gamma GTH3 RFA pozitív nyomású légzőkészülékekbe. Hűvös, kényelmes és biztonságos légzési környezetet teremtenek az egész munkanap alatt. A Gamma GTH3 RFA csomagban kapható motoros légtisztító légzőkészülékkel (PFU 210e) vagy sűrített levegő szabályozóval (RSA 230).

Kemppi munkavédelem

termék katalógus

Hegesztésed, egészséged a mi küldetésünk

katalógus letöltése

KEMPPI FEJPAJZSOK ÉS FRISS LEVEGŐS PAJZSOK MŰKÖDÉS KÖZBEN

VIDEO GALÉRIA

beta friss levegős pajzsok

gamma friss levegős pajzsok

delta friss levegős pajzsok