www.kemppi.hu

megoldás a távolság és a hozzáférhetőség lekűzdésére

SuperSnake

Megbízható huzalelőtolás akár 30 méterig

A Könnyű hozzáférésre tervezve

Hozzon létre minőségi hegesztési varratokat olyan helyeaken, amelyeket más márkák egyszerűen nem tudnak elérni, ezzel javítva a termelékenységet és a dolgozók biztonságát.

A SuperSnake a tökéletes szinkronizált, közbenső huzalelőtoló rendszer nehezen elérhető helyeken történő hegesztéshez, és vonzó alternatíva a korlátozott hatótávolságú motoros toló-húzó pisztolyokhoz vagy hosszú csatlakozó kábelekkel rendelkező nehéz huzalelőtoló egységekhez.

A SuperSnake gáz- és vízhűtéses alkalmazásokhoz egyaránt alkalmas, szabványos Euro csatlakozóval rendelkező hegesztőpisztolyokkal használható, és a Kemppi MIG/MAG berendezésekhez tervezték.

Ismerje meg a SuperSnake termékcsaládot:

6x _

Nagyobb hatótávolság a szabványos MIG/MAG hegesztőpisztolyokhoz képest

30 m

Kiváló minőségű hegesztési eredmények akár 30 méter távolságra a huzalelőtolótól.

60 %

Könnyebb és gyorsabb hozzáférés a hegesztéshez

Fedezze fel a SuperSnake termékcsaládot!

supersnake GTX

A SuperSnake GTX kiterjeszti a szabványos MIG hegesztőpisztolyok hatótávolságát Euro csatlakozással, és megbízható huzalelőtolást garantál a fő huzaladagolótól 30 méterre. Habozás nélkül emelheti, húzhatja vagy vonhatja! Tökéletes választás az igényes, nehéz és közepes terhelésű fémgyártási és szerelési munkákhoz.

A supersnake gtx egyedi jellemzői és funkciói

SuperSnake-GTX-setup-500x500px.png

EGYSZERŰ MŰKÖDTETÉS

A SuperSnake GTX felhasználói felület lehetővé teszi a hegesztő számára a paraméterek beállítását, beleértve a huzalsebesség és feszültség kézi beállítását

SuperSnake-GTX-feed-mechanism-door-open-500x500px.png

ERŐS ÉS ROBUSZTUS HUZALTOVÁBBÍTÓ MECHANIZMUS

Kompakt, kétgörgős huzalelőtoló mechanizmus gyors csatlakozással. Az automatikus huzalelőtolás biztosítja a huzal problémamentes adagolását a huzalelőtolótól 30 méterre is.

SuperSnake-GTX-protective-frame-500x500px.png

ERŐS és KOMPAKT FÉM VÉDŐKERET

A fém védőkeret növeli a köztes toló védelmét, kiegészíti, rögzíti és alátámasztja a kábelt, annak csatlakozóit és tömlőit. A védőkeret segítségével a SuperSnake GTX a munkaterület fölé is akasztható. A csomag tartalmazza, vagy külön is megvásárolható  

SuperSnake-GTX-on-off-closeup-500x500px.png

KITERJESZTETT BIZTONSÁG

A biztonsági zárral ellátott BE/KI kapcsoló megakadályozza a véletlen ívgyújtást. Értékes biztonsági funkció munkaszünetekben vagy hegesztési hely megváltoztatásakor.

miért a supersnake?

easy-way-to-move-icon-rgb.jpg

TARTÓS ÉS ROBUSZTUS

Nyugodtan vegye fel, húzza vagy vonja – kimondottan a hegesztői munkára tervezték.

welding-ergonomics-icon-rgb.jpg

FOKOZOTT MUNKAHELYI BIZTONSÁG

Lényegesen kevesebb a hegesztés helye és a hegesztő áramforrás közötti mozgással töltött idő.

30m.jpg

EGYSZERŰ HOZZÁFÉRÉSI MEGOLDÁS

Minőségi hegesztési eredmény akár a huzalelőtolótól 30 méterre is.

x8 supersnake gt02xw

Az X8 SuperSnake egyesíti az eredeti SuperSnake kiemelkedő előnyeit az X8 MIG Hegesztőgép modern technológiájával. A kapcsolat a Kemppi speciálisan egyedi pisztolycsatlakozójával jön létre, amelyek kompatibilisek az X8 huzalaelőtolóval és az X8 MIG pisztolyokkal. 

X8-SuperSnake-discover-wire-feed-mechanism.png

Az X8 SuperSnake az X8 Wire Feeder erőteljes huzalelőtoló mechanizmusának kétgörgős változatát tartalmazza, szilárd reteszeléssel. A kopó alkatrészek cserélhetők és színkóddal ellátottak a megfelelő kombináció érdekében.

X8-SuperSnake-discover-Kemppi-Gun-Connector.png
A Kemppi pisztolycsatlakozók kiváló mechanikai és elektromos tulajdonságaikról, pontos ívfeszültség mérésükről és a Kemppi Wise speciális folyamatainak támogatásáról ismertek .
X8-SuperSnake-discover-Control-Pad.png

A vezeték nélküli Távszabályzó segítségével a hegesztő közvetlenül a hegesztési kötésnél módosíthatja a paramétereket. A köztes toló támogatja a hegesztőpisztolyra szerelt X8 pisztoly távirányítót is.

X8-SuperSnake-discover-strong-protective-frame.png

Az erős védőkeret és az alaplemez alapfelszereltség a maximális védelem érdekében a legnehezebb műhely körülmények között is. A levehető kábelek könnyen cserélhetők, ha sérültek.

supersnake gt02s/Gt02sw

A díjnyertes SuperSnake köztes toló kompatibilis a Kemppi FastMig hegesztőgépeivel, és szabványos Euro csatlakozós MIG hegesztőpisztolyokhoz csatlakozik.

SuperSnake-discover-cable-packages.png

Alkalmas Fe/SS/Al/FCW/MCW huzalokhoz. Gáz- és vízhűtéses kábelek 10, 15, 20 és 25 méteres kivitelben.

SuperSnake-discover-clear-meter-display.png

Könnyen áttekinthető mérőkijelző a feszültség és a huzalelőtolás sebességének fokozatmentes beállítási lehetőségével.

SuperSnake-discover-sleek-design-with-steel-frame.png

Díjnyertes, letisztult dizájn, amelyet könnyű áthúzni szűk helyeken. Az erős acélkeret védelmet nyújt a külső ütések ellen.

SuperSnake-discover-wire-feed-mechanism.png

Megbízható huzalelőtoló mechanizmus, amely csökkenti a súrlódást a huzaltovábbító teflonban.  Tartalmaz egy belső szekrényvilágítást a gyengén megvilágított munkakörnyezetekhez.